3 katlı villada sekreterlik işine girdim
3 katı temizliyorum her gün toz alıyorum notları telefonları ben hallediyorum aldığım maaş asgari ücret bile değil sigorta yok çiçekleri bile bana sulatıyorlar
3 katlı villada sekreterlik işine girdim
3 katı temizliyorum her gün toz alıyorum notları telefonları ben hallediyorum aldığım maaş asgari ücret bile değil sigorta yok çiçekleri bile bana sulatıyorlar
Sekreter kurumsal bir şirkette değilse genelde ayak işlerine de bakar sadece telefonlara bakıp yönlendirme yapmaz eğer çok fazla iş vermiyorlarsa basit bir silme işiyse tartışmaya girmeyin derim asgari ücrete zam geleceği için birçok yer işçi çıkarmaya başladı tekrar iş bulmak çok zor olabilir
Çok fazla iş az kalır yanında her şeyi ben yapıyorum
Mesela neler yapıyorsun
Ben birkaç diş kliniğinde sekreter tanıyorum hasta yokken yerleri siliyor çay kahve servisi yapıyor para yatırma çekme işlerine gidiyor
Sadece masada oturup telefona bakmıyor yani
Fotokopi çekme telefonlara bakma 3 kat temizlik 2 tuvalet temizlik çöpleri ben atıyorum bulaşıkları yıkıyorum gelen çocuklarla ben ilgileniyorum seans odalarını 3 kez topluyorum günde
Bunları yaparken molam falan yok lavaboya zor gidiyorum çiçekleri bile bana sulatıyorlar
Aşağı yukarı tüm sekreterler böyle çalışıyor
Eğer buradan çıkarsan gireceğin garanti bir yer yoksa çıkma
Dediğim gibi zam gelecek diye birçok yer işçi çıkarıyor
Çıkanın yerine yenisini almayacakları için piyasada işçi çok iş az olacak
Köle aradınız ve buldunuz tebrikler diyip ya hepsinden sorumlu olucaksin dedilerse senin hatan girdiğin için ama genel konuştularsa onlar suçu ve ya sana asgariden iki katı para verecekler ya da çıkacaksın
Cevap
5Cevap
İşin olmayan işlere de el atarsan olacağı buydu.. Bir an önce ya kendini topla sadece işine odaklan ya da işi bırak yeni bir iş ara.
El atarsan derken bunlar yapılacak denildi durup dururken yapmadım ki
bu zamanda asgari ücretin altında çalışılır mı Allah aşkına. ayrıl o işten
Sikayet et ceza alsınlar sgkni da yatırırlar geçmişe dönük
Sekretary filmini izlemeni tavsiye ederim.
Yatili mi
Hayır ofis
Doktorların yanındayım
Anladim bu konudan bi ders cikaramamissan artik aynen devam et
Üf ne saçmalıyorsun bir soru sorduk havalara girmeyin
Cocuk musun kizim sen akil mi istiosun bizden kòlelik bu hosuna gitmiyirsa is bak kendine bu kadar basit
E çık kölelik bu de lafı manyak gibi uzatacağına
Kibarca soyledik anlamadiysan ne diyeyim daha
Tamam teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?