Herseye rağmen onu unutamıyorum?

arkadaşlar merhaba benim 3 sene önce ilk aşkım olan bi çocuk vardı o zamanlar 1-3 ay arası sevgili kaldık. 2 sene öncede 1-2 kez barışmıştık.2024 yılındada eylül ayında başlayıp 5 aylık çok ciddi bi ilişkimiz oldu ve ben tarifsiz çok sevdim onunda ilk başlarda sevip sonradan sevmediğini düşünüyorum geçtiğimiz 1-2 ay önce ayrılıp barışma toxic ilişkideydik ama o zaman barıştık benim yakın arkadaşlarımdan biriyle sevgili oldu bu bana o kadar koyduki atlamadım intihar etmiştim 3 sene öncede yakın arkadaşkmla çıkmıştı ilk değildi ama bu sefer çok koymuştu 20-30 hap içtim hastanelerde yattım bana geçmiş olsunu bile çok gördü neden yaptın dedi sadece. Bende iyileştikten sonra onu unutmak ve intikam uğruna onun yakın arkadaşlarından ama yaşı biraz dahq büyük olan bi çocukla sevgili oldum. Hala sevgiliyiz çocuk beni aşırı seviyor öyle böyle değil ama benim aklımda hala o var. Unutamıyorum gerçekten unutamıyorum o kadar çok anımız varki anlatamam o yüzden hep aklıma geliyor bide bazen hafiften acılı şeyler paylaşıyor direkt üstüme alınıyorum unutamamış oda beni kafasına girip mutlu oluyorum. Arkadaşlarım şuanki çocuğu fiziksel dış görünüş vs olarak beğeniyolar aslında öyle de ama benim yinede aklım onda napmalıyım?(sevgili olduğum çocuğu bırakıp ona geri dönersem yine bana aynı travmaları yaşatıcak.)

Herseye rağmen onu unutamıyorum?