Diğer Askerlik anıları? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler askerlikte yaptığınız absürt şeyleri anlatında gülelim azcık 😁 Güncellemeler1 yıl Komutanınızın sizden istediği absürt şeyler neydi Askerlik anıları? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Komutanım bana abi diyip çay getiriyordu. 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Banyonun giderinden bok yüzüyordu trajedi 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Öğğhhhh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Futbol oynamayı seven var mı dediler var dedik hadi o zaman fırına gidin 50 ton un taşıyın dediler gece 3 te bitti 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kollar pert tabi bi de sabahın 6sında kalk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Harun abi sen misin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Heee 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Halil komutanım deseydim keşke ya 😂 Yorumla Soran 1 yıl Olur oda olur 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İzmaritleri bugün toplamasam olur mu komutanim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şey de desene uyursan ölürsün 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl ulan ne hallere aoktun beni beee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyuyalım mi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beraber ölürüz 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sapıtma asker Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emredersin bitanem 😘😂 Yorumla Soran 1 yıl Eee hele komutanada bitanem denilirmiş hele hele Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka bir yana eğlenceliydin 😊 Yorumla Soran 1 yıl Hee deli doluyumdur biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deli kız 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok bee ne deliliği gördün xmksldldl Yorumla Soran 1 yıl Giyemiyoyuuummmm 🥺 Yorumla Soran 1 yıl 2 kişiyimi takip ediyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen fake zaten Yorumla
Akrepss-_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Anlat anlat bitmez.. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Komutanın yaptırdığı en saçma şey ne Yorumla Akrepss-_ 1 yıl Bir gün Herkesi çağırdı komutan Taş taşınacak dedi neyse gittik. el arabası var adam diyor arabayla değil elle taşıyın bende s.. a.. dedim arabayı aldım.:D Yorumla Soran 1 yıl Komutana iyi dayak yemedin haa Yorumla Akrepss-_ 1 yıl Sıkardı o.. Yorumla Soran 1 yıl Oooo Yorumla
herseyvatanicin001 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 1 yıl Çok var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Anlatda eğlenek acık Yorumla herseyvatanicin001 1 yıl Anlatıyım da ben pöhüm bende askerlik yok 😂 emekli olana kadar Yorumla Soran 1 yıl Harbi mi lan ohaaaa çok iyi beee Yorumla Soran 1 yıl Ne düş esi canım tokamı arıyorum yerde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Komutanım bana abi diyip çay getiriyordu. 😁
Banyonun giderinden bok yüzüyordu trajedi
Öğğhhhh
Futbol oynamayı seven var mı dediler var dedik hadi o zaman fırına gidin 50 ton un taşıyın dediler gece 3 te bitti 😂
Kollar pert tabi bi de sabahın 6sında kalk
Harun abi sen misin 😂
Heee 😅😅😅
Halil komutanım deseydim keşke ya 😂
Olur oda olur 😅😅😅
İzmaritleri bugün toplamasam olur mu komutanim
Şey de desene uyursan ölürsün 😂😂😂
ulan ne hallere aoktun beni beee
Uyuyalım mi 😂
Beraber ölürüz 😂
Sapıtma asker
Emredersin bitanem 😘😂
Eee hele komutanada bitanem denilirmiş hele hele
Şaka bir yana eğlenceliydin 😊
Hee deli doluyumdur biraz
Deli kız 😂
Yok bee ne deliliği gördün xmksldldl
Giyemiyoyuuummmm 🥺
2 kişiyimi takip ediyon
Aynen fake zaten
Anlat anlat bitmez..
Komutanın yaptırdığı en saçma şey ne
Bir gün Herkesi çağırdı komutan Taş taşınacak dedi neyse gittik. el arabası var adam diyor arabayla değil elle taşıyın bende s.. a.. dedim arabayı aldım.:D
Komutana iyi dayak yemedin haa
Sıkardı o..
Oooo
Çok var
Anlatda eğlenek acık
Anlatıyım da ben pöhüm bende askerlik yok 😂 emekli olana kadar
Harbi mi lan ohaaaa çok iyi beee
Ne düş esi canım tokamı arıyorum yerde