İşi yapanı almak yerine bilerek kadın çalisan daha cok almak erkeklerin hakkini yemek degil mi? Adam belki saclarini dokmustur zor donemden gecmistir psikiyatrik rahatsizliklar ve aci cekerek o yola geldi ama aşko kuşko el bebek gul bebek, sevgilisini kopegi gibi dolastiran bir kari consoyet esitligi zirvasindan hemen isi kapiyor bacak arasinda cukur oldugu icin.
Adalete bak be!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir ülkede erkekler iş sahibi olmadan kadınlar iş sahibi yapılmamalı. Ha kadın girişimci olur, kendi işletmesini kurar, üretim veya hizmet sektöründe faaliyet gösterir, orası kendi bileceği iş.
Kadin girisimcilere de destek veriliyor
Admin haklısın ama ülkemiz kızları ilah seviyesine taşıyor ondan dolayi böyle maalesf
Kurumsallar da yapiyor.
Kurumsal yerlere memur olarak atamayı ösym yapıyor yani orada böyle seylernolmaz zaten özel yerler dede güzel kızlara ayrıcalık yapıyorlar dir
Şirkete gore degisiyor genelde
Ağa devlete memur ösym otomatik atıyor karı erkek diye ayırmıyor ki
Özel sektörde sirketten şirkete gore degisiyor demek istedim. Ama savunma sanayiine bak erkek çogunlukta mesela
Savunma sanayiide ne olursan ol calismak ciddi zordur bu arada.
Evet kizlar kendilerine ayrıcalık ister zor iş geldiği ben kızım deyip sıyrılirlar
Zorla bunu yaptiracaklar kizlara hatta yonetici kadrosuna da bilerek kadin atacaklar erkeklere atama vermeyecekler özelde. Ondan sonra kadınlar erkeklerdennüstundur propagandası yapacaklar
O sıkar işte olmaz öyle şey merak etme
Yok kadinlar yonetimde daha iyi yok daha azimli falan diye makale zicacaklar. Ama erkeklerin onunu tikattiklari kadınları da asiri destekledikleri icin öyle oluyor
Erkekleri o kadar destekleseler kadin issizligi yuzde 95 olurdu
Yok ya olmaz öyle şeyler merak etme
İnşallah dünyanin akli basına gelir de biter bu kepazelik
Hm işte prim kasiyorlar kadınlardan da ondan
At kafası
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!