ben muhendislik okuyorum yeni mezun benden yaklaşık 5 yad büyük bir öğretmen benle görüşmek istedi. ama kabul etmedim. sebep tip yaş farkı falan değil. ha bu demek değil ki asla olmaz. tabiki olabilir amaaşk varsa. aşk yoksa mantık vardır. ve ilişkide mantık söz konusu ise olmaz. aşk olmayan iliskiden de zaten bir cacık olmaz. neyse çok konustum. iyi geceler
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalıyor zaten. klasik odtülü psikolojisi ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılMaaş konusunda sıkıntı mi çıkıyor acaba? Bir de evde bulunma saatleri açısından da büyük sıkıntı. Öğretmen veya ev hanımı değilsen öğretmen adam tercih etmeyeceksin bence. Ben öyle yapıyorum açıkçası
00 Yorumla
Öğretmen olmuş fakat sen mühendissin olmaz mı diyor :) açık açık konuşmuyorsa pekde gönlü yok demektir, seven insan konuşur anlaşır, olmadı Hayırlısı 😇
02 Yorumla
Soran+1 yıltam da öyle demiyo ama işim problem onun için
Diğer konusunda 513 cevap paylaştı. Öğretmen erkek teori sunar öğretir mühendis kızda uygular:))
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
hayır sıkıntı olmaz her mesleğin kutsallığı vardır. Öğretmen olmadan da mühendis olmaz hesabı. hem birbirlerini sevdikten sonra ben bir sıkıntı görmüyorum. Doktor arkadaşım var kocası müzisyen meselaa
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılmühendisin aldığı maaş yüksek olur, adam kompleks yaparsa sorun olur. yapmazsa iyi olur. hatta öğretmen de ek ders versin, evlenir evlenmez çocuk yapmayın, para biriktirin, gezin tozun. miisss :)
00 Yorumla genelde tam tersi olur müh erkek öğrtmn kız :) heralde sakıncası olmaz ama maddiyat genelde bütün çiftlerde ilerde sorunlara yol açıyor umarım sizdede olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :( o biraz kompleks yapıyor
+1 yılNe gibi sknti? Ogretmen mesleğinden daha büyük olduğu için mi muhendis yanı daha iyi olduğu için mi
010 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum. benim açımdan sıkıntı yok ama o problem ediyo. adam gibi söylemiyo da mesleğimin nesi sıkıntı. anlamıyorum
- +1 yıl
O kendini senden küçük mu görüyo meslegonimi kucumsuyo
Soran+1 yılsanırım öyle. ama anlayamıyorum bu tavrını
- +1 yıl
Mühendislik öğretmenlik arasında büyük fark var mühendislik çok güzel meslek ama arkadasn kafayı yenilemesi lazm diploma önemli değil
Soran+1 yılben çok da bir fark göremiyorum açıkçası...
- +1 yıl
Ne muhendisisin? Kazanmasi zor bolum kafayı kullanan çok ilerliyor
Soran+1 yılbilgisayar
- +1 yıl
Neden memnun değilsin?
Soran+1 yılmemnunum
- +1 yıl
Fark görmemek mümkün degil büyük fark var ama is hayatında geçerli sevgilin çok yanlış davranıyor uyar
seninki yok yere tribe girmiş. la sanki odtü itüden mezun. odtü itü boğaziçi dışında mühendisin aldığı maaş maksimum 3
02 Yorumla
Soran+1 yılmühendis olan benim
Temeli sağlam atarsınız da, l*n anlamadım kariyerle gönül ilişkisi ne alaka, duyguları ünvanlarmı yönetiyor saçmalık inan.
Seviyorsan gerisi boş.00 YorumlaMühendislerin bunun cevabını çok iyi bilmesi gerekiyor...
Zemin etüt raporu değil ki bu onaya ihtiyacı var :)) Burada erkek arkadasınız en iyi siz tanırsınız.00 YorumlaNiye olsun ki ikisi de saygın meslekler. Ancak şu olabilir, Mühendisliğin kazancı öğretmenlikten fazla olduğu için belki maddi konularda tartışmalar çıkabilir. Tabi bu en kötü senaryo.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden fazla kazanıyor maaş sıkıntısı yok
+1 yılKız atarlanırsa erkek kompleks yaparsa sıkıntı bana göre.
