cast ajan adını kullanıp dolandırırlar mı? internetten başvurmuştum olumlu yüz seçtiler lc wakikinin katolog ve reklam çekimi için çagırıyorlar
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam. Öncelikle merhaba. Mujdat Gezen Sanat Merkezine giden herkes boş kalmaz. Cast ajanları ile boşuna ugraşmayın.. Para tuzagı.. Şafak sezer, Nuri Alço, Müjdat Gezen gibi sanatçı hocalarla gorusuyorum. Mujdat gezen sanat merkezi hakkında bilgi vereyim size bilmeyenler için.. Öncelikle 4 yıllık egitimi var yetenek sınavı ile alınır ve burslu olanlarda vardır. çocuklara ucretsiz aktiviteleri vardır. Yaz ve kış olmak uzere yılda 7 aylık egitimleri vardır. Yaz Kursu Mart da açılıyor. Kış Kursu ise Agustos ayında açılıyor. Toplam 7 ay suruyor. Binlerce kişi başvuru yapıyor. Fakat okulun kapasitesi belli kapasitesi kadar ogrenci aliyor ve yetistirdikleri ogrencilerin hicbiri bos kalmaz. Diploma verilir. ilker ayrik da msm ogrencisidir ve niceleri.. Ben bu sene Aksam okuluna burslu girecegim. Ucreti konusu ise Aylık 375 Tl. 7 ay boyunca. Umarım yardimci olmusumdur. ve son olarakda eger para verip tiyatro egitimi alacak iseniz. paranizin hakkini almak istiyorsaniz Mujdat Gezen sanat merkezine basvuru yapin.
00 Yorumla
beni IMC ajans çağırmıştı gittim sözleşme imzaladım önce 50tl aldılar kısa bir video ve fotoğraf çekimleri yaptılar ve iş olursa sizinle iletişime geçiceklerini söylediler.. uzun bır aradan sonra aradılar ve katalog çekimleri için çağırdılar ancak herhangi bir ücret vereıyeceklerını ve bunun sebebi olarakta tecrubem olmadıgını söylediler bende kabul etmedim.
02 Yorumla
Benim oğlum 6 yaşında çağırdılar ancak para tuzağıdır diye gitmedik cast ajans 300 tl istedi family ajansta aradı bende arada kaldım ne yapsam acaba
00 Yorumla
+1 yılHiçbir başvuruma para vermedim 300 de saçma bir rakam gitme
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
hayır kandırmazlar ver ve karşılığınıda fazlasıyla alırsın bende amatör oyuncuyum cast ajanstan gelmeyim 5 yıl anlaşmam var eğtimde aldım belge oyuncu kimliğide aldım bir çok dizidede oynadım bölüm başıda 2000 tl alıyorum
13 Yorumla
+1 yıl- Evet, seni kandırıyorlar.
- Evet, dolandırırlar.10 Yorumla
+1 yılBence bilmediğin bir işe girişme biraz araştır ondan sonra
00 Yorumla
+1 yıldolandırılırsın haberin olsun. Kaliteli ajans para istemez para teklif eder.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle para verme kesinlikle hicbit ajansa iyi ajans para istemez sana para verir
00 Yorumla
+1 yılyo yo o ön mülakat sadece. en fazla almaları gereken para 100 dür ki ben vermedim o kadar. bence daha bşka yerlere başvur 300 çok fazla. zaten ilk deneyimine para vermezler deneyim kazanman için
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 402 cevap paylaştı. Cast para almaz bende kayıt oldum 2yıl önce on llardab p ara alıyorum ben hiö p ara vermedim fotoğraf gondermen yeterki oluyo
00 Yorumla
+1 yılDolandırıcı bunlar 450 lira aldılar arayan soran olmadı Fi yapım hemde
00 YorumlaBen de aynı ajansa başvuru yaptım aynı ücreti istediler ne yapsam bilemedim. Konu açılalı 3 ay olmuş, sen gittin mi ne yaptın?
03 Yorumla- +1 yıl
Bende kayit oldm 300 tlyde verdm kayit icn gayet guvenilir ve cagiriyolar yani reklam icn falan ucret vermemezlik yapmiyolar kayit olablrsn rahatlikla ve beni 3. ajanstan istedler cast maydonoz imc ajanslari. Ucude cagrdi cast ajansa basvurdum smdide cikolta reklaminda oynmya hazrlaniyorz
- +1 yıl
@gulbrin aynı şekilde beni de çağırdılar 300 tl istediler peki sana yaklaşımları falan nasıl genç kızları harcıyorlar diye duyuyorum çok istiyorum tavsiyelerin var mi ne yapmam gerek
- +1 yıl
@gulbrin hangi ajans öğrenebilirmiyim?
Arkadslar bendee dun ajanza basvuru yaptim ve 300 lira verdim parami geri alamazmiyim
11 Yorumla- +1 yıl
Alamazsınız maalesef
+1 yılBu tür şeylerde genelde 150 TL falan verilir en fazla bence dolandırıcı
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılKandırılmış olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbirçok ajans ister bence hiç girme boş ver
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde para vermeleri grek ama tuhaflık var
02 Yorumla- +1 yıl
Yk ya istemezler saçma zaten seni seçen firmadan paranı alyolar senden nie alanlar bidaha
+1 yılajans kayıtları paralıdır.
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi 300 kisi ye ayni hikaye...300 x 300
00 Yorumladolandırıcılık olduğu çok açık.
00 YorumlaAcemisin. d vurmasinlar sana
00 YorumlaHerkesden istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılAynen
00 YorumlaKandırıyolar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Cast ajanstan reklam için aradılar kayıt için 300 tl istiyorlar acaba beni mi kandırıyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba ☺️
Son zamanlarda cast ajansı diye açılan birçok ofis duymaktayım. Bu ajans olarak geçinen yerlerin aslında ajans olmadığı sadece insanların paralarını alıp, sizi reklamda, dizide oynatacağını söyleyerek kandırmaya çalışan dolandırıcı yerlerdir. Bu tip yerlere pek fazla güvenmenizi tavsiye etmem.
Gerçekten bir reklam için seçildiyseniz zaten size oradan yaptığınız işin karşılığında para vermesi gerekmektedir. Üstüne üstük hem seçildiğinizi söyleyip, sizden para talep ediyorsa zaten bir şekilde sizin paranızı alarak size iş yaptırıyormuş gibi gösterip, daha da fazla dolandırıyordur.
Eğer siz bu işe gerçekten seçildiyseniz, zaten hem ajans hem sizin para kazanacağınızı gösterir. Ajans uyanıklık edip, resmen size vereceği parayı da sizden kayıt parası diye alarak üçkağıtçılık yapmaya çalışabilir.
Siz gitmeden zaten reklama seçildiysem size iş getirmiş oluyorum, neden benden kayıt parası istiyorsunuz diye sormalısınız. Aynı benim size söylediğim gibi konuşun ve halen parayı istemekte ısrar ediyorsa bence hiç gitmeyin.
Sizden para isteyen ajans, siz reklamda oynadıktan sonra da reklamdan alacağı parayı da size vermez. İşin içinden parayı ödemediler diye sıyrılmaya çalışır. Lütfen dikkat edin. İşiniz rast gitsin. Bol şans...✨
Sevgiler.
Bana yardımcı olur muunjz
Bildiğiniz ajans var mı güzel ve sağlam Hocam