Gizli Üye(36-45)+1 yılGüneydoğuya ustabirliğine gittikten 30 gün sonra yine ağır ve zorlu bir eğitim gününün ardından saat 22:00 da üst devreler, alt devreler koğuş yıkayacak toplanın dedi. halbuki daha dün yıkamıştık koğuşu bnelik yapacaklarya. ln yıkadıkça su sabun döküyo bneler 5 saat yıka yıka bitmiyor. 2 arkadaşla beraber tugayın içinde türbeside bulunan eski bir mezarlığa doğru gtüm gtüm yata yata pusa pusa kaçtık tam türbenin arka tarafı pusmalık yatmalık geceyi geçirmek için ideal derken türbeden yaşlı bir dedenin sesi geldi ''geliiiiin burayaaa geliiiiiin burayaaa'' diye. ben dondum arkamdaki benim kolumu tutarak dondu onun arkasındakide parmağını ısırarak yere yığıldı (daha sonradan yığılmadım çömeldim dedi. neyse) . tam o esnada biz psikonevroz halüslasyonlar görmeye ramak kala yine aynı ses ''ln size diyom gelsenize türbenin arkasına muğa goduklarım siz bizimi yakalatmak istiyonuz'' dedi. derin bir oh çekmemizle beraber kendimizi diğer 2 devremizin yanına attık ve mezarlıkta uyuduk. sabah kalkar kalkmaz koğuşa traş olup kahvaltı yapmaya giderken her tarafımızın minik minik kırmızı şişliklerle dolu olduğunu farkettik meğer kanı bozuk terörist karıncalar bizi yemişler 1 hafta o karıncaların acısıyla yaşadık karınca ısırığı çok pis oluyor ln keşke koğuşları yıkasaydık diye pişman olduk sonradan :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahahhaha ya siz ne fenasıniz abi yok böyle birşey yaaa 😁😁😁😁😂😂😂😃😃😃
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAskerde acemi birliğindeyken, usta birliğine gittiğimiz zaman bazı yerlerde o kadar komutan olurki elinle selam verirsin ya alnına koyup, işte o elini indiremezsin, önüne gelen komutana selam vermekten derlerdi.
Hakkaten usta birliğim başka yere çıktı ve aynen öyle oldu. Çok komikti...
Birde haber merkez bölümündeydim ben. Bilgisayarda günlük gazeteler proxy den geçiyor ve okumamıza izin veriliyordu neyse şimdiki cumhurbaşkanımız o zaman başbakandı ve onunla ilgili bir haber vardı. Haberin içeriğini hatırlamıyorum ama fotoda askeri resim vardı. Neyse haberin içeriğini değiştirdim ve askerlik kısalıyor diye başlığıda , yazının içeriğinide değiştirdim ve arkadaşlara okuttum falan. Millet bir ciddi sandı ve bir sevindiler... İki gün sonra bütün karargahta askerlik iniyor diye herkes konuşup dedikodusunu yapar olmuştu ahahahaahaaa...
Son olarak bir tane daha ekliyeyim. bizim odamızda 4 bilgisayar vardı ve hafta sonraları izin almayanlar vardiya ile çalışıyorlardı. Ben çıkmazdım içersi daha eğlenceli. Dışarda ne gezcem , anyway... bilgisayarlara ufak ama eğlenceli flash oyunlar yüklemiştim, bizim bölükteki herkesi oyuna alıştırdım. Herkes gelip oyun oynardı , sanki internek kafe gibi ahahahaaaa...
Bir abimiz vardı onu futbol menejerlik oyunu vardır. Ona alıştırdım. Adam gidip uyuyacağına oyun için sabahlardı. Böyleydi yani... Daha var güzel anılarda bunlar aklıma gelenler abicim :)321 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah çok iyi yaaa keşke biz de askerlik yapabilsek 😁😁😁😂😂😂😃😃 ahaha ortalığı karıştırmış ahahaha 😁😂😂😂
- +1 yıl
Yaaa boşver. Ben şanslıydım. İnan gittiğin yerin önemi yok. Başındaki bölük komutanın iyiyse yaşadın yoksa , o günler geçmek bilmez. Napcan askerliği :). Hoş bazen özlediğim zamanlarda oldu. Yinede sivil hayat daha eğlenceli :) Bir ton mal var. Hayatımdaki en büyük sıkıntıyıda askerde yaşadım. Kötü günümüzde oldu yani...
