Ben 22 yaşindayim teyzem 42,
crop giymememe çok karışıyor açık giyinmeme falan kapalı bir ailede değiliz. Karışmasına rağmen geçen gördüm kendi kazağini katlayıp crop yapiyor neyşn kafasi :d
Ben 22 yaşindayim teyzem 42,
crop giymememe çok karışıyor açık giyinmeme falan kapalı bir ailede değiliz. Karışmasına rağmen geçen gördüm kendi kazağini katlayıp crop yapiyor neyşn kafasi :d
Cevap
4Cevap
Teyzenin karışmasına annen niye müdahale etmiyor aq
Kıskanıyor seni
Kazağini katlaması beni çok güldürdü hahahaha ama annem yaşinda
Senden geçti teyze desene sende
50 yaş takılsın
kıskanıyor seni
Annem yaşinda neden kıskansın
annen yaşında olması önemli değil bazı insanlar için yaş pek bir şey ifade etmiyor
hadi iyilğini düşündüğü için karıştı diyelim crop yapıp kendisi niye giymeye çalışıyor değil mi
hem insan yeğenine kıskanır mı ne garip insanlar var
Cidden kazağini katlaması tuhaf hareketleri var teyze yiğenini kıskanır mi ya
Cidden gario
P
annen bir şey demiyor mu
sana karışmasına falan
ve bu konuda teyzen ile konuşmaya çalışmadın mı
yani sonuçta 22 yaşındasın küçük çocuk gibi niye karışıyor
Anneme söyledim annemde teyzeme söylemiş seninle evde dalga geçiyor kazağini katlıyorsun diye falan teyzem artık katlamayı bıraktı ona hep annem yaşinda olduğunu vurguluyorum teyze mi düşman mi belli değil ve inadına daha çok crop giyeceğim hahahaha
ya 😆
giy tabii sana karışma hakkı bulmasın kendisinde
Bizim eve geliyor mesela teyzem oturmuşken kazağini katlıyor öyle dolaşmıyor ama her fırsatta göbeğini açar oldu bende anlamıyorum neden böyle yaptığını
teyzenin çocuğu falan var mı
Evet 3 çocuğu var en büyüğü 18yaşinda
çok komik ve cringe
Bir insan nasıl kızı yaşindaki biriyle kendini bir tutar bi de teyze anne yarısı derler
kompleks olan insanlar böyle
senden kaç yaş büyük kızı yaşındasın ayrıca teyzen yani ama yinede kıskanıyor işteee
Her giydiğime aşırı dikkat ediyor saçıma başıma hep bi eleştiri deli etti beni
Evde giydiğim şeylere bile karışıyor anneme rahatsız olduğumu söyledim ve böyle devam ederse çok büyük mesafe koyacağim artık
kim oluyorda sana eleştirme hakkı karışma hakkı kendisinde bulabiliyor. haklısın son derece rahatsz edici bir sorunu var belli ve mesafeni koy ya ilk başta nasıl çizgini belli edersen öyle gider yani müsamaha gösterme
ve bunun çocukları falan bir şey demiyor mu ya anne karışma falan diye
Ya kuzenlerim erkek kız olanda küçük onlar bu konuya pek müdahil değiller. Ama giyimime aşırı dikkat ediyor teyzem kendi yaş grupları ile ilgilensin benden ne istiyor bilmiyorum
takma yinede ne yaparsa yapsın
kıskanıyor özeniyor acıkca belli
Annem diyor ki saçmalama teyzen seni niye kıskansın dünyada ilk crop giyen sen misin diyor madem kıskanmıyor neden karışıyor
Neden kazağini katlıyor deli gibi annemde kardeşini savunuyor teyzem 42 annem 43 yaşinda
kardeşini toz konduramıyor ama belli yani kıskanıyor
kıskansın ama kendini karışma hakkını ona sakın verme
anlaşılan bu durum çok canını sıkmış senin ama haklısın
sıkılmakta
Vermeyeceğim mesafe koyacam, teyzelerim kendini yaşıtım sanmış galiba akılları noksan😃 reziller
koy tabii haddini bilsin
var ya belki dedikodunu bile ediyordur hahaha
Ne dedikodusu yapabilir ki
bilmiyorum 🤷 genel olarak söyledim açık giyiniyor falan
bu zihniyette ki insanlar yapar
Kendisi kendine yakışmayacağini bildiği için genç kızlardan acısını çıkaramaya çalışıyor 😂
cidden öyle 😄
takipleşelim mi istersen
Kocasi var mı
Evet
Yani kendine bakiyor dimi
Evette neden kazağini katlıyor hahahaha
Sen kac yasindasin
Lan soruyu okumadan ne cevap yazıyorsun
22 yasindasin Tamamda
Teyzenle mi yasiyorsun
Gençliğini yaşayamamış djfhffg
Teyzen güzel mi peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teyzenin tavrı gerçekten tutarsız duruyor 😂 Ama bu durum çok olur. Bazı insanlar kendine serbestlik tanır ama senden “uslu” olmanı bekler 🙄
Burada sorun sende değil. Kendi içinde çelişiyor. Senin bedenin senin alanın 💃 Ailen aşırı baskıcı değilse sınırlarını sakin ama net bir dille koyman önemli. “Sen de böyle giyiniyorsun, bana karışman beni rahatsız ediyor” demen gayet hakkın 💗