Taşrada yaşıyorum hayatımdan nefret ediyorum, ne yapacağım?

Ankaradan nevşehire taşındık, tanıdığım kimse yok hayatımda burada hiç doğru düzgün bulunmadım arkadaşım yok kimsem yok, iş olanağı yok denecek kadar az, gece hayatı yok saat akşam 21:00'dan sonra kimse doğru düzgün dışarı çıkmıyor küçücük şehir nefret ediyorum buradan tüm akrabalarım ise hemen dibimizde k*ürt ailesi gibi sürekli gel git yapıyorlar. Günde 9 saat işe gidiyorum gelince de ev akraba dolu oluyor. Hepsi de ağır akp destekçisi. Bir alt komşum akrabam onun da altındaki de akrabam. Haftada 54 saat çalışıyorum bıktım yemin ederim in*iharı falan düşünüyorum o derece. Nasıl kurtulurum bu durumdan? Babam git 2 yıllık sağlık oku atan diyor bense neredeyse 26 yaşında başlamış olacağım askerlik de duruyor ortada ne yapacağım bilmiyorum. Bütün bunları ankaradaki 3+1 evimizi 4 bin tl'ye kiraya vermek için yaptık bu arada. Kiracı da sürekli arayıp "abi kombi bozuldu para gönder" falan diyor duruyor. Ankara 'da yaşamadığımız için bir şey de yapamıyoruz. Bu cehennemi bu yüzden yaşıyorum bir de canım ailem ortalama bir salon büyüklüğünde yere domates ekmek istiyor diye. Ektiğimiz kendimize yetmiyor hayatımda ilk defa salatayı domates olmadan yiyorum çünkü kilosu 70 olmuş ettiğimiz de bize yetmiyor. Yemin ederim canım sürüsü bu ailem ya.

Taşrada yaşıyorum hayatımdan nefret ediyorum, ne yapacağım?