Kısa zamanda sevgili olduğum adam erkek arkadaşlarının da olduğu 1 Ocak başına davet etti çok güvenemediğim için niyeti kötü müdür?

Uzun zamanda sevgili olduğumuz ve cinsel olarak çok ileri gitmeden yakınlaştığımız bir sevgilim vardı burada benim hatam bu keşke yapmasaydın niye pişman oldum orası ayrı bunu geçiyorum şu an durduk yere kendi erkek arkadaşlarının ve sevgililerin olduğu bir ocakbaşı gibi bir yere alkollü beni davet etti ben de onun boşluğuma geldi kabul ettim sonra bunu aileme danışınca ailemi korkmaya başladı kısa zamanda hani niye böyle bir şey yapıyor diye çok korkup endişelendiler direk akıllarına gelen şey seni sarhoş Edip senden faydalanabilir düşüncesi oldu ekini sorsam onlar da böyle söylüyor sarhoş Edip hem kendi faydalanıp hem de arkadaşlarını seni sunabilir diye böyle düşünüp ayrıldım o kendisinden hani annem görüşmemizi istemiyor diyip ayrıldım , gerçekten sizce niyeti bu amaçla ve kötü müdür ben mi yanlış anladım yoksa ve o an anladım okay cevabı verdi hiç çabalamadan kabul etti çok şaşırdım zoruma gitti sevmiştim çünkü gerçekten ilk görüşte etkilenmiştim bu olayın ertesi gününde Instagram‘dan takipten çıkardı ama benim numaramı silmedi hikaye paylaştın bir kere mesela ona da bakıyor ama hani her yerden silip numaramı silmeyip hikayeme bakmasın ama amacın nedir sizce ben onu çok sevdiğim için canım gibi tekrardan barışmak istiyorum sizce barışma olasılığı var mı bir erkek numarayı silmeyip hikayeye bakıyorsa falan ne demektir

Kısa zamanda sevgili olduğum adam erkek arkadaşlarının da olduğu 1 Ocak başına davet etti çok güvenemediğim için niyeti kötü müdür?