Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sinir olduğum hadise.. Saygısızlığın, egoistliğin daniskası. Eğer ilk ben mesaj atıp konuşmayı başlatmışsam, mümkün olduğu kadar çabuk cevap vermeye çalışırım. O an sonradan kötü bir şey olup canım sıkkınsa ya da sonradan müsait olmamışsam kibarca söylerim ama müsait olur olmaz o kişiye dönerim. Bir arkadaş vardı, bu hareketi bir kere yaptı görmezden geldim, ikinci yapışında görmezden geldim ama üçüncü yapışında sildim engelledim facebooktan. Bir de bu konuşmaların çoğunu o başlatmasına rağmen geç yazıyordu. Kardeşim müsait değilsen yazma sonra yaz öyle değil mi? Cool olacağım derken tekmeyi yedi işte çocuk.😎
180 Yorumla
En İyi Cevaplar
7/24 elimde telefonla dolaşamam ve mesajlaşmak mizacıma ters .ş sıkıyor alo derim daha iyi
31 Yorumla
- KS Hakkında konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılwala ben mesajı farkedince cevap verenlerdenim ;) lakiin böyle bi durumda art niyet ararsaaam telefonu dik koyup üstüne oturmasını rica ederim olur biter ;)
43 Yorumla- +1 yıl
insanların böyle durumlardaa bilerek ve isteyereek sözde taktik icab ı yaptıkları bu tip art niyetli dawranışlarınaa ayar oluyorum .. benim için cinayet sebebii ;) hayırr neeee olduun laaaa bana sanki :))
+1 yıleğer önemsediğim kişiyse işimi yaparken bile mesaj atarım
2129 Yorumla- +1 yıl
bu kişi ciddi düşündüğüm biriyse ozaman daha önemli olur
- +1 yıl
aynen öyle..ben mesajlaşmayıda sevmem açıkçası düşün artık...
- +1 yıl
ben değer vermeyi seviyorum
- +1 yıl
en güzelide bu karşılıksız olunca insan kendisini kötü hissediyor
- +1 yıl
işte bu kötü,sırf birisi olsun diye hayatınza birisini aldığında sende üzülürsün akrşı tarafta..aslında birazcık bu konusa burçlara bakmak lazım
- +1 yıl
ben anlıyorum :)
- +1 yıl
şanssızım aslında çünkü benim aradığım kriterler var...kısa süreli düşünsem haklızın çok şanslıyım :)
- +1 yıl
ben kimseyle kısa süreli düşünüp kimösenin ne canını yakmaya nede ahını almaya niyetim yok..bugun başkasına yarın bana hayat karşılıklıdır
- +1 yıl
sen tebrik ediyor o tebrik ediyor,ama işte yalnızız burada bir hata var
- +1 yıl
bana göre doğru kişi yanımda olmak isteyen kişidir..öyle canım sıkılıyorki artıkbugun denizliye bilet aldım yarın gezicem ertesi gün gelicem :) bakarısn roada yada yolda tanısmak isteyen biri olur :)
- +1 yıl
yok bee onu esprisine söledim..yoksa benimle tanısmak isteyenlerle şuan tanıssaydım yalnız kalmazdımki..
- +1 yıl
kısacası herşeyim full zengin değilim
- +1 yıl
takmıyorumki artık:) çünkü türk kızlarından uzak duruyorum bu yüzden dış yatırımcıların gelip keşfetmesini bekliyorum:)
- +1 yıl
yook hiç riskli değil arkdaşlarım rus la evli ve çok mutlular :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılyakin bi akrabamin akrabasi vardi, yazilim ogrenmek istiyordu. yazilimci oldugum için ona yardim ediyodum be bi yerden sonra sadece yazılım değil, kendi hayatimizdan falan konusuyoduk, boyle boyle her gun konusmaya basladik. bi yerden sonra geç cevab vermeye basladi. bende bi iki defa felan uyardim , ben sevmiyorum oyle seyleri. ama bi gun mesaj atdi bana , cevap verdim aninda. 1 hafta boyunca okumadi yazmadi, bugün test olarak baska bi mevzudan mesaj atdim, okudu. sordum niye gec cevap veriyosun, yani bu vakit darligi falan degil busbutun saygisizlik. dedi problemler, vakit falan. ama biliyorum aktiv heryerde instagram filan. 1 gun geçti yazmadi yine, ben de heryerden engelledim
10 YorumlaKS Hakkında konusunda 814 cevap paylaştı. bazıları düşünür öyle kukuman kuşu gibi sakin özenli bir cevap yazmak ister ondan olabilir.
