Güncellemeler
1 yıl
Yorumlara sacma sapan şeyler yazanlar gelmis istediğiniz kadar yazın trakyaliyim asla Anadolulu olmadım olmayacagim
Güncellemeler
1 yıl
Yazılan çoğu yorum silindi tekrar aynısı olurda yine silerim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben trakyalıyim ve kendimi türk olarak görmüyorum türklerin trakyayi anadolu olarak görmesine sinir oluyorum bizim anadoluyla hiç bir bağımız yok hic bir şekilde ama maalesef burada bizim gibi düşünenler azınlıkta trakyalilarin yüzde 90'i biz turkuz diyorlar, değiliz deyince kizdilar bana kendimi çok yalnız hissediyorum. biz trakyalilar balkanliyiz ama çoğunun beyni yikanmis...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Trakyalı Bulgarlar var onlar çok eskiden türk kökenli olur ancak Makedonyalı trakyalılar vardır ve dediğin gibi bağları yoktur
Bulgaristan lılar da Türk hatırlatırım itil Bulgarları
Bizde Osmanlı nın iskan politikası ile balkanlara yerleştirilmiş aileleriz ki
neremle güleceğimi şaşırdım. sen zamanında osmanlının oraya yolladığı türkmen köylüler torunlarındansın. he araya yunan sırp makedon karışmış olabilir normaldir. büyük ihtimal kırklarelilisin
Ben kendimi türk olarak görmedim hiç bir zamanda görmem
dostum mesele türklük değil ben trakyaya çok gittim hakikaten ayrı bi kültürel yapısı var. bu özel ve güzel bişey. yarın öbürgün türk kimligini çok ararsın. zannetme tr böyle devam edicek
Onu demiyorum anadoluyla bağımız yok kesinlikle ama maalesef biz turkuz diyorlar biz trakyaliyiz, edirneliyim ve buradakiler de kendini türk sanıyor...
bal gibi anadolu orası da. benim de dedelerim aynı oralardan gelme göçebe türkmenler. hepimizin çocukluğu sapsarı. ama bu türk görmek ve görmemek mevzusu değil. nedir seni böyle türklükle alakalı bozan şey
Balkan göçmenlerinin çoğu daha beyaz çünkü anadoluyla alakamız yok sadece turklestirildik
Anadolu kulturunu benimsemiyorum cunku zaten trakyaliyim
sana tavsiyem. e devlete gir soyağacına bak. dedelerinden biri balkan devletlerinden birinde bağlantısı varsa git vatandaşlık al taşın. yıkıklık psikolojisinden kurtulursun biraz
Var zaten ama başvuru için dedenin orada doğması gerek benim dedemin babası doğmuş
hangi ulke
Bulgaristan
bulgar mı dpsödpsöd. makedon falan olaydi bari. bulgar olacagına git romanyaya polonyaya falan . degmez
Aslında daha iyi Makedonya AB üyesi değil Bulgar vatandaşı olursam Avrupa Birliği vatandaşı da olurum
unut o mevzuyu. tryi gezmeye bak sen.
Trakyaliyim ama TÜRKÜM
Sen daha tarihini bilmiyorsun balkanliyim diyorsun
Böyle diyeceğin belliydi maalesef trakyanin beyni tam olarak yıkanmıs yazıklar olsun.
Bizler turklesmis balkanlilariz
Keşke kökenini arastirsan biraz Bulgaristan ya da romanya tarafindan geldin diye kendini balkan sanıyorsun
Evet plevneden gelmisler
baba tarafı plevne anne tarafı ohri
Bizim bi kısımda plevne ama plevneye kokenimiz çok önceden gelmiş ana köken Kırşehir Akşehir
Kafan mı güzel
Ya bi sg