Neden biz gençler iyi bir meslek sahibi olabilmemiz için iyi bir gelecek için bunca sınava tâbi tutuluyoruz?

çok yanlış olduğunu düşünüyorum hayalimzde ki mesleğe ulaşmak için yıllarımızı veriyoruz en az art arda 16 yıl eğitim görüyoruz en az diyorum 17 , 18 gören var ve yine bu süreçte en az 750 sınav oluyoruz 750 nedir ya bunları geçmek zorundayız güzel bir gelecek için geçsek bile atanmak çok zor bu zaman da okula giderken bile tehlike deyiz biz yaşayacağımızın güzel günlerin de garantisi yok yani onca olaydan sonra birde psikolojik bir savaş var içlerimiz de nasıl sınava hazırlanacağız biz. başımız da ki adı ni veremediğim bir şey müdürleri bir de çıkmış yeni yeni şeyler ekliyor merak ediyorum onların çocukları mı süper zeka biz de mi sorun var ya acaba o bizim yasımız da yaşadıklarımızı yaşa sa şu an bakan olabilir miydi? Geçen neye denk geldim biliyor musunuz A... ilkokulu bakın ilk okul diyorum sınav ile alıyordu öğrenci kardeşim sen 5-6 yaşında ki çocuğu sınava sokarak seçemez sin çok yanlış bir düşünce keşke bizi anlayan biri geç se de başa şu düzen bir düzel se.

Neden biz gençler iyi bir meslek sahibi olabilmemiz için iyi bir gelecek için bunca sınava tâbi tutuluyoruz?