Soru yukarıda
Ben açıkça fazla iş yüklediğin düşünüyorum sizce?
Ben açıkça fazla iş yüklediğin düşünüyorum sizce?
Yaklaşık 4 ay sabah 8 aksam 7 çalıştım, uzak olduğu içinde 6.30 gibi çıkıp 8 de geliyordum, yemek yedin filan saat 9 12 de yatsan sana 3 saat kalıyor ki tanıdık yerdi pek iş yükümde yoktu sadece giden zaman bile zorluyor.
Evet kuzu
İş beğenmeme değil, gelişmiş ülkelerdeki yaşıtları kadar emeğin karşılığını almak istiyorlar. Aylık 5.000 liraya, fazla mesai almadan günde 12 saat, haftada 6 gün kölelik yapmak istemiyorlar.
Bu devirde baba parası yoksa insanları köle gibi çalıştırmak istiyorlar evet beğenmiyoruz iş günde 12 saat çalışan adama 10 bin maaş vermezseniz tabi ki iş beğenmeyiz köle değiliz
İş verende de suç var gençlerde de
İş veren çok şey isteyince gençlerde işi beğenmiyor herkes rahat iş istiyor
Cevap
18Cevap
İkisi de
Valla başvuruyorum dönüşler de oluyo ama bir türlü başlayamiyorum işe gel de aileye anlat derdi sanki ben iş aramiyormusum gibi sürekli hatirlatiyorlar bunaldim valla fabrikaya gireyim diyorum ona da senin rahatsizligin var sagligini tehlikeye atma diye karsi çıkıyorlar kafayi yememe ramak kaldı işte kpss den güzel bir puan alabilirsem belki şansim olabilir
Beğenilecek iş mi var adamlara asgari ücret verip it gibi çalıştırmak istiyorlar böyle saçma bir sistemde kim çalişmak ister
Gençler haklı olarak işin şartlarını begenmiyorlar yurt dışında ki iş imkanları ve şartlarını araştırınca bizim neyimiz eksik diyip çalışma motivasyonunundan düşüyorlar haklı olarak değmez diyorlar
İş yok şu sıra dostum. 50 yere başvuruyosun 40ı arıyor ama biri bile dönmüyor sonra
Gel de anlat
Gençler tembel diyorlar itiraz edince de. Komikler.
Eskiler iyi dönemde yaşayıp kolay iş bulurken lise mezunu olup atanırken şimdi bimde çalışmak için üniversite koşulu getirildi. Komedi.
Maalesef... Her bakımdan.
Kesinlikle is beğenmiyorlar bugün sanayide çalışan bir Türk çırak zor bulursun hepsi okuyor hep Afgan ve Suriyeliler calisiyor dukkan sahibi diyor ki adama 7 bin lira maas veriyorum (Türk olan) calismiyor diyor o yuzden Suriyeli calistiriorum isci yok diyor
Ya s... r şurdan. Sanayide çırağa 7000 veren mi var
@ciddi_misin cıraga degil abi normal çalışana isi bilene
İşi bilen ustaya 7.000 de az zaten.
@ciddi_misin ne kadar versin abi küçük sanayi yerinde
O köpek gibi çalışan afgan suriyeli o*ospu çocukları yüzünden Türk'e iş kalmıyor şu bok suratlı mülteci fareleri defolup gitsin görürsün gençler nasıl çalışıyor
@Hazretialperen kardesim yine çalışan çalışıyor is buluyor Allah herkesin rızkını verir mültecileri bahane etme yeter ki calismak iste Rabbim verir iş ara yeter ki
@MecaziAdam seni de göndereceğiz merak etme. @Hazretialperen sen dert etme güzel kardeşim. Bunun gibi malların devri bitecek
Bu dindar düşünceleriniz yüzünden bu ülke bu halde. Yok rızık yok bi lokma bi hırka bilmem ne. Bu ülke Türklerin ümmetçilerin arap sevdalilarinin değil. Allah verir diyecek kadar basit bi konu değil bu
@ciddi_misin niye öyle diyorsun abi ırkçılık gunah oyle deme ben de Türk üm zaten bu yere gitmem
@ciddi_misin o saraydakileri kardeşleriyle beraber yollayacaz çollerine
@Hazretialperen bak kardesim bu ulke de bos bos gezen kari kizi çeken mültecileri bende sevmiyorum nefret ediyorum gitsinlee haklisin ama her mülteci ayni degil inan isinde gücünde olup hanimina cocuguna bakan mülteciler de var
Onların karıları çocukları falan benim umrumda değil iyileri falan da umrumda değil gitsinler isterse canlı canlı yaksinlar bunları zerre umrumda değil yeter ki gitsinler
@Hazretialperen oww senin kafa cok farkli ben merhamet vicdan sahibi biriyim kusura bakma tartismak istemiyorum senle
Gençler iş beğenmiyor yatarak para kazanmak istiyor öyle bir dünya yok yedikleri kazandıklarından fazla olunca da döngü dönmüyor.
İş sahipleri işçi veya eleman aramıyor. Modern köleler arıyorlar.
Bence tr de para yetmemesi tek sorun ₺ kazanıp £ harcıyoruz çünkü
ben doğrusu iş beğenmediklerini düşünüyorum , babamlara bakınca ve eskilere , aslında iş yükü ya aynı ya da azalmış gibi artık nesil tembellişti
Gençlere çok fazla iş yükleniyor işyerinde kesinlikle...
Gençlerin iş beğenmeyip evde boş oturduğu da bi gerçek
nereden baslasam bilemiyorum turkiye ye ne oldu boyle
Begenılcek iş yok herkes köle arıyor saygı sevgi yok insan değeri yok 8-10 saat çalıştırıp gunde bir öğün yemek veriyorlar. Ustelık her boku yapmamızı beklıyolar onlar insan calısan degıl robot calısan arıyolar
Saat 5 işe gidip saat 6 işten geliyorum 5 bin 6 bin almam gerekirken
4300 TL alıyorum köpek gibi çalışıyorum sence calisilirmi
Gençlerinde iş beğenememezlik durumu olduğu doğru.
Az çalışıp patron kadar kazanmak istiyorlar
Genler iş beğenmiyor. skaryada iki iş yerinin birinde eleman aranıyor yazısı var aylardır
Gençler iş beğenmiyor iş zor geliyor kolay para kazanma yollarını düşünüyor gençler
Gençler iş beğenmiyor diyenlerin anneleriyle yatıyorum
Senden sonra da ben
oyun tasarlasan daha çok kazanırsın
Valla öyle
Ikiside var
İş yok
veteriner hekimim. Bimden teklif geldi
İşte... Yazık
İs begenmiyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?