Babam annemi aldatiyor ne yapabilirim?

dun babamla kardesimin epostasi ayni oldugu icin driveinda babamin 25 yil onceki eski sevgilisiyle konustugunu kanitlayan birkac ekran goruntusu gordum. hemen hesabina girdim, kadinla olan konusmalarini gorunce elim ayagim titremeye basladi ne yapacagimi bilemedim. gecen hafta arkadaslariyla bulusacagini soylemisti ama son bir gun kala param yok diye gecistirdi ve mesajlarda da kadinla icmek istedigini gordum ama kadin reddetmis. kadina bir cok teklifte bulunmus, c4nse₺₺ikte icinde. konusmalar o kadar igrenc ki ilk 15 dakika idrak edemedim okudumlarimi donup kaldim. cok yakin bi aile buyugum var ona danistim kuzenlerimin zoruyla bana “soyleme ama belli et” gibisinden birkac sey soyledi ama benim midem kaldirmiyor hicbir seyi, yuzunu gormeyi, ayni masada oturmak bile istemiyorum. bir sey sormak icin aradiginda acmak istemiyorum, o kadar sogudum ve tiksindim ki anlatmaya kelimeler yetmiyor. anneme bugun babam seni aldatsa ne yaoarain uzulur musun diye bir soru sordum cevabi ise “uzulurum ama bosanmam” dedi. benim annem biraz saftir. dedikleri yuzunden icten ice kizdim ve sanirim biraz ona da gostermisim. yanima gelip benim bilmedigim bir sey var ve benden sakliyorsun dimi diye sordu, soylemeyince israr etmedi ve gitti. annem yasamim boyunca her seyimde yanimda oldu, onu kaybetmek istemiyorum ama gorduklerim bana cok agirlik yapiyor, aklima geldikce oturup agliyorum, ne yapacagimi bilmiyorum.
Babam annemi aldatiyor ne yapabilirim?