Güncellemeler
+1 yıl
Yani ben İzmirliyim ama İstanbul'da yasiyormusum gibi konustum
Güncellemeler
+1 yıl
Beraber olma ihtimali sanmıyorum 😂😂olsa bir ağlardı aa istanbullu yazmış acaba omu söyler kendi kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bacım bırakan sensin ama madem seviyrsn git barış
Bende onu yapmağa calisiyorum yorumlarsanız yazdigimi
Bacım cevaplarmisin her kesden bir fikir almak onemli
Muhtemelen dediğin gibi zaanetmişsin öyle biri yok ya da o kişiyle ağır gelecek kadar anıları yok
Kalbimdeki insan istanbullu degilmi demek istemis
Bence öyle, şuda olabilir çok melankolik yazmışsın belki öyle biri var ama henüz yeniler aşırı özlem ya da anı olmayabilir
Ne hali varsa görsün 😂
Ama çok agliyordu duygusallasmisti bir ara bende zan ettimki İstanbul'da sevdigi kız var onun için oyuna girdim İstanbul'da kaliyormusum gibi konuştum şimdi hangisi en çok ola bilir
Hahahshdj bencede
Dikkat et engellerse instadan senin hesabinda engellenir otomatikmen
Ne ola bilir şimdi 😂😂sen o değilsin kelimesini ne için söylemiş ola bilir
Sen kalbimdeki kişi ola bilmezsin dedi
İlişkiniz yakın zamanda bittiyse sen olman muhtemel
Yinede erkeklere güven olmaz ksjroejri
Ben izmirliyim ama İstanbul'da yasiyormusum gibi konuştum dedimki işte İstanbul bana ağır geliyor hatıralar aklımdan çıkmıyor İstanbul'da bir gün karşılaşırız sonuçta aynı şehirde oluyoruz yani İstanbul'da karşılaşırız elbet ben kalbindeki insanım dedi oda kalbimdeki insan sen ola bilmezsin dedi
🤣🤣oyun oynadım işte
Anlamını bilmek istiyorum şimdi ne için soyledi sen ola bilmezsin kalbimdeki kişi
Öyle biri yok derken İstanbul'da sevdiği yokmu demek?
Evet bence yok ya
Ya da ne bileyim beraber olma ihtimalleride var eğer böyle biri varsa idhrir bir sürü seçenek çıktı ortaya
Ya o kadar sinirle konuştu ki 🤣🤣dünden konuşuyorum o kişiyle böyle sinirli değildi neyse İstanbul da öyle oldu şöyle oldu kızdı direk kalp kıran sözler soyledi sanki bana söylemiş gibi tokat gibi geldi sözler. En sonda dediki sesini gonder bana kim olduğunu bilim ya 4 defa kimsin dedi
Anlamış olabilir sen olduğunu
Ee anladıysa neden söyler kimsin diye bana sesini gonder kim olduğunu biliyim. Hem neden dedinki anlamış ola bilir
Direkt adını vermek istemiyordur ama senin olabileceğinide düşünmüştür bilmedende şimdi kesin o sensin denmez ki
Ee orası kesin de zaten ilk yazanda sevgililerini hatırlar acaba omu bumu ama kanıt olmadanda her kese söyleye bilmezki odur
Şimdi onun yazdiginin anlamı nedir
Ee anlamaz ya orada izmirlik bir şey konuşmadım zaten ona kim yazuyor benden biliyor yani ben yazsamda ona yazmasamda kim yazarsa benim olduğumu dusunuyor bir defa bir kız yazmıştı gitti her kese söyledi sevincten. O bana yazdı benim ismimi verdi
Tamamıyla ilişkinizi ve konuşulanları bilmediğim için yorum yapamıyorum tıkandım 😕 sen ne olduğunu düşünüyorsan kesin odur isjrke
Ya ilişkimi kalmış diyorum beni tanımıyordu. Bana yalvardı kim olduğunu soyle bende dedimki üzgünüm söyleyemem kim olduğumu ama kalbindeki kişi kimse o kişiyim dedim sonrada işte İstanbul falan soyledim oda ama kalbimdeki kişi sen ola bilmezsin ki
Dedi
O zaman bence öyle biri yok hayatında biri olsa bu kadar meraklı olup israrla sormazdi hayatinda biri olup ayrildiysada kim olduğunu zaten bilirdi kalbimdeki kişi değilsin demezdi o şu an merakindan çatlıyor kim lan bu diye kafanı yorma sen fikrimce öyle biri yok
He yani eger İstanbullu bir sevdiği kız olsaydı. Ki ben hep İstanbul dedim ona Bana söylemezdi kalbimdeki kız sen değilsin. ? Direk ismimi falan sorardı öylemi. Yani soylerdi kendi kendine AA istabullu biri yazmış acaba omu. Soylerdi öylemi?
Evet orası kesin yazan kimi cevap geliyor bana meraktan oluyor ama çokta meraklı değilsin dedi.
Lütfen canim en son yazdıklarimida cevaplarsin
Nasıl çokta meraklı değilsin dedi anlamadım
İlk yazdığına evet diyorum bu arada
Ondan sonraki yazdigimida cevapla yazuyorum şimdi nasil dedi
Onu anlamadım
He dediki kim olduğunu soyle bende bakuyordum mesaja cevap vermiyordum. Sonra dediki söylerse şöyle soylemezsende git cokta meraklı değilsin dedi. Ee sonra mesajlar yazdım yazan kimi sanal asistan gibi çabucak cevapliyordu dedim ee meraklı değilsem birde arama beni oda dediki. Sen insan değilsin ki seni arayım robotsun dedi 😁karsisinada böyle emoji atti
Ters psikoloji yapıyor itiraf etmen için
Hangisini anlamadin
Diyormuşya soylemezsen söyleme merakli değilim diye söyle diye yapıyo onunla konuşmak istediğini biliyo çünkü
Ee bu günde dediki robot olduğunu kanit edemezsin onuda anlamadım neden öyle dedi robot ne alaka yani
Oynuyor aklınca kdjakf
Ay bir havalara giriyor ki en son dedim pişman olma bak bu son birdaha yazmyacam dedim dememle yapması bir oldu pişmanlık yaşadı gibi 🤣
Hangi yazdığıma evet dedin yazdığına evet diyorum yazmışsın mesajlar karıştı anlamadim
Hani yani eğer İstanbullu diye başladığın kısım
He anladım
He aksam yalandan söyledim 28 i sevgili olduğumuz tarih dedim oda dedi sen hiç tarihi bilmiyorsun bana bak kimsin dedi 🤣🤣🤣 anlamıştı az kalsın hesabı sildim
Vazgec artik
Ya doğru cevaplayın yazdigmi sonuna kadar okuyun sonra
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!