- +1 yıl
Olur tabi 😀😁😂😃😄 ama ne bileyim güzel ya anlattıkça böyle bir sürü anımız
- +1 yıl
akşam olmuş mesai bitimine yaklaşılmıştır.
k: evet arkadaşlar. bugün şunları bunları... gördük. boş vakitlerinizde eksiklerinizi tamamlıycaksınız. anlaşıldı mı?
bölük: emredersiniz komutanim !
k: evet. sorusu olan var mı soru?
asker: komtanım soru değil de bir istek olacaktı?
k: lan daha ne istiyonuz lan. don bile verdik lan mna koyum lan.
bölük: zohahahahahaha
asker: komtanım kantin'de meyve yok. meyve temin etmek istiyoruz. mümkünmüdür acaba?
k: mümkündür. kantin başkanlığıyla konuşalım. ne istersin. (ilhan cavcav hareketi yaparak) muz istermisin muz? ehehe
bölük: zohahahahahaha
asker: hassiktir... - +1 yıl
Ahahahahahahhaha 😀😁😂😃😄😁😃😀😄😄😊😃 komutan çok kafa dengiymis ahahahaha
- +1 yıl
zmir'de bir er eğitim birliğinde nöbetçi subay telsiz anonsuyla, koramiralin baskına geldiğini haber alır ve yanına giderek vukuat raporu verir. soğuk terler dökerek paşayla dolaşmaya başlar. karargahın önüne gelindiğinde, 1 haftalık bir erin yaklaşmakta olduğu görülür. kafasında kepi bile olmayan patagonya askeri, laylaylom bir şekilde yanlarından geçip gider. gözlerine inanamayan paşa nöbetçi subaya hönkürür:
paşa- kim lan bu salak! çağır çabuk!
nb. subay- emredersiniz komtanım!
asker çağırılır, gayet rahat bir şekilde gelir ve acelem var, imasında bulunarak, buyrun, ne vardı, der. bu arada nöbetçi subay paşanın arkasından ağlamaklı gözlerle askere rütbeleri işaret etmeye çalışır.
paşa- neden selam vermiyorsun lan sen?
er- pardon farketmemişim efendim. merhaba!
paşa- dalga mı geçiyorsun lan sen, selam versene!
er- merhaba dedik ya, daha ne yapalım ama!
sonrası gayet hüzünlü. nöbetçi subay için o nöbet bitmek bilmez. er, acemiliğine laylaylom devam eder. - +1 yıl
Ahahaha o da hakikaten safmış ama he 😀😁😂😃😄 olan nöbetçi şuraya olmuş ahaha. Ben olsam ere baya sararım
- +1 yıl
komutan: sen gelsene buraya.
acemi asker: ben mi?
başçavuş: emredin komtanım dicen oluum.
a: tamam.
k: gelsene lan
a: ben mi
k: evet laaaaaannn, gel buraya
a: ben arkadaşa dedinizdi zannettiydim.
k: (eller belinde, yukarı bakarak) ey güzel allahım, en kaliteli ve en hızlı spermden bu mu oldu şimdi? gel ulaaaaaaaaaaaan... - +1 yıl
komutan: kimlerin ehliyeti var?
acemi askerlerden ehliyeti olanlar "komutana şoförlük yapacağım" düşüncesiyle karşılık verirler.
komutan: ehliyeti olanlar, şuradaki el arabasıyla kumları taşısınlar. - +1 yıl
bir adet fırlama astsubay sigara içme yerinden transit geçerken gözü tüm acemi bölüğünün en şişman adamı olan askere takılır, olaylar gelişir:
ast: (şap şap göbeğe vurur) bu ne lan böylee? bu göbek ne lan? palaska, malaska hak getire, naaptın oğlum sen? alttan üstten taşmış yavv?
