psikolojim artık hiç bir şeyi kaldırmıyor cidden günlerim evde geçiyor uzun zamandır dışarı çıkmadım hiç arkadaşım yok gün boyu uyuyorum artık sağlık sorunlarım artıyor ellerim titriyor ağrılar çekiyorum yks neredeyse geldi ve ben kitap yüzü dahi açmadım çok üzülüyorum gençliğim gidiyor resmen ellerimden dolu dolu yaşayamıyorum hiç içimden bir şeyler yapmak gelmiyor sürekli ağlama krizlerine giriyorum özgüvenim yok kendime saygımı yitirmeye başladım artık güzel olma mevzuları canımı çok sıkıyor o yüzden kendime bakmıyorum yapsam da işe yaramıyor sürekli hastanedeyim gidip geliyorum sonu gelmiyor illa bişey çıkıyor kendimi hiç bir şekilde rahatlatamiyorum adapte olamıyorum artık çok zor geliyor öfke problemlerim oluşuyor aileme bunları anlatamıyorum daha da daralıyorum boğulup gidiyorum her gün güzel kızların fotoğraflarına bakıp ben neden böyle değilim diye ağlıyorum uğraşıyorum öyle olmak için ama olmuyor çok yorgunum mecalim kalmadı kafamı susturamıyorum bittim bana cidden yardım edin ve buraya düzgün şeyler yazın cok ihtiyacım var kendimi ancak biraz da olsun böyle uygulamalar ile rahatlatıyorum ama o da geçici oluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Denize kıyısı olan bir yerde yaşıyorsan sahile git ve uzun uzun ufuğu izle. En sptal insanlarım bile fena olmayan bir hayatı, senle aynı güzellikte olan kadınların sevgilisi olduğunu farket.
Antidepresan kullanmayı denedinmi? Sende kaygı bozukluğu var
hayır hiç doktora falan gitmedim ben kaygı bozukluğu ne demek
Senin bir uzman yardımı alman lazım
evet biliyorum bunu ama korkuyorum verdikleri ilaçlar daha kötü yaparsa diye
diğer görüşe yorum attım gör diye yazıyorum *
Neden hiç arkadaşın yok
cünkü hep dışlandım lisede arkamdan söylüyorlardı bişey dediğim zaman o kalabalıkta beni kimse takmıyordu herkes sohbet edip gülüyordu ben hep dışlandım zaten bu şeyler bende liseye başladığım zaman başladı ve gitmiyor artık katlanamiyorum
lise yıllarım sırada uyumakla geçti kafamı bile kaldırmıyordum öyle kötü durumdaydım
Şu an kaçıncı sınıfsın
lise bitti hala böyleyim atamıyorum üstümden bunları ben hariç herkes güzelmiş çok başarılı gibi geliyor
Hayır öyle düşünme bende benzer şeyler yaşadım yaşıyorumda bende 18im mezunum ilk mezun senem. Çok kötü atlattım sınava girmeyi de düşünmüyorum artık ama bi yol bulucaz
çıkmaza girdim sapıtıyorum artık çok mahvetti beni böyle şeyler kendimi tanımıyorum aklım gidiyormuş gibi hissediyorum
kızlar size biraz para lazım ona odaklanın özgürlüğünüzü alınca da sorunlarınızı çözersiniz anladığım kadarıyla ideal eş bulamayacağınızı düşünüyorsunuz bu şekilde ama öyle olmuyor o işler rahatlayın ve küçük küçük çöze çöze gidin o kadar büyük bir av ile uğraşıyorsunuz ki enerjiniz kalmadı size motivasyon verecek bir getiri de sağlamadı yani 1 yıl 1 fili avlamaya çalışmayın evde et yok tavşanla kumruyla başlayın yedikçe gelişir fili de öyle yersiniz bol şanslar efendim
noktalama koymamışım pardon
diğer görüşe yorum attım gör diye yazıyorum
nasi yani hiç bir şey anlamadım
tek soru sor tek cevap al o zaman
Çevren olsun
sorun zaten çevre yapmamam