Şimdi abimin düğünü vardı herkes bizim eve toplandı ama öyle böyle değil tüm çevresi toplandı ev doldu taştı sonra ben yardım ediyorum erkeklerin olduğu yere ben gidiyorum babam çağırıyor gel çayları al çay doldur tatlı koy kahve yap işte bir tane babamın arkadaşının oğlu var oda yardım ediyor tepsiyi taşımama dağıtmama filan sonra mutfakta tek kaldık işte tam evlenilicek kızsın dedi bende yok be dedim onun aileside orada ama kızların elinde telefon çay ayak ayak üstünde su istedi kardeşi benden sonra bu da kardeşine bağırdı dedi gel yardım et elinde telefon kaç saattir kız yapıyor herşeyi anne şu kızına artık çeki düzen ver dedi kız da sinirlendi buda gelmiş iki günlük kızı savunuyor sanarsın karısı dedi oda ayağını denk al kapa çeneni dedi sonra işte içerden birileri evin kızı kimse o yapsın dedi zahmet olursada kusura bakmasın dedi çocukta senin kızın kendi evinde yapıyormuydu
Ki ayrıca kocası evinden atıyordu sokakta kalmasın diye aldınız bende çok sinirlendim bardağı attım lavaboya hizmetçi tuttun kendinize dedim odama gittim ağlıyorum ama yarın abimin kınası var sonra odama geldi boş ver dedi onlar öyle laf cambazı kendi evlatlarına bakmıyorlar bende kalktım yemek yedim halamlar geldi boş ver dedi koca karı konuşsun sen takma biz biliyoruz seni filan çocukta aynen rahat oll dedi sizce bu çocuk neden böyle davranıyor?
Ki ayrıca kocası evinden atıyordu sokakta kalmasın diye aldınız bende çok sinirlendim bardağı attım lavaboya hizmetçi tuttun kendinize dedim odama gittim ağlıyorum ama yarın abimin kınası var sonra odama geldi boş ver dedi onlar öyle laf cambazı kendi evlatlarına bakmıyorlar bende kalktım yemek yedim halamlar geldi boş ver dedi koca karı konuşsun sen takma biz biliyoruz seni filan çocukta aynen rahat oll dedi sizce bu çocuk neden böyle davranıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer