Hastalık hastasıyım kendimi çok çaresiz hissediyorum detaylar kismini okuyun lütfen?

İsyan etmek değil niyetim ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Daha 23 yaşındayım ve en güzel yillarimi zehir ediyorum kendime. En ufak bir yerim ağrısa kanser miyim acaba diyorum araştırma yapıyorum. Elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor sanki çok kötü hastalığa yakalanmisim gibi hissediyorum ağlıyorum. Bide neremi kontrol etsem mutlaka bir şey çıkıyor. Sürekli vücudumu kontrol ediyorum bir şey var mı diye. Mesela koltuk altımı kontrol ediyorum beze var göğsüme bakıyorum beze var kısacası nedene baksam bir şey var ve sürekli hastaneye gitmek istiyorum. En ufak bi karnım ağrısa senaryo yazmaya basliyorum. Sol kolum ağrıdı kalp krizi geçiriyorum diye acile gittim ya daha neler neler... Şu an mesela yıllardan beri dalak büyümem var , karaciğer yağlanmam var , bağırsak sıkıntım var çölyak testim pozitif Mart ayında kolonoskopi endoskopi yapılacak. Tiroitte nodül var kanser riski var. Kanda enfeksiyon değerlerim yıllardan beri hep yüksek. Çene boyun hizamda yıllardan beri geçmeyen lenf bezi büyümesi var. Dediğim gibi karaciğer yağlanmam ve dalak büyümem var. 18 yaşında safra kesesi ameliyatı oldum. İsyan etmek istemiyorum ama neden böyle ya çok korkuyorum. Benden daha kötü durumda olanlar var biliyorum her halime şükürler olsun ama ya tiroit nodülü vucuma yayıldıysa kansersem ya da çölyak için daha kolonoskopiye var , ya o zamana kadar daha kötü şeyler olursa. Hep böyle senaryolar yazıyorum. Napcam ben böyle 🥺🥺🥺

Hastalık hastasıyım kendimi çok çaresiz hissediyorum detaylar kismini okuyun lütfen?