06 Yorumla
Soran+1 yılneden atar yapayım ki
- +1 yıl
Ben evlilik açısında bakmıştım pardon. Birliktelikte sıkıntı olmaz kafa uysun yeterki
Soran+1 yılevlilik açısından soruyorum zaten
- +1 yıl
Büyük ihtimalle senin ekonomik getirin eşine göre yüksek olacak. Bunu başta sorun etmezsin ama ileride gözüne batmaya başlayabilir. Bunun verdiği güvenle de evdeki hakimiyeti sen ele almak isteyeceksin. Belki de eşin sana karışması gerekirken sen ona daha çok sınır koyacaksın. Bu gibi sıkıntılar olabilir. Tamamen kişiliğinizle alakalı. Kesin olur demiyorum ben ilk önce en kötü ihtimalini düşünürüm. Allah versin iyi olun mutluluğunuz daim olsun. kimse çıkıpta işi duyguya bağlamasın ilk zamanlar duygusal olur ama ileriki zamanlarda maddiyat daha agır geliyor. Bunu yaşadığımdan yazmıyorum benim mantığıma uygun gelen ve çevremdekilerden sezinlediğim bu.
Soran+1 yılgerekirse fazlasını veririm ya da daha az maaşlı iş bakarım içi rahat edecekse. ben bu tarz olaylara girecek bir insan değilim.
- +1 yıl
Bak ben seni hedef göstererek yazmadım bilgin olsun. Genelleme olarak bahsettim. Günlük hayatta karşılaştığımız şeyler bunlar. Tekrar söylüyorum tamamen kişilik meselesi. Sen katlanırsın o başka.
Sıkıntı olur. Çünkü erkekler kendinden üstün kızları taşıyamaz
17 Yorumla
Soran+1 yılüstün değilim ki... benden daha zeki ve yetenekli. ayrıca sevdiği mesleği yapıyo ve aşık olduğu branşta.
Soran+1 yılbilmem
Soran+1 yılproblem ediyo işte anlamadım
Soran+1 yılilla ki vardır ama benimle konuşmak yerine kendi kendine triplere girmeyi seçiyo
+1 yılBence sorun olmaz. Benim bir arkadaşım var gıda mühendisi ve kocasıda coğrafya öğretmeni. Hemde lisede tanışıp evlendiler ve çok mutlular ☺️
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin Kazancın yüksek olacağı için o da gurur yapabilir. Bir eve erkek para getirir görüşünde olabilir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden olacak çocuk mal olur dünyaya ters başlar tersi düzü kayar kime baba kime anne diyeceğini şaşırır
05 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
Kız öğretmen olmalı hanım hanımcık erkek mühendis olmalı o ilişkide terslik var en baştan kurulmamalıydı o ilişki;) erkek bir öğretmen bulsun kızda fabrikatör eleman mutlu olsunlar gitsinler ;)
Soran+1 yılaynı sevgilim gibi konuşuyosun...
- +1 yıl
Aklın yolu bir.. Bırak dizginlerini uşağın ;)
Soran+1 yılüfff
Diğer konusunda 970 cevap paylaştı. Niye sorun olsun bende sunu soriim uni mezunu kiz lise mezunu erkek sknti olur mu
03 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bence. ama kendilerini geliştirme oranlarına bağlı. yani lise mezunu var Üniversitelilerle yarışır kimi üniversite mezunları var cehaletten çürümek üzere. uyum varsa sorun olmaz.
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer üniversite bitiren mühendis mi oluyor. Ne yani üniversiteyi 4 ortalamalarla bitiren herşeyi iyi bilen biriyle zar zor üniyi bitiren biri aynı mı mühendisler mi :p neyin kafasıyla ne kıyaslaması yapıyon anlamadım ki.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel. Hiçbi sorun olmaz ama böyle sorular açarak yanlıs yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun ben değilim o. yani bunu problem ediyor. ve ben neden problem ettiğini anlamıyorum
Bir öğretmen olarak, bunda bir sıkıntı görmedim.. Sıkıntı olacak bir durumda yok bence.
