Hasta Olmayı İstemek ya da Olduğunu Düşünmek Lütfen Yardım Edin?

Neden böyle bilmiyorum ama hep kendimde gizli bir hastalığım olduğunu düşünüyorum. Kendimde çok az ağrı hissetsem hemen kanser miyim neyim bunu dusunuyorum. Mesela geçenlerde kitap okurken harfler bir anda bulanıklaştı hemen göze randevu aldım haliyle bisey çıkmadı sonra acaba beynimde mi sorun var diye düşündüm. Hemen araştırmaya koyuldum.Çevremdekiler benden gerçekten bıktı ama elimde değil endişeleniyorum. Hissediyorum içimde kimsenin bulamadığı bir hastalık var. İnsanlar hastaneden nefret ederken bende bir o kadar seviyorum. Aksidir ki bu yıl neredeyse grip bile olmadım. Bu kadar evhamlı olmama rağmen hiçbir sorunum yok. Kendime ait bir hastalık olsun istiyorum misal ben şu hastasıyım demek istiyorum evet sağlıklı olmak batıyor galiba ama ben boyleyim. Kendinle ilgili ne kadar endişelensem ve doktora gitsem de hep birseyin yok deyip dalgaya alıyorlar. Hasta olunca kendimi iyi hissediyorum (hastalıktan kastim en basitinden bir boğaz ağrısı) ama bu düşünceleri kafamdan atmak istiyorum. Gerçekten kimse beni anlamıyor hep bir dışlama nolur ne yapmam gerekir psikiyatriye gittiğimde hemen antidepresan verdi bende kullanmadim. Gerçekten aranızda böyle olan var mı benim gibi hisseden? Ne yapmam gerekir bazen ben bile kendimden bikiyorum?
Hasta Olmayı İstemek ya da Olduğunu Düşünmek Lütfen Yardım Edin?