ask: doğrudur komutanım. çocukluğumdan beri böyleyim komutanım.
ast: lan tosun, bırak şimdi çocukluğu. delikanlı adamsın yakışıyo mu bu göt göbek?
ask: e hoş değil tabi komutanım.
ast: ulan bu göbekle adamda tansiyon olur, şeker olur, kalp olur, böbrek olur, dalak olur, e afedersin yaprak olur. olur da olur?
ask: olur tabi komutanım.
ast: e o zaman, spor yapacaksın, zayıflayacaksın... vıdı vıdı vıt vıt vıt vıt vıt... (sonra birden) çükünü görebiliyor musun lan?
ask: göremiyorum komutanım.
ast: göremezsin tabi. (gitmeye yeltenir)
ask: (tam gidecekken) komutanım bazen gördüğüm durumlar da oluyor.
ast: (sırıtır) ulan o da olmazsa zaten at kendini boğaz'dan. - +1 yıl
Son olarak sana iki video yollayayım ve kaçayım ben abicim :)
www.youtube.com/watch
https://www.youtube.com/watch?v=40jGB7T-hXE - +1 yıl
Ahaha. Tovestagfurullah 😂😃😅😄🙈 abi alemsin ya ahahaha sabah sabah güldüm haha
- +1 yıl
Youtube da sıkıntı var bilmiyorum videoları seyredebildin mi kuşuuuum :)
- +1 yıl
Radyo tiyatrosu 😀😁 izledim abicim ama tam izleyemedim sözlerini duyamadım fazla 😁😁 ama bakıcam
- +1 yıl
Temem. Asıl konuşmalar komik. Esprileri kaçırmışsın ahaha. Aynen bir daha seyret sakin bir zamanında...
- +1 yıl
Ahahah tamam abicim izlicem mutlaka teşekkür ederim 😁😁😂😂😃😃 en iyi görüş seni seçicem 😁😂😃
- +1 yıl
Eyvaa eyvaa :) Yok yaa beni seçme puana ihtiyacı olan kim varsa onu seç. Şimdiden sağol canım benim. Demen yeterli...
- +1 yıl
😁😀😋😃😄 puan için yapmıyorum ben. Hakedene veriyorum yıldızı. Hihi 😁😂😃😄🙈
- +1 yıl
Yov yov...
Utandım şimdi eyvaaa eyvaaa... - +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim abicim :))
+1 yılmaltepe askeri lise öğrencisiyim
acı bir olay anlatım 1 sene muaf tutulmuştum travestiler yüzünden,
gece 2 saatlik izin almıştık 12 de okulda olmamız gerekiyordu 6 kişi
İzmir yollarına düştük geziyoruz
travestiler duruyordu yol kenarında
bizim polat ben bakıcam merak ediyorum dedi
olm dur dedik gitme dedik
yok dedi bakıcam, eni sonu iyi lan git dedik
gitti baktı
Travesti: Ne bakıyosunuz yaa. diye boğuk bir sesle bağırdı,
polat: yüzün kıçına benziyor diyenler var doğrumu diye baktık dedi,
bu takıldı peşimize
topuklu ile koşamıyor 2 kişiler
biz kaçıyoruz ama dalgasına
yoksa 6 kişiyiz
ilerde 3 kişi daha ama ellerinde bıcak sallama
dedik biz öldük
koşuyor minibüs önümüze kırdı içinden 2 tane adam indi
onlarda takıldı biz artık tamam dedik b*ku yedik
karakol yok polis yok
telefon yasak telefon yok
okula gidelim nöbetçi askerler yardım eder dedik
gittik askerlerle travestiler birbirlerine girdiler
lan olum polat senin ben.
