AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sonuçta seni karnında taşıdı gadası
Böyle düşündüğünü bilse yine seni taşımak isterdi
Ama sen kıymet vefa nedir bilmiyorsun
Tamam haklısın ama çingene gibi kibarlık nezaket. hicbir şey yok. Mesela. benden bir şey istiyor söyleme tarzı şu. odana topla gı şunu yap gı. Tam. varoş
Onun döneminde öyleydi öyle yetişti ona haksızlık edemezsin
O da doğru
🙃
Maşallah yorumunuza helal be dedirttiniz Gadası Bey 👍
@Sensevdamsın yorumunda haklı...
@Sensevdamsın çok teşekkür ederim
Rica ederim
Anneni hiç mi sevmiyorsun yazık günah lan senin gibi evlada, annesinin bir kötü özelliğini buraya yazıyor.
Oğlum boş yapma ya iki gram beyninle ne kadar çok seviyorsunuz yargılamayı beni annemi tanımadan. orada burada karı kız kesmekten başka. vasfi olmayan tipler bana akıl veriyor Allah'ın çomarı
Sen kendine bak Allah'ın akıl verirken bir haber olan kulu.
Aw sürtüi bacım
Ettiğin kufurlerden üslubundan ne mal oldugun belli kelime öğren gel senle uğraşamam
Aw * dostum yazmıştım düzeltmiş şimdi girdi mi
Sen kendi kelimelerine bak ilk önce çomar ne ne ayıp hayat kadını
KS düzeltmese sen görürsün
Aw srtk ırıspısı
Oğlum KAP'a. ceneni ya git. kitap oku. küfürden. baska kelime öğren gel öyle tartış benle
Seninle küfürsüz de konuşurum ama senin benimle konuşmaya cesaretin yetmez.
Sende o kalitemi var mal sapık. Bi kıza küfür edecek kadar çok kötüsün. Allah'ın salagi sen kimsinde cesaretim olmayacak kendini gosterdin işte ne halt oldugunu
Yiyorsa gel o zaman DM'e burada ego tatminciliği yapmak kolay atıp tutmak kolay benim dm açık sıkıysa gel
Allah'ın akıl cahil kulu
Şimdi der konumunu at yiyorsa diye defol git ya senin gibi salağa vakit mi harcicam senin kadar boş biri değilim sıktın bak defol git
Korktun işte mal seni
Vakit ayırmaya çevirdin şimdi
Vakit değil sen de o yürek yok yürek yemedi işte, şimdi korkuyorsun sen altına da yaparsın dm atmamak için
He evet korktum. Şimdi gidebilirsin Tatar Ramazan snznnzn
Tamam cahil
Aynen Tatar Ramazan 😂😂
Kaale alınmadıkça çıldır böyle canım hahahah
Canım degil S*lak olcakti sapıksin ya yanlış algılar bu çomar şimdi sjdnxnnd
Beni tanımadan diyorsun tanıdım işte 2 gram beynini gördüm tanımaktan fazlasını gördüm, hani bir insan annesine varoş diyebiliyorsa akıl yoksunudur işte. Küfür ettiğim için özür dilerim çünkü acayip beni sinir ettin annenin haberi yok bu yazdığın sırf paylaşayım da etkileşim alayım dediğin bu yazıdan. Ben sinir oldum annene bu şekilde bilmeden yazılar paylaşmana baban görse ne yapardı.
Ben senin gibi kuduz köpek değilim çıldırayım şimdi kafayı yiyebilirsin söylediklerimle.
Sanane lan sapık birde akil. veriyor bana benim annemi tanıyor musunda konusuyorsun engelli bir çocuğa igrenerek bakan bir köpeğe yemek verince bağıran moralim. bozukken karşımda pis pis sırıtan bir tip o. Kendimi. bildigim için dediklerini kaale. bile almadım. insanlari yargılamadan önce bi sor karsisindaki insan ne yapıyorda bu insan böyle yapıyor diye senin gibi insanlar anlamaz. boyle inceliklerden kendini fazla yorma o yüzden sen
😂😂😂 çok çıldırdım inan deliriyorum şu an mal ya sabahtan beri kovuyorum gitmiyorsun köpek kim belli sndndnnd
Sen mi bu durumda kaliteliydin güldürüyorsun beni cidden yazık senin kafana, o zaman bunu başlığa yazacaktın ama hiç uğraşamayacağım seninle ve sorularınla değil ben herkes verir sana akıl çünkü akıl yoksunusun şimdi sktr gt
Anneye bu ifadeler kullanılmaz. Varoş olan sizin ifadeleriniz.
Haklısınız
Eyvallah kardeşim.
Anneleri öyle değerlemeyi hiç aklımdan geçirmedim
Finalde o anne
Haklısın evet
Anan senden memnun mu müptezel, sen kimsin
Kes ya boş yapma profil resminden kimin müptezel olduğu belli yaşam enerjin sönmüş
annem dünyanın en mükemmel annesi
nasıl biri
yani çok alttan alıyor her şeyi sevdiğini hissttiriyor ve çok iyi davranıp üstüme çok düşüyor beni her şekilde ne olursa olsun kabul edeceğini biliyorum tabi önceden iki tane çocuğunu kaybetmesinin de etkisi var tüm herkesin annesi mükemmel bence annelik cidden iyi ve herkese göre kendi annesi iyidir
İmrendim annene.
bazıları belli eder bazıları etmez ama tüm anneler çocuğu için canını verir kişilik farklı olabilir anne olunca anlarsın belki babam da evde hep sorun çıkarıyor her gün ağlıyorum imrenmene gerek yok
İnsan annesine böyle der mi aw
Mal mısın anne diye tövbe haşa ilah mı eleştiremez miyim sen anneni babanı elestirmiyor musun
Eleştirmek başka bir şey varoş demen başka bir şey. Asıl ma'l sensin awk ergeni
Kezban ya
Muhtemel yasin daha 18 büyüdükçe akillanacaksin
Haksız mıyım yani
Evet sonuna kadar hemde
Anne diye ilah degil sonucta tövbe haşa yani eleştiremez miyim sen anneni babanı hiç mi elestirmedin
Evet iyi ki, benim annem 🦋
Memnunum. Sen de memnun olmayı dene.
Ben kurtuldum ailemden. Tek başıma başka bir ilde yaşıyorum kafam rahat
Yumurta kabugunu mu beğenmiyor
Kendine gel Feriha.
Boş yapma ya mal
Tabii herkesi kendin gibi sanıyorsun. :))
Annemden memnunim tabi ki neden rahatsız olayım ki
Küçükken memnun değildim büyüyünce anladım …