Yani. Kadınlar kadın gibi bile davranamıyor artık bak. Aslında hepimiz böyleyiz de çoğumuz bastırdı o dediğin hareketleri. Bastırmasın kadın gibi davransın.
Aslında öyle olması iyi mi olurdu cilveli vs olmadı haklısın devir kötü diye kadınlar da erkek gibi davranır oldu ya da çok saldilar ama geneli bastırdı haklısın
İyi aslında da erkekler sadece kendisine böyle davranılsın istiyor sanırım. Kimse bu yönünü görmesin benim kadınımın falan. Direkt başkasına gel der gibi frikik veya sözlü bişeyde bulunmuyorsa sıkıntı yok. Kadınlar gülsün kahkaha atsın kıvırtarak yürüsün saçını savursun nolcak ya ahhssj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı kadınlar öyle. Yapacak bişey yok değiştiremezsin.
Neden peki bunu karşıdaki yanlış anlamaz mı onu tanımıyorsa
Anlayabilir ama anlarsa anlasın ya kadınların kendine bakmasını bile yanlış anlayan var zaten. Millete kalsa herkes erkek olsun boş ver
Orası öyle doğru diyorsun biz erkekler kadinlarin birsey yapmasından nedense hep kendimize pat çıkarıyoruz
Yani. Kadınlar kadın gibi bile davranamıyor artık bak. Aslında hepimiz böyleyiz de çoğumuz bastırdı o dediğin hareketleri. Bastırmasın kadın gibi davransın.
Aslında öyle olması iyi mi olurdu cilveli vs olmadı haklısın devir kötü diye kadınlar da erkek gibi davranır oldu ya da çok saldilar ama geneli bastırdı haklısın
İyi aslında da erkekler sadece kendisine böyle davranılsın istiyor sanırım. Kimse bu yönünü görmesin benim kadınımın falan. Direkt başkasına gel der gibi frikik veya sözlü bişeyde bulunmuyorsa sıkıntı yok. Kadınlar gülsün kahkaha atsın kıvırtarak yürüsün saçını savursun nolcak ya ahhssj
Aynen biz erkekler sadece bize öyle olsun istiyoruz başkası onu kivirtarak görmesin özel görmesin istiyoruz kıskancız doğamız gereği biraz sanki 😀
Frikik vermiyor tek davranışı biraz flortoz gösteriyor kendini
şuh kahkaha var mı
Anlamadım
Anlat
Neyi
Anlamadım
Dahasını
Ne demek istediğini anlamıyorum senin ki kardeşim
yanlıs anlasılır evet
Ne yapmak lazım peki tavrı yapisi bu
Nasıl yani
Dm için istek attım