bizde daldık
benim dudağım şişti diğerlerine bişey olmadı 2 tanesi hakkında cezai işlem başlatıldı diğerleri kaçtı
biz 1 yıl muaf tutulduk
offf polat ebeni senin27 Yorumla- +1 yıl
Ay şaka gibiymiş arkadaşın gerçekten !!! Okurken roman gibi hissettim kalbim çarptı 😀😀😁😁😁😂😂😂😃😃😃😄😄😄 Allah iyi etsin sizi ya. Ortalığı karistirmislar
- +1 yıl
valla biz önce güldük komutan geldi dayak attı bağırdı filan arkasını dönüyor biz gülüyoruz bize bakıyor kafamız yerde, sonra gözlerimiz doldu yabi 1 yıl göreve geç başlıcaz diye, yalnız çok iyi organize oluyorlar, bide çok çirkinler bir erkek onlarla nasıl yatar, o günden sonra rüyama girdiler
- +1 yıl
Ahahahahahahahahahahahahahahhaha. Allah iyiliğini versin hahahahahaha. Kabusun olmuşlar ahahahah
- +1 yıl
sorma abla, kötü oldu yaa üsteğmenin dayağıda hiç zoruma gitmedi gülmekten, ama jandarmaya kabul edilirsem bir gün onlardan bir tanesini sebepsizce nezaratte yatırıcam kendime söz verdim, güçlüyüz cesuruz hazırız diyen askere,
ne cesuru kardeş sen hiç travesti ile karşılaştınmı dedim,
uzman bana kızdı ama gülmekten ölmüştü, üst devreye cinlerden korkmam travestiden korkarım dedim,
yazık la gördüğünüz disipline kadın onlar dedi,
bende: hıı kadın abi bacağındaki kılları sen görseydin, kadınlardan nefret ederdin dedim,
yani hala anlatıp gülüyoruz daha komik ama kısa anlattım ben - +1 yıl
Ahahahhaaha😃😁😂😀😄😅 ya gerçekten diyecek birşey bulamıyorum helal olsun genco
- +1 yıl
eyw abla daha da gülmekte kalp krizi fila vicdan azabı çekerim iyi uykular
- +1 yıl
Ahaha teşekkür ederim sana da
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük dedem seferberlik zamanında askerlik yapmış gitmeden önce ninemle söz kesmişler. Dedem 19 ninem 15 yaşındaymış o zamanlar. Dedem askere bir gidiyo 15 sene, tabi o zamanlar mektup 1 2 yılda adrese anca geliyomuş. Neyse dedem 15 sene sonra askerden dönüyor ninemle evleniyorlar ve ninem maalesef 33 yaşında ölüyor.
Kuzenimin var bide. Komandoydu o, 8m yükseklikten helikopterden gecenin köründe atlamaları isteniyormuş atlamazlarsa tekme yiyorlarmış 1 kişi çakılarak ölmüş. 3 arkadaşından biri kendi kafasına sıkmış biri asmış diğeride dizindem vurup çürük raporu almış dayanamamış. Kuzenim bayaa anlattı. Askerden sonra 2 yıl psikoloğa gitti. Sülalede askere gitmemi isteyen kimse yok. Şimdiki askerlik askerlik değilmiş210 Yorumla- +1 yıl
eğitim gören 20 li yaşlardaki çocukların silahında şarjör olmadığı için teröristler tarafından şehit edildiğini biliyorum. Askerlik zaman kaybı. Mıntıka temizliği boş boş işler. 1500-2000 metreden soğuk atışla bordo bereliyi indiren herifler beni kuş gibi avlarlar
- +1 yıl
Kendince haklı sebeplerin var ama... Vatan borcu. Ne diyebilirim ki kardeşim. Allah razı olsun yine de
- +1 yıl
Vatan borcu diye birşey olamaz. Profesyonel asker yetiştirirsin ortalığın anasını ağlatırlar. Ben gitsem 6 ay yapıcam zaten 1.5 2 ay eğitim eee dağdaki 10 yıllık teröristle birmiyim ben. Askerde hergün atış talimi yaptırmiyorlar
- +1 yıl
Ne diyeceğimi inan bilmiyorum...