00 YorumlaSıkıntı yaptığı ne. mühendis olarak çalışman mı yoksa mühendislik okumuş olman mı O. o
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım her ikisi de
+1 yılikiside aynı ırk yanı biri insan digerı hayvan degıl.. bence olur
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki öyle
Erkek öğretmenliğe kendisini fazla kaptırıp kıza sürekli ders anlatmaya falan başlarsa olabilir.
00 YorumlaDiğer konusunda 944 cevap paylaştı. Toplum buna hazır değil bebeğim:) l*n şu dedigin incir çekirdeğini doldurmaz ki
00 YorumlaNe sıkıntısı olcak anlamadım?
13 Yorumla
Soran+1 yılo problem ediyor da o yüzden sordum
Soran+1 yılaynen. ve itiraf da ediyorum zaten benden daha zeki ve yetenekli her konuda.
- Diğer konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılNe sıkıntısı olabilir ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılo kompleks yapıyo benlik sorun yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdtü
itü mezunu değilsen mühendissin denemez zaten yani sorun yok116 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var.. bu işlerden anlamadığın çok belli
Cevap sahibi+1 yılkendim odtü mezunuyum zten diğer üniversiteerin kalitesini çok net biliyorum merak etme. Mühendis filan değilsin biz dururken sana noluyor.
Cevap sahibi+1 yılAldığın paraya yaptıgın işin içeriğine bak zaten o işin mühendislik olmadıgını anlıyacaksın.
Soran+1 yıl8000 maaş alıyorum ve mühendisim :) kıskanma canım benim. kendini geliştirebildiğin kadar varsın piyasada. başka problem yoksa yaylan ( bu arada yaşım doğru değil )
Soran+1 yılbenden daha iyi kazanıyor demedim benden daha zeki ve yetenekli her konuda dedim. önce sen bir okumayu öğren. senin gibi odtüden mezun olunca herkes peşinde koşacak sanıp asalak asalak okul bitirenler şimdi benden emir alıyor :)
Soran+1 yılnedir bu haset bu çekememezlik ben onu anlayamadım ;)
Soran+1 yılevet ben dedim. maaşı değişiyor ama genelde benden iyi kazanıyor. kendi dershanesi var çünkü. bir problem mi var?
Soran+1 yılyaaa eve senin üniversite arkadaşların azar yiyor sikko üniversitesi mezunundan ahahaha :D
Soran+1 yılpiyasa hakkında zerre fikrinin olmadı ne kadar belli anlatamam :) o yüzden seni umursamıyorum. ayrıca her öğretmen dersane açamıyor diye sevgilim de mi açamayacak? boş kafanla sana mutluluklar diliyorum. Allah bilir jeoloji mühendisliğinü 8 senede bitirip burada onun havasını atmaya çalışıyosundur... çok gördüm senin gibi odtülüleri :)
Cevap sahibi+1 yılbilgisayar mezunu değilim de iş sahibiyim piyasayı da gayet iyi biliyorum doğal olarak. normal sürede ve iyi bir mühendisliği bitirdim. Odtülü harici alınmayan bir şirkette dolgun ücretle çalışıyorum. Neyse hikayelerin sıktıydı zaten çüzz
Soran+1 yılkaybol... odtüyü bitirene kadar kendinizi kral sanıp sonra görüyorsunuz gerçek dünyayı... ben senin mezun olduğuna felan inanmıyorum küçüğüm
Soran+1 yılzavallım benim kıyamam. büyüyünce inanırsın :)
Soran+1 yılsenin kadar seviyesiz biri kıçımın projesinde b*k müdürü olur ancak
Cevap sahibi+1 yılİnanmazsan inanma. Kendin seviyelisin sanki gördük gerçek yüzünü
Soran+1 yılinanmıyorum. herkese ederi kadar seviye.
Cevap sahibi+1 yılBen de sana inanmıyorum. Nasıl olsa ikimizde inanamyacaz en iyisi susalım sen konuştugun sürece burada olacagım çünkü
Diğer konusunda 799 cevap paylaştı. Bana gore erkegin biraz ustte olmasi daha iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim altımda olduğunu düşünmüyorum ben...
Çocuğunuz uzaylı olur gözünüz kesiyorsa yapın...
