Ayrıldıktan sonra mesaj attığımda bana biraz zaman ver dedi sonra ben de bu süreçte yazıyım mı yoksa bekleyim mı dedim o da yazma bekle diyemem ama yazma dedi sizce barışır mıyız? Çok seviyorum onu benim yüzümden ilişkimiz bitti?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üstüne gitme zamana bırak biraz düşünmeye ihtiyacı var
Özür dilediysen çok üstüne gitme
İlerleyen zamanlarda yazmazsa ben yazıyım mı
Kaç gün oldu
19 gündür ayrıyız ama bana bu mesajı 3 gün önce yazdı
Bu 19 gün boyunca sürekli yazdın dimi cevap vermedi zaman bile devam ettin
19 gün boyunca hiç yazmadım 3 gün önce açıklama yapmamı istedi benden neden ayrıldığımı söyledim barışır mıyız dedim bana zaman ver dedi
Biraz olmuş üstüne gitme belki başka sorunları da vardır hiç belli olmaz ama biraz umutsuz geldi bana ama iyiye odaklan bende yeni ayrıldım :( hatalı o ama bi hafta oluyor
Yaa sizde inşallah barışırsınız
İlişkimizin bitmesi benim yüzümden olmadı arkadaşlarımdan dolayı oldu
Ona bunu söyledim geri dönmez mi
Hiç kimseyi dinleme ilişkinde anlık kararlar verme sadece kalbini dinle ve her zaman sakin kal üzülsen sinirlensen bile sakinlik en önemli şey ve güç bazen biz kadınlar öfkemize çok yenik düşüyoruz ama erkek beyni bizim gşbi değil daha rahat
Hem de çok rahatlar bu da beni çok kırıyor çok anı çıkışıyorum barışsak bir daha olmaz da ama yazmıyor bana
Erkekler öyle ben ayrılık mesajı attım hiç bişe olmamış gibi kandil kutladı rahatlığa bak senden emin belki de ama sıkılmışsa olabilir aynı hatayı çok yaptıysan ne kadar sürelik bi ilişkiydi
4 ay süren bi ilişkiydi 1 kez ailemden dolayı ayrıldım 3 gün sonra geri yazdım diğer ikisi de bu sebeplerden güven problemi yaşadığımdan oldu
Bu sıralar herkes ayrılıyor nedense çevremde de anlayamadım hiç ayrılıp barışmalar olur normal ama bi ayı geçmemeli bana göre bi soğukluk girer yoksa ne bilim umarım düzelir bende çok üzgünüm ama hatasını telefi etmiyor aramadı bile çok zoruma gitti bugün bi hafta oldu tam
Siz neden ayrıldınız ona hatasını söyledin mi
Profilimde ki son sorumda mevcut yorumlarda sebep
Kanki ben de barışma dönsün diye kandil mesajı attım belki o da seninle barışmak istiyor olabilir belki gönlünü alacaktır
Konuşma*
İnsan bir arar en azından ben o kadar şey yazmiştim kusurabakmasin bi mesaja cevap veremem
barışmaz
Neden böyle düşündün
bir ilişki kız yüzünden biterse erkek dönmez
Ama her defasında döndü
ozaman abaza dönebilir
Abi ne güzel tavsiye veriyon ya zaten modum düşük yapmışım bi hata düzgüncene erkeklerin dilinden anlayarak söylesene
Kendisi ilahiyat okuyor cinsellikle alakası yok
senin hatan neydiki önce onu söylesene
Bana haklı olarak soğuk yapıyordu arkadaşlarım da seni sevmiyor falan dediler ama olanları bilmiyorlardı ben de söyledim o haklı diye yine dinlemediler elimden teli alıp mesaj attılar ve ayrıldık ona bu açıklamayı da baya sonra yaptım çok kırıldığını zamana ihtiyacı olduğunu bana güvenmekte sorun yaşadığını söyledi
e cocuk haklı senin elinden niye telefon alıyolar hiç sevmem öyle şeyleri benim aklım yokmu sanki
Ben okusunlar diye verdim sonra kanka ayrıl bu kadar saf olma dediler sonra mesaj yazdılar ilk mesajdan sonra belki düzelebilirdil ama sonra çok ağır bi mesaj yazıp bitirdiler
sende slklık
Evet biraz öyle 🥺🥺
Yazmaz mı geri
yazmayabilir
Ben biraz zaman geçsin 15 20 gün gibi ben yazsam olur mu çok mu yüzsüz olurum
onu bekliyor olabilir
Mesaj atmamı mı
evet