İsyan etmek değil niyetim ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Daha 23 yaşındayım ve en güzel yillarimi zehir ediyorum kendime. En ufak bir yerim ağrısa kanser miyim acaba diyorum araştırma yapıyorum. Elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor sanki çok kötü hastalığa yakalanmisim gibi hissediyorum ağlıyorum. Bide neremi kontrol etsem mutlaka bir şey çıkıyor. Sürekli vücudumu kontrol ediyorum bir şey var mı diye. Mesela koltuk altımı kontrol ediyorum beze var göğsüme bakıyorum beze var kısacası nedene baksam bir şey var ve sürekli hastaneye gitmek istiyorum. En ufak bi karnım ağrısa senaryo yazmaya basliyorum. Sol kolum ağrıdı kalp krizi geçiriyorum diye acile gittim ya daha neler neler... Şu an mesela yıllardan beri dalak büyümem var , karaciğer yağlanmam var , bağırsak sıkıntım var çölyak testim pozitif Mart ayında kolonoskopi endoskopi yapılacak. Tiroitte nodül var kanser riski var. Kanda enfeksiyon değerlerim yıllardan beri hep yüksek. Çene boyun hizamda yıllardan beri geçmeyen lenf bezi büyümesi var. Dediğim gibi karaciğer yağlanmam ve dalak büyümem var. 18 yaşında safra kesesi ameliyatı oldum. İsyan etmek istemiyorum ama neden böyle ya çok korkuyorum. Benden daha kötü durumda olanlar var biliyorum her halime şükürler olsun ama ya tiroit nodülü vucuma yayıldıysa kansersem ya da çölyak için daha kolonoskopiye var , ya o zamana kadar daha kötü şeyler olursa. Hep böyle senaryolar yazıyorum. Napcam ben böyle 🥺🥺🥺
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne kadar çok kafana takarsan, o kadar çok ilerler ve senin günlük hayatını bile etkiler zamanla. Sakin ol lütfen.
Hipokondriyazis de var anladığım kadarıyla. Bir psikiyatri uzmanından destek alın derim.
Okb takıntı ansiyete rahatsizligin var bunlari tedavi etmen lazim gerisi kendiliğinden duzelir kendinde hastalik aramak her seyde hastaneye gitmek iyi bisey degil vitamin d vitamin demir vitamin magnezyum vitamin b12 bunlari duzenle hergun bir bardak kefir iç dezelecektir geçmiş olsun
Vitaminlerle ne ilgisi var ki
Dedikleri yap doktorlarda soylemiyor bunu psikiyatri bölümü bile yardimci olamaz sana yazar sajinletirici antidepresan gecer o da iyiyice kafayi bozarsin
Gittin mi bir psikiyatra? Belki de çok basit ilaçlar ile kontrol altına alabilirsin.
Gitmedim
Git mutlaka, faydasını göreceksin.
Bir ara bende öyleydim geçti çok şükür şu an arada gidip geliyor ama eskisi gibi etki bırakmıyor tavsiyem psikiyatriye git kendi kendine zor atlatırsın
Atlatamıyorum evet. Sağlık sıkıntınız var mı peki bi hastaliginiz
Hayır bende şöyle bir şey vardı bir hastalık duyup bende var mı diye düşünüp bende olduğuna inanıyordum zamanla
Bende öyleyim
Olma dicemde olursun yine bence dediğim gibi en iyisi psikiyatri
Bunlar vesvesedir büyütürseniz büyür küçülturseniz küçülür sabırlı olun mübarek olur mu
Psikolojik destek al panik atak var gibi
Psikolojik destek almanda fayda var
Psikolojik destek almani tavsiye ederim gadası
ya boş ver takma ya
Demesi kolay
yok uygula ya