22 YorumlaBazı insanlar mesajlaşmayı sevmez. Bu tarz insanları mesaj yağmuruna tutmamak en doğrusudur.
11 YorumlaSıkıntılılar tatlışım :) sözde kendilerini ağırdan satıyorlar cool takılıyorlar :D pehh :D pabucumun rockcıları :D
65 Yorumla
+1 yılAnında cevap verince hazırda bekliyomuş, ne dese tamam diycek, dünyayı onun etrafında döndürdüğünü düşünüyosun sanmasın diye olabilir mi ?
111 Yorumla- +1 yıl
Evet saçma gibi geliyo, zaten ben istesemde bekletemiyodum gördüysem o an cevap veriyodum :D
- +1 yıl
öyle kuul olcaksak boşver olmayalım :) ama yinede sende elinde hazır beklemede olmadı telefonu uzağa bırak üşenip geç cevap verirsin belki :D
- +1 yıl
Sessize alda 3 günde bi cevap verirsin artık ,olmadı dumana geçiş yaparsınız :D
- +1 yıl
Allahım ya o zaman niye siteyi ayağa kaldırdın arkadaş :D
- +1 yıl
Tamam sakinim :)
+1 yılBen bilerek geç cevap vermemezlik yapmam gördüğüm an yazarım çocuksu işler ile uğraşmıyorum..
61 Yorumla
+1 yılgeç cevap veren insanlardan nefret ederim, aklınca coolluk ağırlık havası vermeye çalışıyolar, çekemem hiç ya muhattap olmam yada konusmam bida.
62 Yorumla- +1 yıl
aynen öle
+1 yılyemek yeme ihtimalim yüksek olduğundan anlayışlı arkadaşlarım var bu konuda..ya da ellerim batıktık ketçap veya barbekü sosundan da kaynaklı olabilir
323 Yorumla- +1 yıl
ben ztn sürekli yediğim için ondan söyledim
- +1 yıl
tok karına kafam çalışıyor
- +1 yıl
yemek yerken cevap da yazabilirim zorlanmam ben. sadece ellerimin temiz olması gerekir o kadar
- +1 yıl
hamburger ve patetes yerken mi ?
- +1 yıl
su niyetine içiyorum ben onları yemekte ama
- +1 yıl
yok ne ayıp olsun söylerim bugün yemekte annem bana tavuk kızartmış 1 tane
- +1 yıl
koca bir tvuğu yerken başka bişi istemem annem bilir
- +1 yıl
2 3 tane seni yan yana getirmek lazım bence
- +1 yıl
çok
- +1 yıl
kolay bir anlatım seçtim senin için ztn
- +1 yıl
:) rica
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski Twit'lerimden birisini yazayım manidar olur.
@Fxinturevi
10 dakikada gelen mesaja, 10 saniyede cevap verdiğimiz için mi kaybediyoruz acaba?91 YorumlaKS Hakkında konusunda 3,1b cevap paylaştı. zaten arkadaş listendekilere mesaj atılıyor ben hemen cevap veriyorum banada yazdığım halde okuyup vermiyen olabiliyor
13 Yorumlaadilik... karaktersizlik. kendini ağırdan satmak için oyun ve ayak yapmak. böyle tip insanlara bi şey demem, yolumu ayırırım
60 Yorumla
+1 yılNeden mi ? Diğer erkeklerden farklı olduğumu kıza hissettirmek.Bu özelliğim hep çekiciliğime çekicilik katmıştır.Dünyayı ona endesklemediğimi,dünyanın onun etrafında dönmediğini gösterip,kıza kendini fazla önemsemeyen,cool biri olduğumu göstermek için şahsen :D Dikkat ettim üzerine düşünce çoğu kız bulanıyor,ama kendini geri çekince daha çekici oluyorsun karşı taraf için ve ipler senin elinde oluyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Çekici bulan buluyo valla,herkeste tutcak diye birşey yok.Normal arkadaşlık ilişkilerinde karşı taraf ne kadar sürede mesajıma cevap veriyorsa,bende aynı sürede veririm.Kısasa kısas yani.
Ben ne kadar hemen yazsam da bazen çok geç yazabiliyorum ama ya ='_.
13 Yorumla
+1 yılbak bi örnek işte erkekleri cok sıkıyosunuz sonra elinizden uçup gidiyolar.. ya alt tarafı bi mesaj 2 dk dönse ne olur 30 dk dönse ne olur bu sorduhun bizi ne kadar sıktığınızın bi kanıtı olmuş .
