Gururun incinmiş, seninle olmama nedenlerini kafaya takmışsın. Sevmişsin, her insan sever.
Unutulamıyorsa çoktur cevapsız sorular. Birebir uyması gerekmez ama örnek;
"Güzelmi bulmadı beni?"
Başka biri var onun hayatında, şöyle düşünülebilir:
"Kız benden güzel mi ?"
Beraber geçirdiğiniz anlar gelir akla:
"daha iyisini yapabilir miydim ? " "öyle olmasada şöyle olsaydı nasıl olur du ?"
Bu söylediklerimin senin düşüncelerine uyması gerekmez ama soruların vardır. Çözemediğin için oradasındır hala, yoksa unutmak diye birşey yok, sadece acının geçmesi var.011 Yorumla- +1 yıl
Mesaj meselesinde ki sorular öyleyse senin aklını kurcalayan. Mesaj attım niye dönmedi, geçmişimizin hatrı içinde birşeyler diyebilirdi gibi. Ama boşluğa seslendiğinde ilerde her zaman yankı yapacak birşey olmayabiliyor.
Başka çıktığı kızlar demişsin. Belki telefonda senin attığın mesajı gördüler, kavga ettiler. O bitirmiş sonuçta sen bitirememişsin. Başkasını sevdiyse eğer, sana değer verse bile mesaj atmamasının nedeni, bir seçim yapmış olabileeği gerçeği de olabilir. - +1 yıl
Nerden bilecek o senin ağladığını. Sanıyoruz ki biz acı çektikmi o da aynısını hissedecek. Bazen düşünüyorum, öyle olsaydı nasıl biryer olurdu dünya. Herkes birbirinin duygularını içinde hissetse.
Olmuyor işte. Çok seviyosan açık açık bana olan duygularını anlat deama anlatmaz kimse ! Böyle duyguları kapalı bir evren herkes. Biri sinirlenir, neye sinirlendiğini söylemez, biri terkeder niye gittiğini açıklamaz. Herkes korkularıyla sürdürüyor iletişimini... - +1 yıl
Bazen de öyle olmaması daha iyi diyorum. Bize çok kötü gelen şeyler bizi olgunlaştırıyor, akıllandırıyor mu diyorum. Bir taraftanda bu acılara değermiydi diyor insan bu olgunluk Hayat tezat, bir mutluluğu kaybediyorsun, bir mutsuzluk alıyorsun, bir mutsuzluk gidiyor, değişmiş bir kişilik kalıyor. İnsan ne oluyor dese de bizim anlamadığımız birşeyler dönüyor işte bu hayatta. Olması gerekiyormuş olmuş. Burda bin kişi yazsa sen bildiğini yapıp beklersin. Beklemenin bittiği yerde sen sen olacaksın.
- +1 yıl
beklemem bitti zaten tek isteğim sanki bu olayı hiç yaşamamış gibi unutmak bir kırıntısının bile aklıma gelmesini istemiyorum artık çok çektim çok yoruldum .bu kadar acı haksızlık gibi geliyor ağlamadığım bir gün bile olmadı düşünebilior musun nerdeyse 2 sene olucak gözümdeki yaş kurumadı bunun kendisi çok iyi bilior ama bir nasılsın bile demiyor geçmişi deşmek istemiyor sanırım
- +1 yıl
Bu ilişki yürümeyecekse eğer arayıp arayıp dursa, sonra yine aramasa, sonra yine arasa, aramasa bu yara hiç böyle kapanır mı? Peki iyi yapmıyor mu böyle ? Unutmak istiyorum demişsin, işininizi kolaylaştırmıyor mu bu ? Ara sıra arasa daha iyi olmaz sizin için.
Unutmak yanlış kelime bu arada. Sizin için önemi azalır zamanla ama unutmak hafıza kaybı ile mümkün sadece. Unutmazsın ama zamanla büyük ölçüde sıradanlaşır aklında. - +1 yıl
hayatımı çok etkiledi bu insan .unutmak en büyük arzum bir hafta söz vereyim faceine bakmayacağım bugünden itibaren .kendimi tutumak zorundayım evet bunu yapıcam .sanada söz vereyim burdan .bir hafta kendime engel koydum .bunu başarırsam belki hafifler acısı .ben sürekli onu takip ederek aslında unutmamyı kendim zorlaştırıyorum
En İyi Cevaplar
sevginin insaliklan alakasi yok sevgi öyle birseydirki insanin icine girdimi cikmasi cok zor. ciktimi unutmasi cok zor yani kimi seversen sev hep onu hatirlatacaktir ne yaparsan yap bütün ömür boyunca onu unutamazsin hep aklinin bir kösesinde kalacaktir
010 Yorumla
+1 yılO sana mesaj atsa emin ol umrunda olmayacak. Bu böyledir kaçan kovalanır.
04 Yorumla- +1 yıl
üstüne düşse demek istiyorum.
