Babam annemi aldatmis ne yapmaliyim?

Babam annemi aldatmış başka bir kadınla erkek kardeşim bu yaz söylemişti telefonda fotoğraf gördüğünü ve annemi aldattığını bende o kadınla fotoğrafını görmüştüm ama kadın babamdan büyük duruyordu ihtimal bile vermemistim onun annemi aldaticagina kardeşimede öyle birsey yoktur boş ver demiştim en sonunda kardeşim daha fazla dayanamayıp anneme söyledi annem yıkıldı babama sordum bana cevap veremeyince anladım böyle bir tamam anneme boşan diye çok yalvardım ama kimsenin ona inanmayacagini düşünüyor ve ben size nasıl bakarım aldigim maaşla diyor babamsa 1 hafta görüştük diyor ama inanmıyoruz 1 haftalık olan bir iliskide tüm şehri gezmeleri imkansız bir anlık hatayla yaptım dedi ne yapıcam bilmiyorum perişan durumdayım kadin ve onun fotoğrafı gözümün önünden gitmiyor anneme dedim bosan diye ama o da ne yapacağını bilmiyor kafam çok karışık kardeşim ve annemin halini gördükçe deliriyorum ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ayrıca annem kimseye anlatmayın diye defalarca uyardı zor geliyor hala o adamla aynı evde kalmak öğreneli bir gün oldu ama dayanamiyorum

Babam annemi aldatmis ne yapmaliyim?