Sizce bu konu hakkında ne yapmalıyım?

Sürekli rüyalarımda kabuslar görmekteyim en son bugün 3.30 da kabus nedeni ile zor uyandım. Çarşaflı biri yatağımın yanına oturdu ve kalbimi okşuyordu Felak, nas okudum ama gitmedi dışardan sesler duydum... sonra başımı ve vücudumu hareket ettiremediğimi fark ettim. Kalkmayı denedim ama kalkmamı engelledi. Bir süre uğraştıktan sonra uyanmayı başarabildim. Saate baktığımda da 3.30 olduğunu gördüm. Bu tarz 3 harfli benzeri rüyaları çok görüyorum Ayetel Kürsi, Felak, Nas okumama rağmen gitmiyorlar hatta bildiğim bütün duaları okuyorum ama etki etmiyor. Bağışıklık mı kazandılar anlamadım.. Daha önce bir hocaya gittim o bir şeyler yaptı sonra psikoloji alanında destek al dedi onu da hâlâ yapıyorum. 1 yıl sonra kabuslar aynı şiddetiyle tekrar başladı eskiden okuduğum dualar uyanmama yardımcı oluyordu ama şimdi hem dua okuyorum hem kaçmayı deniyorum rüyamda. Rüyanın içinde bayılmaya başladım ve sonra farklı bir rüyaya ordan farklı bir rüyaya geçiyorum. Rüyanın içinde kedinin fare ile oynadığı gibi benimle oynuyorlar. Ne yapayım kaç tane ev değiştirdim. Rüyalarımda çoğunluk ilk evimde oluyorum.

Sizce bu konu hakkında ne yapmalıyım?