- +1 yıl
boşver üzülme o zaman..
Hep iyi yanlarını düşündüğünden belki . Biraz da kötü taraflarını düşün.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlişkinin başında yapmış olduğu hatayı defalarca tekrar etti ilişki bitti ben gittim acı çekti dönmemi bekledi ama aynı hataları yapmaya devam etti istediği de o şeyin hata olmadığını kabul ettirmeye çalışma k ileride evlenecek evlendiği zaman kendi yapmış olduğu şeyin bana yapmış olduğu kötülüğün gerçekte bir hata olduğunu anladığında elinden tutan kimsesi olmayacak
00 Yorumla
+1 yıl## unutamazsın. eğer cok sevdiysen unutman zaten mumkun değil .evlensen de aklında olacaktır. ve ilk zamanlar yemekten içmekten kesıleceksındır. her aklına geldıgınde bir huzun basacaktır. berbat bi durumdur.
12 Yorumla- +1 yıl
aynı sorun bende de var .s malesef .s
Bence çevrende fazla kız yok, seçeneklerin az. Bu yüzden ona takılıp kalmışsın sabah akşam onu düşünüyorsun ve doğal olarak unutamıyorsun..
027 Yorumla- +1 yıl
Sen onu beklemeyi düşünüyorsan şimdiden kendine bir baston ayarla yaşlanınca beraber kuzu kuzu takılırsınız. Dönmez.. Bir erkek olarak söylüyorum dönsede sadece senden bir kadın olarak kendisini ttatmin etmeni istediği için döner.
Fırsatın varsa şu güzel aylarda iyi bir tatile çık, yeni insanlarla tanış sohbet et bir iki maceralı şeyler yaşa. Çocuk aklına geldiğinde de ben artık onu düşünmüyorum hayatıma bakıyorum diye kendini telkin et. - +1 yıl
ben ayrıldım .eski sevgilisiyle görüşüyordu başka biri vardı onu seven yani benden önce .bırakmıyordu peşini kadın .ben sonunda vazgeçtim bıraktım .ama hiç gideceğimi söylemedim .o her zaman beni bekle onu kırmadan göndermem gerek falan diyordu .ama hep aynı şeyler oluyordu .öle oldu yani .şimdi onladır heralde ama onlada sonuç olmayacak bunu biliyorum
- +1 yıl
Takdir ettim seni erdemli bir kızsın tabi hatalarında var. Çevremde erkek arkadaşı kendinden başkasıyla ilgilendiği halde onunla devam eden kızlar var.Çok aşağılayıcı bir durum. Bahaneler sunmuş sana senin anlamanı istemiş ve anlamışsında.
Çok sevdiğin halde kendin ayrılmayı becerebiliyorsan ki bunu yapmışsın, onu unutmayı da hayli hayli yapabilicek kapasiten var demektir. - +1 yıl
evet ben bıraktım o bırakmıyordu çünkü hep yalanlar söylüyordu sanırım aralarında cinsellikde vardı öyle olunca o cazip geliyordu tabi bide bu yönü var .doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum zaten .benden 10 yaş büyüktü bu adam bide daha olgun olması gerekmez mi yani bana açık açık söyleyebilirdi bu şekilde yapması çok üzdü beni ne szöler verdi hiç birini yerine getirmedi .
- +1 yıl
Ne olduğunu son mesajında gayett açık yazmışsın. Bu mesajınını tekrar tekrar okumanı tavsiye ederim. 40 yaşında olupta ergenliğe girememiş insanlar var aramızda !
Takıl ya, bırak bu seviyorum unutamıyorum acı çekiyorum laflarını kendin söyleye söyleye kendini de inandırıyorsun. o eğleniyor emin ol o yüzden sende eğlenmene bak :) - +1 yıl
ben zaten geri istemiyorum kesenlikle ma acı çekmesini mutlu olmamasını isterim ilerde çünkü hak etmiyor böle birşeyi .benim masum duygularımla oynadı hakkımı helal etmiyorum ölünceye kadar .çünkü çok ağladım üzüldüm .kolay değil .boş yere oyaladı .sevdiğini söyledi .kullanmaya çalışı ama yapamadı öyle oluncada diğerini seçti
- +1 yıl
Tecrübe hayatta sahip olabileceğimiz en iyi şeylerden birisidir. Benim yaşadığım bir tecrübe bütün hayatımı değiştirdi. Tabi ders alabilirsen.
Sen akıllı birine benziyorsun. Sorduğun soru bunu gösteriyor. (Boş yere seviyorum. Neden ? )
Boş yere olduğunu biliyorsun. İlk tavsiyeme uyyyyy..
