Onu neden hala hayatımda tutuyorum ve unutamıyorum?

ilk tanıştığımızda çok güzel bir ilşkim vardı bir erkekle öpmek hariç hiç yakınlaşmadım o da benimle asla kötü konusmuyodu vr çok ilgiliydi sonra bana önemli bisey konusmamiz lazim diyip çağırdı sonra daha önce defalarca escye gittiğini sayamayacsğı kadar çok olduğunu benimde ona göre çok masum olduğumu söyledi ben yinede kabul ettim geçmişte kalmıştır dedim onu o kadar çok seviyordum ki sosyal medya hesap şifrelerim ondaydı bir tane erkek bile yoktu o ise asla vermedi ve beni sürekli kısıtlıyodu yinede tamam dedim sonra alkollüyken aradı beni yanında kız vardı çok tartıştık ayrıldık aradan dört beş ay geçti bana geçen hafta yine yazdı beni çok sevdiğini düzeldiğini söyledi ben affettim dün takipçilerine baktım bi kız vardı üç hesabından takip ediyo bu kim diye attım kızın ppsi yarı çıplak sayılır kuzenim dedi kendileri kürt küçük çocuklar bile öyle giyinmez onlarda ayrıca nişanlı olduğunu söyledi o kızında escden pek bi farkı yok hesabının sonra küfür falan etti çıkarmayacağını söyledi kızla konusmasını attı kız yaa elma biz kuzeniz beraber büyüdük yazmış daha samimi konusmaları ds var inanmadım çıkarmamakta kararlı beni dışarı çıkmama kadar kısıtlıyo ama onu unutamamaktan o kadar korkuyorum ki bu yüzden bitiremiyorum ilişkiyi lütfen yardımcı olun

Onu neden hala hayatımda tutuyorum ve unutamıyorum?