Anne babam yok.. olmadan büyüdüm kardeşim çok iyi bir mevide hukukçu... oldu her şeyim ama her şeyim var var olsa da yaşam bana karanlıktan korkmamayi hasta olmamayı ogretti
Annem ve babam ben küçükken ayrıldıklarında beni anneanneme bırakıp kendilerine uzak şehirlerde yeni bir yaşam kurdular yeni aileleriyle mutluluklarını gördüğümde istemsizce boğazım düğümlenir hep 🙃
İkiniz adına da üzüldüm ya. Şimdi eminim daha ayakları yere basan, daha anlayışlı daha sabırlı insanlar olma ihtimalinizi tetiklemiştir bu yaşananlar. İnsan acıya takılı kalırsa onu bahane ederse ileri gidemiyor. Kimileri de daha fazla acıya rağmen bile önüne bakabiliyo Bu birazda insanın mizacı ile alâkalı diye düşünüyorum
@AyınBulanıkHali Olum bu vücut yapanların hepsi mi beyinsiz olur lann haha steroid basmaktan beyin ölümün gerçekleşmis a. g bak işine hadi ben saplarsam çıkaramazsin 😉
Tabii ki de olabilir.. hayatı yaşamayı secen cesur olan herkes te bu böyledir.. ama yasamaya devam ettik ce ve bir sürü sey yaşadıkça üstüne.. saplanip kalmamar ablamini yitiriyor.. yapman gereken devam etmek ve yeni seyler yasamak.. bir süre sonra o unutulmaz dediğin seyleri umuttugunu bile fark etmiyorsun.. her zaman yaşanılacak yasayacak daha iyi ki zamanlar anlar hayatlar vardir