"Eski" sevgilin geçmişine takintiliysa?

Sevgilim, iliskimizin ilk haftalarinda sosyal medyadaki takip ettigi kadinlari silmek istemediği icin, iliskiyi sonlandırdım. Ve 4-5 ay sonra geri geldi, listesini temizlemiş, bana aşık oldugunu farketmis, tekrar iliskiye sans vermemizi istedi ve verdim. Fakat gelir gelmez ayrı oldugumuz 4-5 ay süreçte kimlerle gorustugumu konuştuğumu sordu, ve ondan once, ondan sonra, gecmisimi sorgulamaya basladi. Sorduğu soruları cevapladım ve kendisi anlattıklarıma inanmayıp, sosyal medyamda ki tüm erkeklere yazdı, onlarla ne yasadigimi ne siklikla gorustugumu sordu, ve onların verdigi cevaba gore kiliflandirdi beni, kisiligimi ve gecmisimi.

Baskalarinin söylediklerinin doğru oldugunu, ve benim söylediklerimin yalan oldugunu dile getirdi. Bu gecmis sorunu iliskimizde 6 ay boyunca gundemdeydi, ve hala herkese mesaj atıp hakkimda soru sormaya devam ediyordu benimle iliskideyken. Ben de boyle devam edemeyeceğimiz icin iliskiyi tekrar sonlandırdım. Yine uzun bi sure ayrı kaldık, yarim sene sonra tekrar baristik, ayni hataları tekrarlamayacagini söyledi, benimle ciddi bi adim atmak istediğini, ve gecmisi artık takmadigini.

Baristiktan 1 ay sonra ayni seyleri tekrarlamaya basladi, ve ona gore hakli, cunku ona gore ayrı oldugumuz donemde "başkasıyla gorusup birseyler yaşadıysam onu gercekten sevmemisimdir " ve gecmisimi sorgulamasında sakinca yokmuş, hala listemdeki insanlara yazmaya devam ediyor.. bu arada ayrı oldugumuz donemde gorustugum insanlar oldu ve kendisi ayni sekilde, hatta daha fazlasını yasamış.. sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Geçmişe takıntılı bir insanla gelecek kurmak mümkün müdür?
"Eski" sevgilin geçmişine takintiliysa?