Bir buçuk aydır konuşuyoruz evlilik falan düşünüyor hatta ailene beni söyle diye ısrar ediyor onun ailesinin haberi var annesi beni ınstagram'dan takip etmeye başladı kısa süre sonra görüşmeyi düşünüyoruz ayrıca devamlı evlilik hayalleri kuruyor sizce ne yapmalıyım güvenmeli miyim açıkçası güvenmek gelmiyor içimden çünkü neden bir insan bu şekilde yapsın daha gerçekte yüzünü bile görmediği birine anlam veremiyorum ancak yaptıkları da beni mutlu ettiğinden ve karşıma bu zamana kadar bu denli ilgilenen ve sevgisini gösteren bir erkek çıkmadığından denemek istedim açıkçası olur muyuz sizce ileride üzer mi?
Karşıma ilk defa böyle ilgili bir erkek çıktı o yüzden güvenemiyorum acaba manipüle mi ediyor henüz görüşmedik bile?
Birbirinizi gormediyseniz cok guvenme derim. Bir durumun icinde olmakla disaridan o surumu yargilamak arasinda fark var. Her yeni iliskinin bir sure coskulu cicim zamanlari olur. 1.5 ayda bulmu, annesine soylemis, annesi instagramdan takip etmis falan garip geldi. Kesin yargiya varamayiz ins dusundugun kadar seviyordur ama bence supheyle bak, supheni ona belli etme. Evlilil gibi seylerden bahsetmemesini soyle.1.5 ay olmus daha yildirim nikahinin yildirim gibi bosanmasi, yildirim gibi pismanligi olur. Taniyin tanisitn bence en az 2 sene lazim bunun icin.
Tanışma sürecin çok kısa bence. Daha çok tanışma odaklı hangi duygular da hangi tepkileri veriyor mesajlarda konuştuğu kadar dışardada öylemi sözünün eri bi insanmı ona bak yoksa kimse kimseyle özellikle yüzünü görmediği bir insanla evlilik hayali kurmaz bir erkek olarak söylüyorum sevgi cümlelerini ağzı olan herkes söyler sakın hoşuna gidiyo diye güven bağlama özellille bu devirdede çok dikkat et annesinin seni takip etmesine de sakın aldanma
Ben evlilik öncesi el ele tutuşmaya bile karşıyım ancak o önceleri sevgileriyle bayağı zaman geçirmiş bildiğim kadarıyla sizce benden soğur mu istediği şekilde davranmıyorum diye
Evet zaten bunun farkındayım Ben de bana saygı duysun istiyorum bana saygı duyup durmayacağını sorayım mı bu konuda zaten saygı duymazsa bitireceğim görüşmeden sorsam sizce absürt kaçar mı böyle bir soru
Evet Güven vermiyor ancak böyle sevildiğimi değerli olduğumu falan hissettirdi bana mesela şu an hayatımda olmasa günlerim bayağı berbat geçer de eminim çünkü ne zamandır kötü günler geçiriyorum o hayatıma girdiğinden beri en azından biraz olsun kendimi iyi hissetmeye başladım
Bilemem fakat benim kafa yapıma ters böyle kişiler. Ne o öyle iki lafından biri seviyorum ölüyorum bitiyorum gibisinden tuhaf tuhaf demagojiler. Taş yerinde ağırdır.
İşte manipüleden kastım da o zaten ben böyle şeylere çok defa maruz kaldım o yüzden sıkıntı yok ama başka ihtimal yok mu acaba ona da düşünmüyor değilim yani Bir kere de yanılmak istiyor insan 🥲
Peki bunu anlamanın bir yolu var mıdır sizce ya gerçekten seviyorsa o zaman beni seven birini kaybetmiş olmayacak mıyım zaten ilk defa biri tarafından bu şekilde sevildiğimi hissettim ;(
Bağlanmayacaksın ve 7-8 ay süre vereceksin. Senden resim mesim istiyorsa cinsellik için sevmiştir hemen engeli çakarsın. Test et bağlanma. Bizim öyle seni seviyorum kelimelerine karnımız tok.😄
Niye öyle dedin ya kanka sevgiyi göstermenin neresi ergenlik 27 yaşında konuştuğum kişi ben de sevilmeyi bilmeden böyle derdim ancak onun adı Sevgi ergenlik falan değil yani ben sana söyleyeyim
Kalp tüm vücuda ve beyne kan pompalayarak kişinin yaşamasına ve dolayısıyla sağlıklı kararlar almasına yarar, Nefes alan her insan bu zihniyetle bu güne gelir.
1,5 aylık kıza evlilik teklifi eden erkek gördüğü her kıza teklif ediyordur bunu. Bu kadar ısrarcı olmasının altında yatanda cinsel ihtiyaçtan daha fazlası olamaz.
Vallahi bilmiyorum ancak eğer öyle bir şey olsa aileleri niye devreye sokmak istesin o tarz şeyler kafamı karıştırıyor açıkçası yani o şekilde düşünse evlilik hayalleri falan da kurmaz ki bu şekilde bir kurar 2 Kural bitirir yani devamlı kiralık evler falan bakıyor yaşamak istedim yerden bana atıyor linklerini balayı karavanda yapmak isterim evlenirsem dedim karavan falan bakıyor devamlı yani bunları kafaya takmasa farklı niyeti olsa devamlı olarak nasıl düşünüp atsın
Niyeti evlilik mi yani sizce şu an ben onunla görüşmeye bile çekiniyorum normalde bayramda görüşmek istiyor ancak bahane bulup biraz ertelemeyi düşünüyorum gerçekten tuhaf geliyor bana bu ilgisi ve sevgisi aileme 5 aydan önce söylemem gibi çünkü hemen anlaşılmaz gibi bana göre böyle şeyler
Olgun birine benziyor Yani açıkçası mesela beni düşünüyor maddiyat konusunda da bir şeyim bozuluyor Ben de yardım edeyim diyor maddi olarak üzülünce mutlu etmeye destek olmaya çalışıyor benim yaşamak istediğim yerde yaşamaya karar verdi fark etmez falan diyor
Anladım üniversite son sınıf öğrencisiyim dedin peki kariyer olarak ne düşünüyosun mesleğinde kendini geliştirmek vs bunlari düşündün mü mesela bazı kadinlar önce kariyerim sonra evlilik diyorlar o açıdan sordum
Zaten görüşmeden bir şey demeyi düşünmüyorum ancak ben görüşmeyi de ertelemeyi düşünüyorum birazcık ona kalsa bayramda görüşeceğiz ancak bakalım görüşmeyi erteleyince sinirlenecek mi ona göre niyetin farklı olduğunu falan anlarım en azından bir kez daha gözden geçiririm
Peki yüz yüze geldiğimde bunu nasıl anlayacağım ya kötü niyetle falan yaklaşırsa o yüzden yüz yüze gelmeden ben bir şeylerden emin olmak gerekirse yüz yüze gelmeden bitsin istiyorum
Öyle mi diyorsun Ben de çekiniyorum açıkçası zaten görüşmeye bile ona kalsa bayramda görüşmek istiyor ama ben biraz ertelemeyi düşünüyorum bakalım ayrıca birkaç kez zıddına gideceğim tepkisini ölçeceğim zaten bu şekilde gerçek niyeti ortaya çıkar
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karşıma ilk defa böyle ilgili bir erkek çıktı o yüzden güvenemiyorum acaba manipüle mi ediyor henüz görüşmedik bile?