Bana bi yol söyleyebilir misiniz?

26 yaşındayım üniversite mezunuyum. Meslek alanımda iş imkanı İstanbul'da. İstanbul'da kendi alanımdaki işimde çalışıyordum kiraların yüksek olmasından dolayı aile evime dönmek zorunda kaldım artık İstanbul'da değilim. Benim bulunduğum şehirde iş imkanı yok. Şu an satış danışmanı olarak çalışıyorum.
Senelerdir dostum olan en yakın 2 arkadaşım evlendiler artık pek görüşmüyoruz, görüşsek de sıradan arkadaşlar gibiyiz zaten derdimi anlatamıyorum çünkü onların hayatları farklı beni anlayamıyolar.
4 ay önce biriyle tanıştım ve ondan çok hoşlanmaya başlamıştım. Ama 4 ayda sadece 3 kez görüştük doğru düzgün konuşmuyoruz, ilişki istemediğini söyledi ama konuşmayı da kesmiyor. Ona rahatsız olduğumu söylediğimde bi bahane buluyor. Onu stalkladığımda eski sevgilisini unutamamış olduğunu anladım. Oysa ki daha çok zaman geçirsek unutacak belki ama fırsat vermiyor.
Yani işim yok, arkadaşım yok, hayatımda biri yok.
Hayata karşı hevesimi kaybetmeye başladım. Bu kadar yalnızlık da hayatımın bu belirsizliği de beni mahvediyor.
Sanki her şey herkes sürekli bi hareket halinde de ben o koşturmacanın arasında elleri kolları bağlanıp kalmışım ama kimse beni görmüyo gibi hissediyorum.
Zaman değiştirir mi tüm bunları?

Güncellemeler
1 yıl
Ve siz zor zamanlarınızı nasıl atlattınız?
Bana bi yol söyleyebilir misiniz?