Biz farklı şehirler de yaşıyoruz. Hiç böyle yerlere gitmedim diyince gel beraber gidelim. İlk olur işte dedi bana bende heyecanlandım bayağı ne zaman gideriz diyince planıma bakayım dedi sonra da "bana nasıl güvendin" yazdı wptan anlamıyorum niye böyle dediğini. Hevesim kaçtı resmen.
İkimiz de de aşık ve hoşlantı durumu yok sadece güzel bir anı olsun istemiştim güvendiğim için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tanımadığın bir adamla buluştuysan olacağı bu
Buluşmadık o Ankara ben adana
Adam haklı nasıl güvendin
Konuşuyoruz sohbet ediyoruz bana yardımcı olduğu zamanlar da oldu kötü bir şey sezmedim söyleyince teşekkür etti ve bu emojiyi atrı😍
Haklı cinsellik isterse senden napacan
İstemez benden cinsellik hiç konusu bile açılmadı sohbet ederken
Arkadaşla tatile gidilmez hevesin kaçtıysa vazgeç
Kaçtı evet kimseye güvenemiyorum zaten böyle diyince bir hoş hissettim
tatil için karşılıklı güven ya da hoşlantı olmalı
Güvendiğimi neden sorguladı peki? Çok zor biliyorum birine güvenmek ama güvendiğim de böyle yapıyorsa ne diyim ki artık. Güzel vakit geçirmek nasip olacaktı belki de ama yine taş koyuldu önüne galiba her yönden kısmetim kapalı. 😥
kimse önüne taş koyamaz kısmetin birgün açılır üzülme
İnşallah teşekkür ederim. 😊
bozma moralini Allah bi kapıyı kapatır başka kapı açar :) hayattan umudunu kesme...
Eveet katılıyorum bugün Allaha dua ettim bana gerçekleri göster diye önüme çıkar merak ettiklerimi evren cevap versin dedim bu oldu işte
duan kabulmü oldu karşına benmi çıktım :)
Duam kabul oldu ama o kişi sen misin bilmiyorum ki.
yeterki duan kabul olsun kim olduğu önemli değil
Eveet öyle teşekkür ederim çok naziksin
rica ederim her şey gönlünce olsun
Senin de öyle 💚
teşekkür ❤
takip et konuşuruz
Attmsana
Konu bi yerden sonra cinselliğe gelir zaten
Niye gelsin anlamadım?
Erkek milletini bilmiyorsun gibi konuşuyorsun , neden senle konuşsun yoksa?
Yaa bizim konuştuğumuzu bizden iyi mi bileceksin?
Erkek milletini benden iyi mi bileceksin? Amaç cinselik zaten o diğer konuştuklarınız hepsi onun için
İyi ama erkek sohbet ederken öyle niyeti olsa cinselliğe illa ki girer ama biz hiç girmedik erkekleri biliyorum sadece neden böyle dediğini anlamıyorum bir insana güvenmek karşının güvendiğini bilmek neden kötüymüş gibi hissettiriliyor 😥😕
İlla girer diye bi şey yok girmez zamanını bekler kimisine göre zamanı bi hafta sonra kimisine göre bi yıl sonra ama eni sonunda o erkek cinsellik ister sadece zamanlar farklı olur
Ben çok safım yaa inandım bir de dalga geçiyormuş resmen bunu soran biri güvenilmez midir sence sana sorsa ne düşünürsün?
Bence de güvenme , yani hemen birine güvenmek kolay değil sen çabuk kanıyorsun bence. Bu durumda üzülürsün
Evet haklısın ben numaramı verirken de güvenmedim. Ama sohbeti güzeldi hiç abuk subuk konuşmadı bana da yardımcı olmaya çalıştı ama güvenmesem daha iyiymiş. 🤣 Üzüldüm ama yaa ilk defa tereddüt etmemiştim.
Bu da bi tecrübe oldu mesela adam numara isteyince hatta buluşunca bile cinsellikten bahsetmez ama bi kaç buluşmadan sonraya saklayabilir bi isteğini
Evet olabilir teşekkür ederim uyarıların için ben çok toyum hiç sevgilim olmadı o yüzden pek bilemiyorum gözüm açık değil bu konuda
Kaç yaşındasın ki? Benim bu zamana kadar 6-7 sevgilim oldu çok tecrübem var
25 yaşındayım ama çekindim ben yani ondan olmadı senin yaşın kaç?
Benim 32 yaşımdayım her şeyi yaşadım sevgililerimle. Sen biraz geç kalmışsın 25 yaşa kadar en az sevgilin olmalıydı. Nerde yaşıyorsun hangi il?
Ben kızım her erkekle birşeyler yaşayamam. Çoğu erkek cinsellik yaşayıp bırakıyor ben et parçası değilim. Adana da sen? Güvenilir erkek oldu da ben mi sevgili olmadım.
Ben istanbuldan. Ama devir artık değişti kızlar da sevgililerle yatıp kalkıyor. Yapmayan senin gibi öyle kalıyor
Yaaa kimse yarı da kalmaz merak etme. Asıl yarı da kalanlar herşeyi baştan aşağı tüketenler oluyor. Devir tüketim devri evet ama ben üretmekte istiyorum tüketmekte ilişki de. Ruhum eskimiş değil genç dinamik ve enerjik saflığım olsa da Allah tez vakitte gösteriyor insanların yüzünü.
Ben mesela sevgililerimle yaşadım ve sonraki sevgilimde hiç sorun olmuyor. Bu yüzden yaşamayan öyle kalıyor yaşayan da hayatını yaşıyor
Yaa Allah Allah kadınla erkek bir değil neyini anlamıyorsun? Sen yaşadın ama ileri de temiz birisini istersin tabi bulursan ya da kendin gibi orada burada kucakta cinsellik yaşamış bir kadınla evlenirsin en fazla.
Pardon kim evlenmek istediğimi söyledi sana? Evlenmek isteyen kim? Sevgili yapar ayrılırım bi ona bi buna neden evleneyim ki
Benim seks yapmadığım için öyle kaldığımı kim söyledi sana herşeyin vakti zamanı var. Kendimi güvenip teslim edeceğim birisi lazım o kadar.
Sen devam et öyle kalmaya bi 25 yıl daha bekle
Sanane ki sana neden dert oldu? Cinsellik yaşarsam yataktan çıkacağımı düşünmüyorum asıl sorun burada.
Yataktan sen 10 sn sonra boşalıp çıkarsın kesin 😅
Ben erkek değilim kendinle karıştırma 🤣
Hiç yaşamadığın için ilkin senin erken boşalma olacak illa ki
Umurumda değil sürekli yenileniyor. O açlığı doyuracak bir erkek bulursam bana yeter...
Sen aç bile değilsin sende istek hiç yok bence
Kıskanma beee.
En son ne zaman okşayıp rahatladın? Benim kadar sık yapamazsın ben günde 4-5 defa yapıyorum o derece istek çok bende
Banane yaa benden de sanane.
Sen kesin ayda bir falan yapıyorsundur 😅
Ben fazla mastürbasyon yapmam elime alışmamak için zararlı çünkü hafta da 1 yeter
Haftada bir çok az ya , nasıl yetiyor sana?
Yetmiyor ben bilerek yapmıyorum
E böyle istek çok olunca nasıl durabiliyorsun , her banyoda illa okşarsın