26 Yorumla- +1 yıl
soru sormusun cevap yazdık. kız arıyoz demedık. bını sıkmayan bı kız arkadaşım var zaten
- +1 yıl
kaybetmemek için elımden gelenı yapıcam :) teşekkür
- +1 yıl
teşekkür sanada :)
+1 yılben bilerek geç veririm bazen çünkü elimde telefon ondan mesaj bekliyorum sanmasın.. gerçi sonra unutabiliyorum da.d ama her zaman yapmam trip atmışsam mutlaka yaparım :D
01 YorumlaSeni takmıyorum senden daha önemli işlerim var imajı verir ama kasten yapar yada gerçekten iplemez
01 Yorumlaelimde telefonla ondan mesaj beklediğimi düşünmesin diye.
01 Yorumla
+1 yılBu olayi taktik haline getirenler var gerçekten bir tanesini fena bozmuştum kuul takılmaya çalışıyordu olmadı yapamadı :)
12 Yorumla- +1 yıl
sağol :)
bunu bende m.ediyorum
22 Yorumla
+1 yıldostum bi zmandan sonra mesaj olayı çok sıkıyo okumak bile yorucu laa en iyisi konuşmak
05 Yorumla- +1 yıl
haklısın masjlaşmak bi yaştan sonra hiç hoş durmuyo saatlerce tamam zamanında yaptık ama şimdi olmuyo
- +1 yıl
lira olmadımı mecbur kalabiliyosun napcan:))
+1 yıltelefonun basında biri mesaj atsında cevap verelim diye beklemiyoruz.
adı üzerinde mesaj , kişi müsait olunca cevap verir
acilse ararsın zaten10 Yorumlamesaj sıkıyor bir süreden sonra yaa. Önceden ne güzel haftalıktı sms ler şimdi aylık oldular hiç işime gelmiyoor.
01 Yorumlayahu herkes elinde telefon gezmiyor. ben de ara ara kontrol ederim sadece. cogu zaman sessizde kalir. kafa dinleme maksatli. artik insanlar anladi mesaj atarken musait olunca beni ara vb seyler yaziyorlar.
04 Yorumlaaz öncede aynı seyı arkadas bana söyledi o musun yoksa sen R.?
04 YorumlaEğer önemsediğim biriysee anında cevap veririm. Diğerleri mümkünse mesaj atmasın ya. :(
10 YorumlaMesela dün konuşmaya başladığım kızla aynı okuldayiz bana bugün 5 saat geç yazdı napmaliyim görüldü mü atiyim
00 Yorumlabaşkasıyla mesajlaşıyorumdur.
11 YorumlaMesaja geç cevap vermediğimiz takdirde, kendinizce şöyle güzelce bir havaya bürünüyorsunuz. Kontrolü kaybetmemek ve beyniniz böyle şeylerle meşkul olsun diye geç cevap veriyoruz.
02 Yorumla- KS Hakkında konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbırak şunları acil değilse umursama...
00 Yorumla bi acayip havalara giriyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılHolding patronu ya idneler
11 Yorumla
+1 yılİşim oluyo ya da unutuyorum
00 Yorumla
+1 yılberduş bacı: Ailem yanımdadır veya işim çoktur
010 Yorumla- +1 yıl
ailem yanımdadır o zaman
- +1 yıl
müsait değilim sonra yazarım.
bi an seninle mesajlaşıyorum sandım :D - +1 yıl
müsaitim şimdi:) yazışabiliriz:D
- +1 yıl
ailem vardı yazamadım işte berduş:p bundan sonra öyle olmaz ama:)
- +1 yıl
tamam :)
aynen ya bilerek yapıyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılişim oluyo ondan geç atyorm
00 Yorumlaişim var
01 Yorumla
+1 yılmesajlaşan liselidir
018 Yorumla- +1 yıl
lisesiz
- +1 yıl
wtf? go home yankee
- +1 yıl
ı understand you. please dont woryy . you will be okey :(
- +1 yıl
oh shitt :( enough please dont talk me. you are broken my heart. please please please shut up :(
- +1 yıl
ahahah translate? ı know babe. bye :)
- +1 yıl
yok endustrı meslek torna tesfiye :(
- +1 yıl
good evening teacher
- +1 yıl
take a care babe
- +1 yıl
you too babe
Gizli Üye(30-35)+1 yılben seni gıcıketmek istiyorum mesela.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne