Sizce ne yapmalıyım bu konuda?

Arkadaşlar 3 yıldır tanıdığım biri vardı sevgili olmuştuk geçen sene sonra ben yapamadım bıraktım ve 2022'nin Temmuz ayında sevgili olduk bu zaman kadar ilerledik ilişkimiz çok güzeldi onun ailesi biliyordu benim ailem biliyordu ne desem o oluyordu beni asla üzmüyordu maddi manevi çok güzel bir şekilde yanımdaydı ama fazla konu açamıyordu hep ben konuşuyordum çok kısıtlıyordu ve bana çok düşkündü sürekli hep benimle olsun hayatında tek ben olayım gibisinden şeyler istiyordu bu durumda sıktı beni aradığında sevinerek açmıyordum hatta bazen arayıp konuşmak bile istemiyordum ve şu 2 haftadır da aklıma sürekli eski sevgilim geliyor ve suanki sevgilime bana 3 4 gün kadqr süre ver biraz düşünmek istiyorum dedim her zamanki gibi peşimi bırakmadı üzüldü bitemez bitirmem bırakmam gibisinden konuştu bende takıntı olduğunu söyledim ve aşk takıntı değil seven sevdiğini bırakmaz dedi 2 3 gün böyle izin vermedi benimde ortaokuldan beri bir arkadaşım var erkek takipleşiyoruz onu takipten çıkarmış dün gece bende arkadaşıma istek attım takipleştik sabah kalkmış çıkarmış bana söyledi bende neden çıkarıyorsun dedim ne saçmalıyorsun çıkarırım tabi falan dedi kavga ettik ve ilk kez görüşürüz dedi ve hesaptaki bütün fotoğrafları kaldırdı ve şifresini değiştirdi benim duygularım çok karışık bi gitsin istiyorum bi istemiyorum aklım bazen eski sevgilime gidiyor ya yargılamayın gerçekten ilk defa böyle oldu sizce ne yapmalıyım ben
Sizce ne yapmalıyım bu konuda?