- +1 yıl
Doğru diyor arkadaş. Osman Pamukoğlunun dediği konu. Gerçek paralı askerler olacak, bu mesleği icra edenler çarpışacak teröristlerle. Adamlar bir sıfır önde deneyim olarak, arazi şartlarını iyi bilerek. Atış talimi çok az yaptırılır askerde... Birde başındaki komutan akıllı ve iyi değilse en iyi askerlerden kurulu birliğin olsun hepsini kaybedersin çatışmada. O yüzden Atatürk iyi bir asker ve dehaydı...
- +1 yıl
Atatürk e can feda zaten kimse onun gibi bir başkomutan olamaz
- +1 yıl
İşte. Değerini bilmeyenler, sevmeyenler var. Enteresan hakkaten anlayamıyorum...
- +1 yıl
Ben Atatürk ü sevmeyenlere bişey demiyorum ama saygı duymayanlar bu ülkenin evladı değildir.
- +1 yıl
Ben onu bile geçtim. Saygı duymasalar bile saygısızlık etmesinler yeter... Neyse güzel soru olmuş ama millet artı bir aldığı halde hiç soruya artı bir koymuyor. Hakkaten güzel soru sormuşsun abicim...
- +1 yıl
Teşekkür ederim abicim Allah razı olsun :)))) haklısın aynen sözlerine biraz çeki düzen vermeleri gerekiyor. Deliriyorum gördükçe ama bişey demekten de korkuyorum başıma iş alcam diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
babamın askerlik anısı.
babamla ve bir arkadası mesela ali olsun. bunlar sürekli birbirlerinin ensesine vurup kaçıyolarmıs mesela bugün babam alinin ensesine vurdu yarın ali babama sinsice yaklasıp patlatıp kaçıyomus (pis ergenler). arkadası babamın enseye geçirmiş sağlam bir tane babam hırs yapmıs işte bigün arkadasını bahcede görmüş kosmus pesinden patlatmıs bir tane bu kaçarken arkaya bir bakmıs komutan buna bagırıyo gel buraya kaçma diye tabi g. tüm g. tüm gitmek zorunda kalmıs komutan bir güzel dövmüş babamı :D ondan sonra her gördüğünde babama ensesini gösterip vurcanmı bidaha diyomuş.
babam anlattıgında baya komikti :D21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha yazık olmuş adamcağıza 😀😁😂😃😄😅 diğerini de döveymiş keşke
Bizim komutan necati vardı adam iki buçuk metre 150 kilo tam bir dev, bir gün içtimada bu lago luga yapmaya başladı tugaya, kanıma dokundu benim dayanadım çıktım aralarından herkesin ne diyosun ulan sen dedim yer misin yemez misin bir sağdan bir soldan ağzıma sıçtı komutan, 1 ay revirde kaldıktan sonra askeri mahkemede suratıma işettiler necatiyi
23 Yorumla- +1 yıl
Eyvah. Sen yürek yemişsin hakikaten. Yandı tabi askerlik?
- +1 yıl
Ya ne bileyim ben inanıyorum işte -.- kandırma beni ya. Uyuz !
Tuvalete girdim. bir arkadaş arkamdan koştu. Kapat lan kapıyı kilitle dedi. Hayırdır dedim. Olm işte anlasana dedi bir hevesle. İyi dedim bu takılacak kendi kendine. Bende traş oluyorum. Girdi 1dk sonra geri çıktı. Ne çabuk bitti ulan işin? dedim. Yok be abi bıktım artık 11 aydır fayanslara baka baka dedi. Gidip çay içeyim bari vakit geçsin dedi. Surat ifadesi herşeyi anlatıyodu :( Yazık lan bize... Ne çektik beee :D
13 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım hiçbir şey 😁😂😃😀 fayans ne alaka
- +1 yıl
://// tamam sakin ol
+1 yılbir komtn bana ceza verdi 10 km üssün etrafını koş yoksa gebertirim seni dedi 5 adım atıp geri komtanın yanına geldim lan sen benle taşşakmı geçiyon koşsana dedi komtanım ben o mesafeyi koşarsam zaten ölürüm en azından senin elinden öliym dedim adam güldü bir tekme attı ceza iptal :D
23 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah sen ne uyanık adamsın beee
- +1 yıl
e yapacak bişey yok askerde uyanık olacaksın yoksa askerlik bitmez :)
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun 😁😀😂😃😄
- Diğer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbayan bir üsteğmenime 1 metreden yakın bir mesafeden selam durdum birden panikleyen kadın "oha asker üstüme çıksaydın" deyince bende "emredersiniz komutanım" demiştim.
