Askerlik anınız varsa anlatın gülelim 😂
Olmayan kamp piknik vs bir anısını anlatsın 😂

Askerlik anınız varsa anlatın gülelim 😂
Olmayan kamp piknik vs bir anısını anlatsın 😂
Görsel ne o öyle.. 🤣🤣 Askerlik fotoğrafı değil de başka bir şey için değil gibi.. 😅
Ben askerlik anılarımı anlatmayı hiç sevmiyorum.. 🤣🤣
Belli belli düğün fotoğrafı gibi poz vermişler.. 🤣🤣
@oɿƚꙅɘɒm 🤣🤣😂
Bu foroğraf ne 😄 Benim babam bedelli ilk çıktığı zamanlar bedelli olarak askere gitmiş hep ünlü oyuncular, tanınmış kişilerle askerlik yapmış 😄 bizde ünlülerin askerlik fotosu var yani 😄 Diyoruz baba nasıl duygu normal insan işte diyor 😄
Askere gidince anlatırım.. millet şimdiler de hep basıyor parayı gitmiyor ortada anı da olmuyor ki😂
Tabi haklıyım 😂😁😁😁🙃😊
Şaka şaka ego kasmak istemem))
Bazen bazı üyeler sorumda böyle davranıyor sinir oluyorum bende belki görürler diye 😂😂
Teşekkürler 🎈
Askerlik anısı dinlemeyi çok sevmiyorum Adam bedelli askerlik yapıyor benim yaptığım askerlikten daha çok konuşuyor
Cevap
13Cevap
Evet dinler ve anlatırım gadası
dinlemem.
Askerlik anıları erkekler için önemli yer taşır
Bazen arkadaşlarla yan yana gelince benimde anılarım depreşmiyo değil 😃
😂😂😂
Kaç ay askerlik yaptınız
12
Ben 18
12 ay bana hap gelirdi hele şimdiki askerlik çerez 6 ay 😃
Aynen 😂
Benim yaş fazla o yüzden 18 ay yaptım 😃
Yoksa ceza falan almadım
Bilmiyorum yaa kimsenin askerlik anılarını dinlemedim henüz, acaba sıkıcı mıdır ahsh
Babam niye hiç anlatmaz hep düşünmüşümdür.. Bandocu olduğu için herhalde.. İlhan İrem arkadaşıydı askerde bir onu anlatır..😄
yani evet bir erkeğin askerlik anısını dinlemek güzel oluyor çünkü onlar anlatırken yaşadıkları şeyleri tekrardan yaşıyorlarmış gibi bir hissiyata kapılıyorlar güzel oluyor aslında gelecekteki eşimin de dinlemek isterim şahsen. 💙🦋
Askerlik anım yok.😄Eğer olsaydı koğuşun yakışıklısı olurdum😂😂w
Carsafimi pembiş yaptırmıştım komitiskoma. 💅😂
Resim babamın askerlik fotoğraflarına çok benziyor 😅😅
anlatan olursa dinlerim. bir kadın vardı yaşı var baya. bunun adı ayhan neyse bunun evine kağıt gelmiş. meğer adı ayhan diye erkek sanıp askere çağırmışlar shdjsj
Bazen yotub karşıma çıkarıyo bazıları inanılmaz komik oluyo ama dinlemek o kadar güldürür mü bilmiyom. Anlatıcının çok iyi anlatması lazım ya. 🤣
Babamın var bi kaç anısı çok komik. Bi de kardeşim bizi davar gibi bindirdiler helikoptere demişti hala gülüp duruyorum aklıma gelince 😂😂😂
Hiç sevmem öyle erkekler var ya sevgilisine filan sıkılmadan sabaha kadar anlatıp sıkıyorlar evlerden ırak 😃
Askere gitmedim ki! 😂😂
Ama askerlik anılarını anlatacak olursak dinlerim bea..
dinlemem ama anlatırım. keşke dinlemeyi seven biri olsa bir sürü şey anlatırım :D
Askerlik anilarini dinlemek bana komik geliyor, o nedenle dinlemeyi severim.
Askerlik anım yok😅
Ama dinlerim.😅
Üsteğmenim hergün anılarla geçiyor
Ya ben dinledim de bazıları çok abartıyor sanki 50 terörist ile karşılaşmış hepsini de tek başına gebertmiş gibi😂😂
unuttum ben askerliği 20 sene oluyor
Dinlemiş gibi yaparım
Bedelli yaptım ne anısı
Anlatınca inanmıyorlar ki 😂😂😂 çünkü kuşak farkı var
Eyvallah kardeşim
Ben dinlemeyi sevmiyim.
Şimdi bigün askerdeyim
hayır dinlemem
herks atıp tutuyor : )
Babam anlatıyor bazen
20 gün askerlik yapanlar anı anlatmıyor mu 😂😂
O nasıl foto düğün fotosu gibi🤣