Herkese merhaba eşimle tanistigimizin 7. Ayı evlendik bir sonra ki sene eğleniriz diye düşünüyorduk ama bir bebegimizin olduğunu öğrendik sonra düğün yaptık evlendik derken aynı evin içine girdik aradan 1 sene geçti ve boşandık sürekli kavga ediyoruz çok yüz göz olduk güven kalmadı sürekli bağırış cagiris küfür defalarca ayrıldık annesine gitti çocuk var diye denedik kaç kere çocuğumuz şu an 9 aylık ben en sonra geçimsizlik ve uyusamadigimiz için ayrılmak istedim çünkü birbirimizin evliliğe karşı olan isteklerini karşılayamıyorduk ufacık bir şeyde bağırır çağırır di ben genelde uysal ve sakin bir insanimdir artık kaldiramadim tepki göstermeye başladım en son işte boşanmak istedigimi çocuğun yanında sürekli kavga etmek istemediğimi ona zarar verdiğimizi düşündüğüm gerekçesiyle boşandık o an oğlumu gider görürüm hafta sonları alırım bir şekilde ilerleriz diye düşündüm boşandık sonra neyse çok detaya girmek istemiyorum. Boşanmak isteyen bendim ama şimdi oğlumu çok özlüyorum aynı evde yaşamayı özlüyorum boşandık biz evet ben istedim ama benden sonra birileriyle görüşürmü biriyle evlenir mi birileriyle bir şeyler tasarımı bunlarin düşüncesindeyim ve kıskançlıktan deli olucam oda benimle mutlu değildi hatta bir sürü şeyler söylediği de oldu ben seninle evlenip hayatımı yaktım nerden senden çocuk yaptın vs vs ama şu an bitik bir haldeyim hayatına alacağı kişileri düşünüp kıskançlıktan deli oluyorum oğlumu özlüyorum keşke böyle olmasaydı bir aile olabilseydik oğlum benim yanımda buyuseydi ona sahip cikabilseydim ne yapicam ne düşünücem bilmiyorum bildiğim tek şey o kadınla olmayacaktı bir gelecek istemiyordum ama özlüyorum gibi şu an evliliği çocuğumu mutlu bir aile olmayı ama onla olmuyordu ileride daha büyük sorunlar olacaktı yani dostlar şu an böyle saçma canım bir dusuncedeyim bosandik her şey bitti ne yapicam bilmiyorum hayatıma devam edemiyorum düşünmekten acaba biriyle konuştumu görüştümu acaba napıyor oğlum napiyo iyi mi onlar orada ben burada yani bitik bir durumdayim isime gücüme bakmam para kazanmam lazım sonucta ben bir babayim ona tabiki sahip cikicam ama kafamı bir türlü toplayip kendi istediğim bu durumu kabullenemiyorum her akşam iciyorum çalışamıyorum calissamda kazandığım parayı alkole veriyorum tam bunalım filmi gibi oldum işin içinden nasıl cikicam hayatımı duzelticem bilmiyorum istediğim tek şey oğluma iyi bir baba olabilmek ona yetebilmek istemediğim bir evliliği sonlandirdim ama boşandıktan sonra çok istiyordum keşke olsaydı tribine girip keşke olsaydı diye özlüyorum yani ne bileyim çok karışık anlamadım tuhafım psikolojim bozuk ben işin icinden çıkamıyorum bir yorumu bir düşüncesi olan varsa eğer gerçekten şu an ihtiyacim var
Herkese iyi günler dilerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer