Ben kendim ayrıldım ama üzülen benim?

Erkek arkadaşımla dört aylık bi ilişkimiz vardı ve o bana çok sadıktı beni her şeyden daha çok seviyodu ve hala da öyle bir dediğimi bile iki etmiyodu ve ben de ona karşı öyleydim. Dört ayda en fazla bir iki kere tartışmışızdır çünkü ikimiz de deli gibi aşıktık. Ama sonra ne oldu bilmiyorum ben aynı hissetmemeye başladım sanki biraz duygularım değişmişti ve geçeceğini düşünüp takmadım. Fakat bu ilerledi ve ben artık çok yorulup ayrıldım normal bi ayrılıktı o çok ama çok üzüldü ben de kahroluyodum iki üç gün ayrı kaldıktan sonra dayanamadım tekrar konuştuk ve barıştık. 10 gün sonra ben yine aynı sekilde kötü hissetmeye başladım ve iki gün önce yine ikimiz de hüngür hüngür ağlayarak ayrıldık. Nedense duygularımdan hala emin olamıyorum sanırım özlüyorum ama emin değilim o çok mutlu olduğumuz günler geri gelsin istiyorum ama bi yandan da gelemeyecegini biliyorum aynı şeyler yaşanır diye korkuyorum çünkü o da ben de aşırı bağlandık ve atlatma aşaması zor geciyor bi daha ayrılma aşaması olursa kaldıramayacağımızı biliyorum. Ne yapsam bilmiyorum artık
Ben kendim ayrıldım ama üzülen benim?