16 Yorumla- +1 yıl
Aaa yok artık dövdü mu seni kırdı mi ağzını burnunu 😁
- +1 yıl
tutanak tutturmaya kalktı ama tutamadı :D iç hizmet kanunlarının ilgili maddeleri uyarınca benim kendisine "emret komutanım" ya da "emredersiniz komutanım" demekten başka bir şey demeye yetkim olmadığı anlaşıldı :D
- +1 yıl
Ahahahahahahhaha taktı mi sana sonra hahahaha 😁😁😀😀😂😂😃😃😃 ya var ya ne adamsin
- +1 yıl
taksa napıcak. bölükte en iyi photoshop kullanan eleman bendim. kocasıyla eşinin fotoğraflarını bana yaptırmaktan başka şansı yoktu. :D sonrasında çok iyi anlaştık gerçi kulakları çınlasın sitare üsteğmenimin.
- +1 yıl
Hahaha 😀😁😂😃😄😅 helal
- +1 yıl
eyvallah.
+1 yılAskerlik şubesine gittim dedim ki üniversiteye yerleştim ertelemem gerekli ordaki görevli de bana bize üniversitelerden kâğıt gelecek kazananların tescili otomatikmen olacak dedi...
ne anı ama dimi :))115 Yorumla- +1 yıl
Haha büyük oynuyorsun 😃😁
- +1 yıl
Tabikisi :) bende daha ne anılar var :)))
- +1 yıl
Anlat hadiiii
- +1 yıl
Yine bir gün askerlik şubesindeyim bir arkadaşı götürmüştüm bilmiyordu yerini, askerlik şubesine gittiğimizde gözlerime inanamadım, şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum. Şube önünde insanlar duruyordu. Ama öyle böyle durmak değil aklını alır. Hareket eden tek bir varlık bile yoktu. Herkes o kadar duruyordu ki benim askerlik şubesi binası sandığım şey aslında bir sıraymış neyse sıraya girdik bizde durmaya başladık durduk durduk durduk.. Sıra şu şekilde işliyordu yeni gelen en alttan giriyor, en üstteki ise işlemini halletmek için kulenin tepesinden atlıyordu. Neyse lafı fazla uzatmayim uzuuuun bir bekleyişim ardından günlerden bir gün bize de sıra geldi işlemimizi hallettik çıktık gittik.
- +1 yıl
Ya of bir de uzun uzun anlatmış. 😁😃😄 cidden katil olcam. Git burdan. Uyuz.
- +1 yıl
Niye beağ anılarımı seninle paylaşıyorum işte 😂😂😂 Ne güzel anı begenmedin mi?
