Onu unutamıyorum?

25 yaşındayım. kreşten beri onu tanıyorum. kreş, 3. sınıf,4. sınıf, 5. sınıf, 6, 7. sınıflarda aynı okuldaydık. 14 yıl önce başladı bu sevdam. 5. sınıftaydım daha neyin ne olduğunu bilmiyordum. büyüdükçe bunun saplantılı aşk olduğunu anladım.. hikayem şöyle başladı; 5. sınıftayken aynı kursa yazıldık, onu tanıdıkça daha çok sevmeye başladım. bana kardeşiymişim gibi davranıyordu. kesinlikle onu sevdiğimi düşünmüyordu. bir gün arkadaşım kulağıma onu sevdiğim hakkında bir şeyler söyledi ve sevdiğim çocuğun arkadaşı bunu duydu ve tabiki ona yetiştirdi. o pek bir tepki vermedi ve bana gerçekmi diye sorduğunda evet dedim. araya azıcık mesafe koydu. her neyse ben 7, o da 8deyken kötü bir arkadaş çevresi oluştu ve bana mide bulandırıcı, iğrenç, pislik muamelesi yapmaya başladı. beni sevmesede olurdu, bana bir gülümsese o bile yeterdi bana. ben inat ettim. beni sevmesi için değil bana iyi davranması için inat ettim. okulda en sonunda bana SAPIK ismini takıp herkese benim hakkımda iftiralar attığında ondan umudumu kestim. onu unutmak için neler neler yaptım ama aklımda yine o vardı. daydreaming adlı psikolojik bir rahatsızlığa sahibim. Gün boyu, her saat, ne zaman olursa olsun onu düşünüyorum. eski halini.. ben ne yaptıysam vaz geçemedim. 25 yaşım geldim, ilk günki gibi seviyorum. onun eski halini çok özlüyorum. onu unutamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
kötü arkadaşlıklar edindikten sonra beni insta ve wp den engelledi. ben ne yaptım ya ne yaptım onu sevmekten başka hiç bir şey yapmadım. size yemin ederim neredeyse her gün bu gün bile rüyalarıma giriyor ben kafayı yemek üzereyim
Güncellemeler
+1 yıl
15 yaşındayken pomerian cinsi köpeğini satıyordu. para ile bir can alınmasını ŞİDDETLE karşıyımdır ama onun köpeği işte :( 15 bin lira ile satın aldım köpeği. Belki kokusu köpeğin üstüne sinmiştir diye. her şeyi yaptım. o bir beni sevmedi zaten...
Onu unutamıyorum?