Duygusal müzik dinliyorsan bırak :) İnsanı fena eder :)
- +1 yıl
26 yaşındayım iki sen sürdü ilişkiye benzer bu şey ilişki bile değildi .yaşım küçük değil biliyorum ama ilk defa bir sevgilim oldu ne bileyim çok değer verdim çok değişir diye bekledim ama değişmedi benden 10 yaş büyüktü olgun olur dedim ondan onu seçtim ama havalara girdi sevildi şımardı iyice .önüme bakıyorum artık zaten .ama acı çekmesini istiyorum tıpkı benim gibi
- +1 yıl
ben bu kızların olgun olur düşüncelerini anlamıyorum zaten. yaşla olgunluğun ne ilgisi var ? Çevrenizde görmüyor msuunuz hiç çocuk yaşında adamlar var. 20 yaşında bile olsa adamla oturursun kalkarsın konuşursun hali tavrı belli eder zaten.
İşte böyle önüne bakman güzel. Bakıcaksında.
Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. O sana artık ulaşılmaz geldiği için çok düşünüyorsun takıntı haline getiriyorsun tek nedeni bu.
15 Yorumla
+1 yıltamamen takıntı... zamana bırak geçecek, söz veriyorum...
020 Yorumla- +1 yıl
geççer benim gibi biri çıkmamış karşınada ondan :D
- +1 yıl
birincisi sen onu sevmiyosun sadece takıntı olmuş elde edemediğin için, bugün geri dönse iddiaya girerim haftasına sen sepetlerin onu egon rahatlamadığı için bu komplex... 2. olarakta mesajına cevap vermemsi ilk anda el altında dursun diye düşlünsede seni sonrasında kafasında değerlendirdiğinde çok sıradan olduğunu yada gereksiz olduğunu düşünmüş sıradan gelmişşsin ve seni es geçmiş hepsi bu... üzerinde durmaya gerek bile yok ama sırf için rahatlasın diye konu hakkında açıklama yaptım aslında
- +1 yıl
sende soruların cevaplarını biliyosun ama kimse egolarını yutmak istemez onları tatmin etmek ister ve sen tatmin edemeyeşinin acısını yaşıyosun rahatlaaaa geçicek.. bak söz verdim ;)
- +1 yıl
amaaaan ne istiyosan onu yap nediyim şimdi...
- +1 yıl
evet sıradan kimler geldiii kimler geçti hayatımdan ilkini hatırlamıyorum inan :)) beğensende beğenmesende gerçek bu ilk erkek arkadaşın seni beğnemediği için senden vaz geçmiş
- +1 yıl
oldum için rahat olsunda senin gibi 30 uma gelipte ilk olmadım onun acısı seninkisi geç buldum tez yitirdim acısı ;)
- +1 yıl
:)) duanala yaşamıyorum ki bedduanla öleyim :))
- +1 yıl
hepinizi allaha havale ediyorum geç bulmuşum 24 yaşında kızın ilk sevgilisi olması garip geldi dimi öyle özel bir kızım ben .peşinde yüzlercesi varken birini sevdim yürekli oldum hla seviyorum zoruna gitti demek böle sadakatla seviliyorsan ki hiç sanmam saygı duyarım sana ama basitsin işte basit yorumlarırnı kendine sakla
- +1 yıl
bide gitmiş kart adamlarla geziyor 40 ına gelmiş adamdan ne olur :)
- +1 yıl
tamam işte adam kırkına gelmiş ben nededim
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın bilmiyorum .40 da gelir 50 yede seni ilgilendirmez benim yaşımda ilgilendirmez .artık kadınlar 30 dan önce evlenmiyor .okadar okudum 20 yaşında okuldayken evlenemezdim dimi bilmeden atmam tutma yeter .taktı ya .belanı bul gi hadi işine engelliyorum seni allahından bulursun zaten
sevmenin nedeni mi olur seviyosan unutamazsın.(noxta)
07 Yorumlaolayı buyutuosun bence
014 Yorumla- +1 yıl
hikaye şu
uzun süreli bir ilişki değildi ama ilk erkek arkadaşımdı .uzakta yaşıyordu sık görüşmedik ama hep sevdim bekledim belki değişir diye .sonra terk ettim birşey demeden zaten ortada bir ilşki yoktu kesim irtibatı .neyse 5 ay sonra aradı beni merak etmiş alınmış bunu yaptığım için konuştuk sonra 5 ay sonra yine aradı yin konuştuk dayanamadım sevdiğimi unutamadğımı söyledim oda beni sevdiğini söyledi ama ilşkileri yürütemediğini söyledi kendisi rahat biri .ararım yine dedi ama aramadı .
ilk sevgilin olduğu için olabilir mi?
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ınsan deılsın cunku ;)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgormeden cevap veremem...
Cevap sahibi+1 yıladamın dıbısın :))) tamm canım bende bısey demedım hersey gorecelıdır ;)
Cevap sahibi+1 yılneden sınır yaptın ınsan deısın dedım sadece senın aklına olumsuz bı cevap geldıyse benım sorunum deıl geyıkte yapmadım ;)
Cevap sahibi+1 yıl;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat