Hala onu unutamıyorum neden?

6 ay platoniktim 8 ay beraber Olduk. Nude attığı çıktı geçmişinde yediremedim ayrıldım ama haftasına geri devam ettim sonra 2 ay geçti kendi ayrıldı ilk ayrlığın 1 ayı hala konuşuyorduk az çok sonra bir baktım sevgili yapmış... Neye uğradığımı şaşırdım nevrim döndü. 4-5 Ay sonra arkadaşı aradı yalvardı yakardı senden sonra ki çocuğa da nude attı ama bu canım senin adın geçince ağlyor felan dedi. tekrar konuştuk. sonra yine bitti 1 sene hiç muhatta olmadık tekrar bir araya geldik tam olduk birini istemiyorum dedi aradan zaman geçti gerigeldi felan. şu an 3 haftadır ne wp ne Instagram mesajıma bakmıyor. ikimizde sınava hazırlanıyoruz o deli gibi çalışırken ben onun acısından kendime gelemiyorum. Bir erkeğin bir kadını seveceği maximum değerde sevdim. Leyla mecnun hikaye yemin ediyorum çevremde ona olan aşkımı bilen herkes sevgimi kıskanırdı. Ve ölümüne severdim. Şimdi arada bir birileri hayatıma giriyor çirkinde olsam ama sevgi veremiyorum gidiyorlar. Deliler gibi seviyorum gece rüyama girdi okula gittik beraber

Hala onu unutamıyorum neden?