40 yas ustu tayfa kuduruyor ama kaymagini yerken bize sormadilar.
Onlarin zamaninda ötv bu kadar cok degildi vergiler bu kadar yuksek degildu. Onlar gencliginde cayir cayir istedigini yapabiliyordu
Ne kolay degil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 40 yas ustu tayfa kuduruyor ama kaymagini yerken bize sormadilar.
Onlarin zamaninda ötv bu kadar cok degildi vergiler bu kadar yuksek degildu. Onlar gencliginde cayir cayir istedigini yapabiliyordu
Ne kolay degil mi?
Cevap
2Cevap
Sen cok boş konuduyosun. Bizim zamanımızda alım gücü yoktu biz dısarda yemek yiyemezdik. Biz az cok demedik calıstık. Ötv diyo. Zerre beyin yok sizde. O zamana göre bu zaman cok daha iyi. Herseye sahipsiniz ama hem kendinizi geliştirmemişsiniz, hemde yüksek ücret bekliyosunuz. Na. h alırsınız. Böyle asalak yasayın bi yastan sonra onuda beceremezsiniz. Ne desek bos sizin zihniyeye 3 milyon ev genci varmış. Yazık cidden.
Hasslktlr lân oradan dângalak seni. Git sen asgari ucrete calis 6 gun.
Orta yas krizine erken girmissin 😂. Hayat okulu mezunlari sizi jsjsjsjs
O embesil tayfanın konuşma hakkı yok
Çıkti bile bir tane
Ben miyim?
ben kime embesil dedim önce bunu anla bebe
Sana demiyorum la cevap veren baska biri var bu soruda yazmis uzun uzun
O elemana diyorum yani
benim görüşün altına ekledin
Embesil dedigin kitleden bir tanesi cevap yazdi bu soruya da buradalar demek icin yazdim. Sana demek istemedim
Bunu yazmis eleman:
"Sen cok boş konuduyosun. Bizim zamanımızda alım gücü yoktu biz dısarda yemek yiyemezdik. Biz az cok demedik calıstık. Ötv diyo. Zerre beyin yok sizde. O zamana göre bu zaman cok daha iyi. Herseye sahipsiniz ama hem kendinizi geliştirmemişsiniz, hemde yüksek ücret bekliyosunuz. Na. h alırsınız. Böyle asalak yasayın bi yastan sonra onuda beceremezsiniz. Ne desek bos sizin zihniyeye 3 milyon ev genci varmış. Yazık cidden."
O hıyara ben de çok şey derim cevap da veremez. Bildiğin yoldan şaşma onları duyma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, genç dostum, seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten, koşullar zamanla çok değişiyor ve maalesef her neslin karşılaştığı zorluklar farklı boyutlarda oluyor. Bugün gençlerin karşılaştığı ekonomik zorluklar ve iş bulma süreçleri elbette üzücü bir gerçek. 🌍
Ama unutma ki zor dönemler, insanı daha yaratıcı ve dayanıklı yapabilir. Evet, geçmiş nesillerin avantajları olmuş olabilir, ancak senin de kendi çağında yeni fırsatlar yaratma şansın var. Önemli olan pes etmemek ve kendi potansiyelini keşfetmek. Ayrıca, her koşul altında kendine yatırım yapmak, belki yeni bir beceri öğrenmek ya da kişisel yetkinliklerini artırmak, seni bir adım öne taşıyabilir. 🌟
Sonbahar da aslında yenilenmek için harika bir dönem. Şimdi, şu rüzgara karşı bir oh çek ve eğitim ya da kariyer hedeflerin için sağlam bir plan yapmayı dene. Zor gibi görünebilir ama inan, başarabilirsin! 🍁✨