02 Yorumla
Soran+1 yılyaparım :)
Bence sikinti yokk anlasirlar istee 😄😄
10 YorumlaSence olabilirse olur olmazsa olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılo biraz sıkıntı yapıyo
meslekler arası sıkıntı oluyo mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu merak ediyorum. olur mu sıkıntı? o biraz kompleks yapıyo
+1 yılsorun yok devam et :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltamamdır :)
- +1 yıl
:) ))
+1 yılNe sorunu çıkıcak allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılSorun olabilir ama aşabilirsiniz de
05 Yorumla
Soran+1 yılne gibi sorunlar
- +1 yıl
Ortak noktanız olmayacak iş olarak ben öğretmenim nasıl bir hayatı var biliyorum onun tatilleri uzun senin iş farklı o yılın yarısında tatil sen işte
Soran+1 yılo da buna gıcık oluyo :/
- +1 yıl
:) omu mühendis aşabilir siniz ama sizin eliniz de
Soran+1 yılmühendis olan benim
niye olsun ama sen ondan daha sosyal olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılsanmam. o da pasif biri değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılO problem ediyorsa ben muhendisim
03 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :)
Cevap sahibi+1 yılBen keske doktor sevgilim olsa savci sevgilim olsa diye dusunurken millete bak *
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin mantığınıza sıçıyım.
23 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeni bozma
Cevap sahibi+1 yılsen benim terbiyemi düşünme nerede böyle saçma insan var toplanmış
- +1 yıl
Dostum, seninle aynı hissiyatları paylaşıyoruz :-)
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. hayır onlar evlenemezzzzz sız kardessınız
00 Yorumla
+1 yılNiye olsun ki :)
16 Yorumla
Soran+1 yılgarip garip konuşuyo :(
- +1 yıl
Kim garip konuşuyor? Erkek arkadaşın mı?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Anladım. Ikisinde de okuyorsun sonuçta.. şimdi bir de mesleğe göre koca mı seçeceğiz? bir bu eksikti :)) hani eğer sen üniveristede okumuş o meslek lisesine gitmiş olsaydı anlardım. Erkek kendini ezik falan hisseder belki ama sizin ilişkide meslekten dolayı sorun göremiyorum ben
Soran+1 yılTeşekkür ederim... peki bunu ona nasıl hissettirebilirim. çünkü tamamen senin gibi düşünüyorum.
- +1 yıl
Anlatmaya çalış bir şekilde. Uyumlu olacağınızı bir şekilde hissttirmen lazım. Kız olarak sorun yok benim için diyorsan yoktur dersin. Yani eğer durum ciddileşirse evlenmeye kalktığınızda o zaman öyle bir durumda şikayet edemeyeceğinden bahset.. çünkü sen "zamanında" sorun olmadığını söylediğin için.. biraz karışık oldu ama umarım beni anlamışsındır. Belki de sorun mesleğiniz degilde ileride kimin eve daha çok para getireceği konusudur.. bence o kadar şeylere takılmamak lazım.. birbirinizi seviyorsanız anlaşıyorsanız bu tür konuların pek bir öneminin olmadığını düşünüyorum çünkü sende bir gün belki işini bırakacak anne olacaksın :)
Yoo nie sk ti olsnki
13 Yorumla
Soran+1 yılo biraz sıkıntı ediyo da ondan sordum
Soran+1 yılbilmiyorum ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddi olarak stastu olarak üstünsen olur
01 Yorumla
Soran+1 yılgerekirse üstün olmam
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. bence sorun olamaz tek sorunda para olur bence ;)
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsanız sıkıntı olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılCocugun Mimar olma olasılığı yüksek :D
00 Yorumla
+1 yıltabiki olmaz^^
02 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın :)
- +1 yıl
sende saol mutlu olursunuz inşallah :))
Olur
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Mutahit çocuk dogar
01 Yorumla
Soran+1 yılmümkün :)
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur
01 Yorumla
Soran+1 yılne açıdan
Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. trafik polisi şart
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum ama o sorun ediyor
ne mühendisi
08 Yorumla
Soran+1 yılbilgisayar
Soran+1 yılbilmem
Soran+1 yılben düşünmüyorum o düşünüyo
Soran+1 yılBilmiyorum ki saçmalıyor bişeyler anlamıyorum da
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. mutlu olurlar
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.
00 YorumlaÇocukları olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre
00 Yorumla OlUr :))
00 YorumlaBaya iyi olur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne sıkıntı olacak mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem