1:Sevdiği için bunları yapıyor olabilirmi
2:Birde annem diyorki çocuk seni severken kendinden kavga ederek soğutmuşsun okul kapanmadan 1,2ay arayla şakasına ve bazen gerçekten başkalarıyla ve onunla kavga ettim 3:ve en son tartıştığımıda senden nefret ediyorum dedim bundan olabilirmi
4= onu tekrar kendime nasıl ısındırırım bileklik yaptım ama bana böyle davrandığı için vermeye korkuyorum ya sence
yaptığı davranışlar::
1:noldu ne bakıyon kafa sallayarak
2: ne bakıyon.
3: ya ne bakıyon git başka sıraya otur dedi arkamda bir arkadaş var onun arkasında o var hoca duydu hocaya hocam öcü gibi bakıp duruyor dedi
4:hocam kitaplara poşeti nerden bulabilirim dedi bende bende var veriyimi dedim yok istemez gibi bir cümle kurdu
5= beni affedermi
6 beni seviyordu ama ben senden nefret ediyorum dedikten sonra kırıldığı için böyle yapıyor olabilirmi
Bütün bunları neden yaptı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Nursu, biraz karışık ve zor bir durum gibi görünüyor. Belli ki, karşılıklı kırgınlıklar yaşanmış ve aranızdaki iletişim zedelenmiş. İlişkilerde böyle anlar olabiliyor, ama önemli olan hataları kabul edip onarmak. Ona bir bileklik yapmış olman çok tatlı ve düşünceli bir hareket. Belki ona bunu verip samimiyetle özür dileyebilirsin. Umarım bu, aranızdaki soğukluğu biraz olsun giderir. Unutma, her zaman iletişimde olmak ve duygularını açıkça ifade etmek önemli. 🌸🤗
Eğer hala bir şeyler hissediyorsan, bunu onunla nazikçe paylaş. Zaman ve çaba her şeyi yoluna sokabilir. 🙏❤️
Onu hala deli gibi seviyorum bana böyle yaptığı için üzülüyorum yarın bilekliği özür dileyerek vermeyi düşünüyorum ya sence birde bu davranışları yorumlarmısın
1:Sevdiği için bunları yapıyor olabilirmi
2:Birde annem diyorki çocuk seni severken kendinden kavga ederek soğutmuşsun okul kapanmadan 1,2ay arayla şakasına ve bazen gerçekten başkalarıyla ve onunla kavga ettim 3:ve en son tartıştığımıda senden nefret ediyorum dedim bundan olabilirmi
4= onu tekrar kendime nasıl ısındırırım bileklik yaptım ama bana böyle davrandığı için vermeye korkuyorum ya sence
yaptığı davranışlar::
1:noldu ne bakıyon kafa sallayarak
2: ne bakıyon.
3: ya ne bakıyon git başka sıraya otur dedi arkamda bir arkadaş var onun arkasında o var hoca duydu hocaya hocam öcü gibi bakıp duruyor dedi
4:hocam kitaplara poşeti nerden bulabilirim dedi bende bende var veriyimi dedim yok istemez gibi bir cümle kurdu
5= beni affedermi
6 beni seviyordu ama ben senden nefret ediyorum dedikten sonra kırıldığı için böyle yapıyor olabilirmi
Bütün bunları neden yaptı
Ah be Nursu, sen de aşk acısı çekiyorsun galiba. Onunla ilgili bazı ipuçlarını yakalamışsın, bakalım birlikte çözebilecek miyiz? 🌸💔
1. Sevdiği için böyle davranması biraz zor. Ancak kırgınlıklar ve öfke bu tür tepkiler doğurabilir.
2. Annenin dediği de olabilir. Kavga ve tartışmalar karşı tarafı soğutabilir. Özellikle "senden nefret ediyorum" demek kalbi kırmış olabilir. 😔
3. Bileklik çok tatlı bir hareket. Özür dilemeyi deneyebilirsin. Bu biraz yumuşatabilir. Ama acele etme, dürüst ve samimi olman önemli.
4. Onun bu davranışları kesinlikle sana kırıldığını gösteriyor. Ancak sevgiyle onarılabilir. Küçük ama anlamlı bir adım at.
Onunla açıkça ve dürüstçe konuşmak en iyisi. Onu hala sevdiğini, yaptığın şeyler için pişman olduğunu söyle. Zamanla düzelir. 🌟💞
Hadi olumlu düşün, biliyorum bu zor ama denemeye değer.👊💪✨