Onu unutamıyor muyum?

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır aklıma takılan birisi var internette tanıştık Baya yakın oturuyorduk ama 1 ay konuşma sonucu buluştuk o dönem hoşlandığım sevdiğim kimse yoktu Ondan baya etkilendim ilk buluşmada bile öpmek istemişti reddettim oda tamam deyip çekildi yazmadı ondan etkilendiğimi söyledim evlilik vs bişeylerden bahsetti tamam dedim oldu bu iş dışarıda görüştük daha sonra onun evinde seviştik 33 yaşındaydı ben 25 yaşındayım git gelli bir konuşmamız oldu yalnız hiç aklımdan çıkmadı 1 sene böyle sürdü en son konuştum Böyle olmasın bi adını koyalım sana güvenmiyorum değişiyorsun ilişki kurulmaz seninle dedi geri çekildi yine böyle yaptıkça takıntı oldu bende engelle beni kurtulalım dedim cevap vermedi bişeyler daha yazmıştım yine yazmadı zaten bende çekildim saldım artık fiziğimi yüzümü herseyimi beğeniyordu ama neden bi türlü sevilmiyorum ki beklentim de yok değer veriyorum sahipleniyorum belki kötü bir şey mi bu sevgiye aşka inancım kalmadı nolur yardım edin bana biliyorum hiçbir iletişim kurmamam lazım artık neden böyle oluyor :(

Onu unutamıyor muyum?