Teyzem geldi İstanbul'a yurt dışından. Buraya geldiğinden beri tokattaki kuzenimi övüyor oda yeğeni oluyor. Sürekli buse şöyle güzel yemekler yapıyor diyor çok seviyorum diyor. Köye gidincede onla daha çok vakit geçirir hiç bağırıp kızmaz ona. Ama bana köyde o kuzenimin yanında bağırır beni rencide eder onun yanında beni küçük düşürüyor nedense. Sizce neden ikimize farklı davranıyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ailenle arası iyi değildir kesin sans sardigina gore
Ailemle İstanbul'da iyi anlasiyolar. Köye gidince teyzem surekli annemle bana takar ikimize laf sokar durduk yere. Banada kızar sürekli boş yere ama İstanbul'da öyle yapmaz neden böyle davranıyor sence. Bide annem yokken koydekilere annemin dedikodusunu yapmisti
Anneni çekemiyor anlaşıldı
Annemle İstanbul'da hiç kavga etmiyor. Ama köye gidince sürekli anneme takıntılı oluyor banada sürekli kızar bence cevap verince bana vuruyordu ama İstanbul'da hiç öyle davranmaz bana hediyeler alıyor ama köyde farklı biri oluyor işte nedense
çok özür ama köyde içine ayıp giriyor şehirde normall enterasan
Köyde kim giriyoki içine? Çok korkuyorum beni rezil eder orda diye diğer yeğenine hiç öyle kötü davranmaz napmam lazim😔
sen teyzenden uzak dur pek sağlam ayak degil
İçine üç harfliler mi giriyor diyorsun köyde yani?
onlarda girer başka şeylerde ama sen uzak dur
Kaç kere uzak durmaya çalıştım ama gelip yanıma laf sokar kenara çekilir köyde neden öyle davraniyor çok uzuluyorum
sen kendine dikkat et
Ediyorum zaten ama açıkça konuşsan niye kendime dikkat ediyim😂
burdada konusulmuyor😂😂
Konuş sen sorun olmaz lütfen😂
😂😂
seni kıskanıyor olabilir o buseden menfaati olabilir ya da ailesinden
İstanbul'da hiç böyle davranmaz bana. Ama köye gidince sürekli asagilar herkesin içinde beni dover kızar ben rezil oluyorum sonra. Annemlede sürekli kavga eder köyde hasta oluyodu annem sürekli onun yüzünden. Ama İstanbul'da hiç öyle davranmaz sürekli hediyeler alıyor bana ama Tokat'ta sürekli laf sokar herkesin içinde ama o diğer yeğenine hiç öyle davranmaz sebep ne sence?
köyde birinden sizi kıskanıyor muhtemelen tersle konusma onla köye gitme
Kimden kıskanır sence tahminen?
muhtemelen sizi ondan fazla sewen ya da begenen akrabanız tanıdıgınız vardır köyde
Vardir bence ama boş yere laf sokuyo annemle bana orda
Geri laf sokun aynu onun davrandigi gibi davranin
Aynısını yapmıştım bana orda çok kızmıştı dovmustu rezil olmuştum hatta uykumdan kaldırıp beni dovmustu. Annemlede orda çok kavga ediyor annem sürekli hastalaniyodu. Ama İstanbul'da hiç öyle davranmaz aksine İstanbul'da daha iyi davranıyor bize ama köyde farklı biri oluyor
Temizinden bir dayak atacaksin mk karisina
Sence neden öyle davranıyor bana karşı kötü diğer yeğenine karşı daha iyi davranıyor sebep ne sence?
Onun annesiyle arasi daha iyidir ikinizde teyzesi olduguna gore
Hayır onun halası oluyor
Tokat merkez mi
Evet
Kız ne lise yeni mi bitti
Tokatliyim da kızı tanirim merkezdeyse
Liseye gidiyor
Anladım bu sene mezun olsa tanirdim
Hangi liseye gidiyosun sen orda
Gopl
Gaziosmanpasa
Hmm anladım kuzenimde ataturkteymis
Anladım
İşte dediğim gibi yarın tokata gitcez sürekli o kuzenimi övüyor hiç kızmaz ona orda ama beni onun yanında sürekli rencide eder kızar bagirir ama ona hiç öyle davranmaz sence neden öyle davranıyor bana hiç gidesim yok resmen😔
O kıza yaranmaya çalışıyor ama o yokken de sana onu övüyorsa sende kiskandigi bir durum var. O senin annen değil cevabını ver ezdirme kendini
Cevap verince de kötü ben oluyorum işte annemde görüyor bana öyle davrandigini hiç sesini çıkarmıyor resmen. Bide annemlede boş yere köyde sürekli kavga eder annemin dedikodusunu yapar bizi keser hep ordakilere rezil oluyoruz onun yuzunden
Sizi çekemiyor uğraşma slak karıyla ya. Ver cevabını da
Haklısın gerçekten. Ama İstanbul'da hiç öyle davranmaz bana hediyeler falan alır. Ama köyde hiç öyle davranmaz sürekli kızar bana tokata merkeze gitmeme bile izin vermez sürekli gezme laf sahibi yapma bizi der. Annemlede çok kavga eder orda annemde sürekli hastalaniyodu
Normal biri değil ama kesinlikle çekememezlik durumu var
Tokat'ta mi cekemiyor? İstanbul'da hiç öyle biri değil
Evet akrabaların yaninda boşuna yapmaz
Evet sürekli bizim dedikodumuzu yapıyor ordayken biz naptik ona bilmiyorum
Oğluna alacak onu
Oğullarının sevgilisi var
Onemli değil gelin adayı o işte bakma sevgiliye sen güzel mısın
Gelin adayı değil diyorum ki teyzem neden ona farklı bana farklı davranıyorki? Ona iyi davranıyor hiç kızmaz ama bana kötü davraniyor
Hmm sen güzel misin
Guzelimde once soruma cevap versen😂
Ne biliyim sen güzelsen tanışalım bosver Almancilari