Bir senedir tanıdığım bir gurup arkadaş var.. bugün birine süpriz yapicaz dogumgünü icin. Herkes biseyler hazırlayıp getirecekti bende rahatsız olduğum için bisey yapamadım diye yazdım ama dedim abur cubur aldım diye yazdım. Hak gecmesin..
hepsi geçmiş olsun yazmış sadece biri okuduğu halde bisey gelmedi 😏 herkese yazan eden kişi bana bir geçmiş olsunu bile çok gördü… nezamandur bana karşı soğuklar biliyorum ama hepsi yazarken o kişi niye yazmıyor.. olarak kötü bisey yapmadım iyi olmaya çalışıyorum herzaman 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geuba muhtaç değilsin. Ayrı takılmalısın biraz. Değerini bilmiyorlarsa doğru yer değildir.
Kimse mükemmel değil ama herkesin bir kusuru var… öyle ayrım yaparsam iyice yalnız kalicam …
Kaliteli yalnızlık iyidir.
Herzaman iyi değil be… mesela eskibarkadaslada öyleydi. Kinamda düğünümde yalnızdım 🫤🥺
Küçük ama kaliteli çevre iyidir. Umarım ayarlarsın.
Öyle zaten bir iki arkadaş var gerçek dost gerisi merhabalik
Mutlu olmadığın yerde durmak öz güvenini düşürtür
Hepsi yazdı sadece o kişi.. anlamıyorum neden. Ayda bir görüşüyoruz çok samimi değiliz ama idare ediyorum bende. İlk zamanlar böyle değillerdi.. biriyle ufak bir yanlış anlamamiz oldu o kişi bile bana yazarken 😏 bu yazmaması yani
Sinsilik olabilir onda ya da o an girdi ama okumadı yazışmaları
Yok benden sonra yazmış mesela yazana cevap da vermiş 😏 herkes geçmiş olsun yatınca okumuş
Sinsilik seziyorum zaten biraz
Çok önemli bir şey olarak görmemiş olabilir, ya da içten içe kinli sana sinsilik yapıyor arada kaynatıyor kendini
Ama onunla da geçmedi soğukluk başkasıyla … o diğer kişi bile yazarken bu yazmıyor. Tuhaf.. veya bazen bisey yazıyorum dalga geciyor gibi… yani anlamıyorum niye böyle onunla bisey de geçmedi aramızda
İşte içten içe kitlenmiş sana, kıskanıyor olabilir ya da bazı davranışlarını itici buluyor olabilir diğer kızlara da itici göstermek için dalgaya alıyordur seni
Bir arkadaş vardı eskiden benim nişanımda benimle dalga geçmeye çalışıyordu önüme geçmek için 🙄 o zaman anlamıştım kiskandigini… demekki Buda öyle
Kızlar arasında kıskançlık çok oluyor ya ne burcusun bu arada
Ben kimseyi kıskanmam milletin benimle derdi ne anlamıyorum … manken değilim çok zengin de değilim..
Aşkım illa öyle olmasına gerek yok ki karakterini kıskanıyordur hayattaki yerini insanlara tavrını illaki kıskanacak bir şey buluyordur yani
Öyle galiba … bu yüzden de çoğu zaman yalnız kalıyorum. İki yüzlü sinsiler sevilioyr 😏
Burcum kova
kova gibi burçlar kıskanılır, duruşu olan net burçlar bunlar ama senden soğukluk hissettiyse ama başkasına sıcak olduğunu gördüyse belki de öyle kitlendi bilmiyorum
Yok ben herkese iyi davranmaya çalışan biriyim.. dediğimin gibi bir kişiyle anlaşmazlık oldu özürüme diledim. Onlar benimle konuşurken bu soğuk.. samimi olmasın ama insan olsun öyle değilmi
İlk zamanlar yazardı ederdi şimdi hicbisey … arabam olmadığını biliyor götüreyim getireyim derdi.. bende soramıyorum bisey artık
Evet sizin burcunuzda da var herkese iyi anlaşmaya çalışıyorsunuz uyumlu olmaya çalışıyorsunuz, sen belki hepsi ile iyi anlaşıyorsun konuşuyorsun ondan çekemiyor
Bence senin bilmediğin bir şeyi alttan alttan alınıp kinlenmiş olabilir bana en çok yakın bu geliyor ihtimal olarak
Onunla konuş bu durumu açık bir şekilde bence ama yalnız kaldığında konuş, kızlara da yanlış bir şekilde ileride anlatmaması için çaktırmadan ses kaydı da alabilirsin
Sorucam bende sebebini bilmiyorum bende 🤷🏻♀️ aynen yoksa onlara beni daha da kötü biri olarak gösterirdi birde …belli olmaz.
Şöyle bir durumda var ben yeniyim buralarda yeni bir isede başlamıştım. Orada da tanıştıgim insanlar var , hatta onlardan biri bana bile dedi yenisin ama masallah herkesle tanismissin. Ben 20 senedir evliyim ama senin gibi herkesle kaynaşamadım dedi.. acaba oda mı öyle düşünüyor bilemedim
Benim annem kova burcu o da herkese hemen tanışıp anlaşır, ve kıskananı gerçekten çok oluyor böyle olunca
Böyle oluncada yalnız kaliyoruz 🥺🫤
Evet siz de bu da var yalnız kalmak yerine katlanmayı tercih ediyorsunuz, nasıl mutluysan ama tek başına da mutlu olmayı bil, bence kimseye katlanma, birilerine Altan almak yerine yalnız kalmak daha iyi bence
Erkek mi bu yazmayan kişi
Yok kadin
boş ver aşkım niye dert ediyorsun sana soğuk yapıyorlarsa sen de onlara yap görünmez ol
Ama sadece benmi kötüyüm diye soruyorum … kaç kişiyiz yani herkesin bir kusuru var ama bana böyle yapmaları kıriyor beni
Kızlar fenadır kızlarr
Sevmiyordur
İnsan herkesi sevmeye bilir ama insan olabilmeli
Sevmiyor seni
Ama insan bir geçmiş olsun bile yazmazmi? Bende hepsini sevmiyorum ama bir geçmiş olsun diyebilir insan
Böyle insanlar çok var düşüncesiz
Öyle maalesef ….