Ne olduğu çok önemli değil. Bittiğine üzüldüğünüz neler var...✔
#Acid_Qeenn.🌺

#Acid_Qeenn.🌺

Bittiğine üzülmüyorum bişeyin şu an :D Fakat Manga dan bir şarkı armağan ediyorum bebek afiyet olsun :D 💋
https://www.youtube.com/embed/7FcfSxrRU_oKısa ve net çocukluğum geç oldu sonradan anladım değerini o zamanların ama keşke bitmeseydi şu an çok istiyorum o dertsiz sorunsuz dışarıda oynayan kızı 😢😢😢
Aşklar meşkler bitmeyeydi iyiydi. Yıllar bu kadar çabuk geçmeyeydi iyiydi.
Şimdi sen teyzesin sen anasın senin neyine diyorlar.
Teşekkürler canım 😌🥰
Her şeyin bir sonu olduğunu " bildiğimden " biten bir şeye üzülmem. Ha bilmek dedim ama aslında biliyor muyuz bildim dediğimiz şeyleri bu da yanlış tabii...
Cevap
27Cevap
Bitislere çok üzülmüyorum. Herşeyin bir sonu var çünkü. Param bitince üzülürüm. Bazı insanlar ile iletişimimin bittiğine üzüldüğüm oldu.
Şarjım, filmler, yaşadığım güzel anlar, tabağımdaki yemek. Bu dördüne üzüldüğüm kadar başka hiçbir şeye üzülmüyorum. Keşke hiç bitmeseler.
Bazı şarkılar mesela..
https://www.youtube.com/embed/dOwsqNZwNcoSigaram bittiği an üzülmem de, sinirlenirim. Bitti diye kendimi hiçbir zaman üzmedim. Duygusuz birisiyim zaten öyle hiçbir şeye üzülmem, ağlamam.
Birçok şey vardır da örnek olarak lise yıllarım derim arkadaşlıklarımla aramız hala iyi ama o zamanki gibi olmuyor çünkü hep berabersiniz o vakitler
Geçmişte yaşadığım aşklar en son yaşadığım aşk mesela aşkmıydı neydi onuda bilmiyorum 😄
Hiçbir şey yok gerçekten. Bitmesi gerekiyormuş bitmiş
Kendime ayırdığım zamanın bitmesi hep beni üzüyor. Çok seviyorum kendimle kalmayı
Bazı kitaplar. Sonuna geldiğinde bunun gibi hissettireni nerden bulaşağım diyorsun
Çocuğumu ben büyütemiyorum en çok ona üzülüyorum efendim
Sevgiler, dostluklar, arkadaşlıklar bittimi çok üzülüyorum..
Çamaşır deterjanım stok yapmıştım bitti şimdi kaçtan alıcam kimbilir🤦
2000 öncesi yıllardaki saf masum temiz dostlukların sohbetlerin arkadaşlıkların çıkarsız olduğu bir ekmeği kardeşçe paylaşılan ve en önemlisi benim için o dönemde olan müziklerin üzüntüsü var içimde çok çabuk geçti o yıllar doyamadım doğrusu
Baziki degerli yazarlar var onlarin roman yazmamasina uzuldum.
Çocukluk. Bu kadar kısa süreceğini bilsek eminim hepimiz tadını çıkarırdık
Biraz önce güzel bir flm izledim bittiğine üzüldüm keşke 10 saat olsaydı :D
Onunla eskisi gibi olamamak, konuşamamak ayrıca para ve sadakat biterse de üzülürüm
Çocukluk
Söylenecek çok şey varr
Ayın 15 inde para bitiyor ödemeler yapıldı😂
Az evvel sucuk bitti çok üzgünüm
Telefonumun şarjı net.
Dostluklar..
Narcos ve El chapo dizisi..
Kurtlar VadisiSpartacusPrison Break
Aracımızın yakıtı bitince çok üzülüyoruz artık 😓
Hayatımı takıntılarla yaşamıyorum..
Sanada tavsiyem eğer öyle takıntıların varsa sal gitsin..
Hiçbir şeye şaşırmadığım için üzülmüyorum...
her yaz bittiginde uzulurum
İşler güçler dizisi
Umutlarım yaşama sevincimm
Değer verdiklerim
Umutlarım
Tatiller hep üzer 🤭
Yemek
ihtiyacım kadar yapıyorum
Hiç bişey
Katmerrr ve aoguk baklavaa
İki dostluğum
Aslında yok 😎