Kendini zerre türk hissetmeyen var mı?

Ben baklava lahmacun falan görünce kusuyorum o derece. sucuk falan asla yemem mısır gevreği veva kruvasan. tatlı olacaksa makaron olmalı. ayrıca paskalya noel yılbaşı cadılar bayramı ve şükran günü kutluyorum. islami bayram kutlamıyorum. ismimi rose yapmayı düşünüyorum çünkü türkçe isimler midemi bulandırıyor. ayrıca hiç bir milli bayramı kutlamıyorum. atatürk ve allah ikisi de umrumda değil. vize pasaport almaya çalışıyorum yakında din değiştirip hristiyan olucam. saçımı sarıya boyamayı ve mavi lens almayı düşünüyorum. ailemi de sonsuza dek terk edicem. türkiyeye bir daha hiç dönmeyi düşünmüyorum eğer kurtulursam. yanlış yerde doğdum bunu düzeltmek zorundayım. bu dili bilmek bile mideme acı veriyor. yakında kurtulacam umarım.

Güncellemeler
7 ay
hiç arkadaşım ve sevgilim yok çünkü türklerle arkadaş veya sevgili olmam. ben kendimi gavur hissediyorum. yalnız kalıyorum kendi isteğimle. buradan kurtulana kadar devam edecek.
Güncellemeler
7 ay
bu milliyetle ve bu halkla maddi manevi tüm bağımı tamamen kesmek istiyorum. geçen gün çocukluk fotoğraflarımın hepsini çöpe attım ailemden habersiz midemi bulandırıyorlar. geçmiş sevmiyorum.
Kendini zerre türk hissetmeyen var mı?