Merak ediyorum neden kimse ses çıkarmıyor. Anketlerde AKP'nin oyu hâlâ %40larsa geziyor. Bu millet neye göre oy veriyor merak ediyorum.
Benim tuzum kuru ama babam yaşlarında bir amcayı termosla çay satarken gördüm için acıdı. Hava buz gibi ben eve gidip ısınsam diyorum adam çay satarak para kazanmaya çalışıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mutlu olan maaşı yüksek olan insanlar gadası
Kendileri icin sakız parası bile degil Allah bu milletin hakkini bu dunyadada obur dunyadada sorsun daha ne kadar zam gelecek kiralara bu asgari ucretle millet nasil gecinecek chpdende bir bok olmaz hepsini Allah bildigi gibi yapsin
Chp=akp fark yok
👍👍👍👍
millet muhalefete güvenmiyor. güvendiği belediyelerde ne oldu ki iktidara gelse ne olacak. biliyor aynı terane davam edecek hatta daha kötü olacak.
Ben parti tutmam ama zamanında Kılıçdaroğlu 300 milyar dolar para getireceğim demişti ülkeye. Bunu o zamanlar bir çok ekonomiste sormuşlardı ve neredeyse tamamı getirebilir diyerek detaylı açıklama yapmıştı. Hatta Özgür Demirtaş X de canlı konuşmada yaklaşık 3 saatlik söyleşinin 30 dk sında bunu anlatmıştı. Ama kimse sorgulamadigi için inanmadı
maaslara yapilan zam enflasyonu arttiriyor. mantikli olani hic zam yapmamakti
Dostum tam olarak öyle değil. Sana kısaca anlatmak isterim. İnsanlar ev, araba vb şeyler alamadıkları için birikim yapmıyorlar. Hükümet tasarruf tedbiri açıkladı bunun nedeni halkın tasarruf etmesini sağlamak ama hükümet az da olsa tasarruf etmesine rağmen yargı reformu yapmadığı ve halkı adalete inandıramadığı için insanları harcamaya itiyor. Tasarruf yapmayan halk, parayı hizmet sektörüne götürüyor ve hizmet sektörü artan talep nedeniyle fiyatlarını yükseltiyor. Bunu daha detaylı ve daha güzel bir şekilde Mahfi Eğilmez hoca anlatıyor.
adaletle alakasi yok. tasarruf yapıyorum. market fiyatlari vs direkt zam orani kadar 1 ay icinde artiyor. hizmet sektörü sen o parayi verirsen senden alır. akli olan vermez alternatifleri tercih eder. piyasa da bu sekilde dengelenir. tercih etmeyip tüm parasini eglenceye ayiran insan da bir zahmet darlik çeksin. asil sorun vaktinde yapilan ozellestirmeyle servetin yandaşlara aktarilmasiydi. onlarda duzgun yatirim yapmadilar. su an sadece yapilan hatalar azaltiliyor. enkaz haline gelmis ekonomi oyle kolay bir sekilde toparlanmaz. bircok şeyden tasarruf edilmesi gerekirken bazi politikalar sonucu devlet milyonlarca insana beles para veriyor, belediyelwr de ayni sekil. pek denetleme yok. bizde ekonomik krizin etkisi toplum ahlaksizlasti. geçiren geçirene bir sekilde devam ediyoruz
Ben mutluyum. Zamanında uyardık dinlemediler yaşayarak öğrensinler. Enflasyon düşmeden şahsın talimatı ile faiz indirimlerinr başladılar daha da beter olacaklar.