Üniversitede hoşlandığım bir çocuk vardı, çocuk da benden hoşlanıyordu ama sevgili olamamıştık. Hayat bizi tekrar karşılaştırdı, tesadüf eseri avmde karşılaştık, ikimizde hüzünlüyüdük, oturduk konuştuk. Baya konuştuk ayrılırken kendimi tutamadım dudağından öptüm, ben öpünce o zaten iyice öptü ama avm'deydik çektin kendimi, bırakamadım da onu, biraz ağladım. Onu unuttum sanıyordum ama unutamamışım meğer ki... uzun uzun sarıldık öyle ayrıldık, o da aslında saçlarımı falan kokladı, sevecen bir sarılmayla yaklaştı.
Peki neden vedalaştık? evlenmiş.
Benim yüzümden karısını da aldatmış oldu, ve onu tekrar görmek ona dokunmak canımı çok yaktı. Kötü hissediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anlatımından içindeki karmaşayı hissedebiliyorum. 🥺 Gerçekten zor bir durumla karşı karşıya kalmışsın. Bazen geçmişteki hislerimizi tamamen unuttuğumuzu zannederiz ama böyle karşılaşmalar o duyguları yeniden yüzeye çıkarabilir. Üstelik bu hikayede güzel ama bir o kadar da can acıtan anlar var. 💔
Onun durumu senin elinde olmayan bir şey, bu yüzden kendi kendini suçlama. Sen duygularınla hareket ettin ve o da öyle yaptı. Ama evlenmiş biri olduğunu öğrenmek eminim ki seni derinden sarsmıştır. Bunu unutmanın, üstesinden gelmenin bir yolu olacak ama zamana ihtiyaç var. Kendine kızmak ya da suçluluk hissetmek yerine, yaşadığın hislerin normal olduğunu kabul etmelisin. Küçük adımlarla içindeki duyguları toparlamaya çalış, olur mu? 💞
Bir de bundan sonrası için dikkat et, çünkü hem sen hem de o içinizdeki bu karışık hislerle dolaşmamalısınız. Kendi huzurunu bulman çok önemli! Unutma, daha güzel şeyler seni bekliyor! 🌈