- +1 yıl
😁😂😀😃😄😅 ya gerçekten dovcem
- +1 yıl
Kaldım senle belaya 😁 habire kandırıyorsun beni. Uyuz ya
- +1 yıl
Ne zaman kandırdım ki ben seni anlat dedin anlattım askerlik anımı 😂😂 Begenmedin heralde 1 tane daha anlatayim mi ister misin? :))
- +1 yıl
Hayır istemiyorum 3 lemicem bunu -.- hıh
- +1 yıl
Ya ama bu sefer ki çok güzel :/ sen digerlerini begenmedin biliyorum ben seni :(
- +1 yıl
Hıh. -.- anlatma işte
- +1 yıl
Ya sen neye kızdın ki terazii yanlışım ne :/
- +1 yıl
-.- kandirikci
- +1 yıl
ne yaptim kandırdım ben seni? 😞😟😢😂
+1 yılBir tanıdığım askerde uyur gezer olarak kilometelerce yürüdüğünü ve nöbet ytutan askerlerin kendisini geri çevirdiğini anlatmşdı :))
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha valla ben nöbet tutsam denk gelsem öyle birşeye kaçardım 😀😁😂😃😄 çin mıdır nedir
- +1 yıl
Aynen ama adamlar yürek yemiş :))) ayrıca sana teşekkür ederim çok eğlenceli bir soru olmuş cevaplar müthiş iyi düşünmüşsün sağol :))
- +1 yıl
Haha 😃😁😉😄 amacıma ulaştım
+1 yılAşırı uzun hikaye ve vurdulu kırdılı eğlenceli olacağını sanmıyorum 😃
15 Yorumla- +1 yıl
bir de bitiminde herkes saçlarla fotoğraf çekilir ya 😁😃😀😂😄 ahaha
- +1 yıl
Valla gitmedim. Gidersem de 5 aylık askerliği 15-20 aydan fazla sürede bitiririm gibime geliyor :/
- +1 yıl
Nedenmiş
- +1 yıl
Bana emredilmesini sevmem. Hadi askeriye diye emir verilmesine laf etmedim, kalkıp bana bağırır çağırırsa emre itaatsizlik yaparım, arkadaşlarıma ettikleri gibi ana avrat söverlerse de o adamı yerin dibine sokarım. Asi biriyim askerlik bana göre değil.
Ben vatani görevi yapmaya gitmişken oraya kimse bana bağıramaz, aileme sövemez. - +1 yıl
Ailene sövmelerini desteklemiyorum ama oradan gelen erkekler de cidden düşüncesi çok iyi oturmuş insanlar oluyorlar
+1 yılRte nin konvoyu geçerken nizamiyede nöbetteydim ve çapraz yaptığımda elimi tetiğe götürmüştüm. Arka koltukta sniper namluyu bana doğrultmuştu.
115 Yorumla- +1 yıl
Eyvah. Sonra?
- +1 yıl
Elimi yavaşça çektim tetikten. Zaten konvoy aniden hızlanıyor ve gidiyorlar. Bu anlattığım olay 2010 filan. O zamanlar rte başbakandı.
- +1 yıl
Şaka gibisin ://// iyi vurmamis seni orda
- +1 yıl
Birden hamle yapsan vururlar yani. O araçların içi ful silah ve mühimmat dolu çünkü. Koltukları filan yok yani.
- +1 yıl
Ben korkudan bayılırdim heralde eo an
- +1 yıl
Bu yüzden askere biz gidiyoruz (=
- +1 yıl
Ha ha ha. -.- bir kere biz asker gitsek sizden daha iyi yaparız
- +1 yıl
Muhakkak.
- +1 yıl
😁😂😀😎😄😅😄😂😃😁😀 şaka yaptım. Ben olası tehlikede adam öldüremem. Silah da tutamam. Kıyamam ya. Ayrıca köpekten ve karanlıktan da korkarım. Yani kısaca askerlik benim için yas iş 😀😁😂😃
- +1 yıl
Sen otur çikolata ye.
- +1 yıl
Hıh -.- beni kalbimden vurdun 😄😄😄
- +1 yıl
Askeriz ya biz , vurabiliyoruz:DD
- +1 yıl
Ya 😁😂😃😀😄 bu iğrenç espriden sonra ben de vurabilirim seni. Korku felan kalmadı şu an
- +1 yıl
Alıştın işte bak.
