Bana bir yol sunar mısınız?

psikolojim artık hiç bir şeyi kaldırmıyor cidden günlerim evde geçiyor uzun zamandır dışarı çıkmadım hiç arkadaşım yok gün boyu uyuyorum artık sağlık sorunlarım artıyor ellerim titriyor ağrılar çekiyorum yks neredeyse geldi ve ben kitap yüzü dahi açmadım çok üzülüyorum gençliğim gidiyor resmen ellerimden dolu dolu yaşayamıyorum hiç içimden bir şeyler yapmak gelmiyor sürekli ağlama krizlerine giriyorum özgüvenim yok kendime saygımı yitirmeye başladım artık güzel olma mevzuları canımı çok sıkıyor o yüzden kendime bakmıyorum yapsam da işe yaramıyor sürekli hastanedeyim gidip geliyorum sonu gelmiyor illa bişey çıkıyor kendimi hiç bir şekilde rahatlatamiyorum adapte olamıyorum artık çok zor geliyor öfke problemlerim oluşuyor aileme bunları anlatamıyorum daha da daralıyorum boğulup gidiyorum her gün güzel kızların fotoğraflarına bakıp ben neden böyle değilim diye ağlıyorum uğraşıyorum öyle olmak için ama olmuyor çok yorgunum mecalim kalmadı kafamı susturamıyorum bittim bana cidden yardım edin ve buraya düzgün şeyler yazın cok ihtiyacım var kendimi ancak biraz da olsun böyle uygulamalar ile rahatlatıyorum ama o da geçici oluyor
Bana bir yol sunar mısınız?