- +1 yıl
😁😂😀😃 hihi. Şapşal
Diğer konusunda 883 cevap paylaştı. garaj nöbetinde benzinligin çinko olan çatısını taşlardım benzinlik nöbetçileri korkar nöbet mevzisini terk eder kaçardı gülmekten karnıma agrılar girerdi
16 Yorumla- +1 yıl
Ahaha neresiydi orası? Nerde yaptın askerliğini?
- +1 yıl
Ahahahahahaha 😁😃😀😄😂😅😀😄😁😃😀😅😁 ay ortalığı karıştırmış muzip
- +1 yıl
Anlat anlat ben severim 😂😁
+1 yılbir gun Askere Gittim Diğer Gün Geldim Al Aliyim +1 mi :)
16 Yorumla- +1 yıl
Ya 😂😃😁😄😀😅 uyuz
- +1 yıl
Ayy Yinemi Sennn Minnak Şey :)
- +1 yıl
Ahahah bıktınız benden artık 😁😂😃😄😀
- +1 yıl
Ben Hic Bikmadim Bende Teraziyim :)
- +1 yıl
😃😄😁😀 iyi denk gelmiş
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılBedelli yaptım ben bankada sıra beklemiştim birde 2 saat askerlik şubesinde sayılırmı?
21 Yorumla- +1 yıl
:) canın sağolsun abi
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. bakım başçavuşun biri üzerimize M242 sıktı yanlışlıkla
13 Yorumla- +1 yıl
O ne demek -.-
- +1 yıl
Haydaaa. Korkudan ölürüm zaten o silaha gerek kalmaz
+1 yılya askerde herşey kolaydı da uçaktan uçağa atlarken Şarjör değiştirirken zorlanıyordum ben :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evet evet haklısın 😁😂😃 ömrünüz şarjör değiştirmekle geçti zaten 😃 ahaha
- +1 yıl
tabii ahhaha :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece 3 ihbar geldi nöbet mahaline sızma var ayak sesleri geliyor diye. Gittik iki tane eşşek çiftleşiyor. Ihbari veren nöbetçi askeri, komutan eşşek gibi anırtmıştı
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahahahahahhahaha yok artık 😁😀😂😃😄😅😀😄😁😃😂😀
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Terketilmiş sınır karakolunda sobayı mazotla yakardık mazot yerine benzin dökmüşüm nerdeyse bütün mühimmatlar havaya uçacaktı
12 Yorumla- +1 yıl
Hiiii. Allah iyiliğini versin senin. Kokudan anlaşılmıyor dimi farkı
+1 yılŞu an askerdeyim az önce olan bir olayı anlatayım mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Hadi anlaaatt. Hayırlı teskereler 😁😃
- +1 yıl
Tsk ederim. az önce kayseri spor fenerbahçe maçı vardı arkadaşım kayserili bir komutanın yanında kayseri spora bastı küfürü kavga ediyorlardı neredeyse 😊
- +1 yıl
Eyvaaahhh. Dayak yiyecekti
+1 yılKanka sorularina yetisemiyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahah 😀😁😂😃😄 sorduğum zaman hepsini birden soruyorum kuzu
+1 yılGittiğim zaman anlatırım :)
15 Yorumla- +1 yıl
Başkasının anısını anlat mami 😃😄
- +1 yıl
Tm kadınım :)
- +1 yıl
Kadınım?
- +1 yıl
Owww sorry T9 sony azizliği :) kadın diyecektim :)
- +1 yıl
😁😂😃😄 haha tamam
Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. 300 tane erkeğin ne anısı olabilir ki 😕
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha ne mutsuzluk ama 😀😁😃😄😅
- +1 yıl
Ahahaha 😂😀😃😁😄😅 evet ama komik
- +1 yıl
Anlat işte 😀😁😃😄😂
Anlatsinlar
11 Yorumla- +1 yıl
Oku bak 😀😁😂😃😄 krize girdim hahah
Anı yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Gitmedin görmedin duymadın?
- +1 yıl
Vay hırsızlar
Sebep 😉
14 Yorumla- +1 yıl
Sonuç? 😁😂😀😃😄
- +1 yıl
Sebep ahhaah
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar