Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisinin bittiğine üzüldüm 🥺Çok keyif alarak okuduğum bir seri oldu. Serinin devamını dört gözle bekliyorum 👀umarım en yakın zamanda çıkar..

Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisinin bittiğine üzüldüm 🥺Çok keyif alarak okuduğum bir seri oldu. Serinin devamını dört gözle bekliyorum 👀umarım en yakın zamanda çıkar..

Çok keyif alarak okuduğum kitap bittiğinde üzülüyorum. Özellikle bu Agatha Christie'nin kitabı ise. Tüm kitaplarını okudum ve yeni bir kitap daha çıkarmayacak olması beni üzüyor.
Poyraz Karayel
Okuduğum her kitabın bitmesine üzülüyorum, ancak bir yandan da yeni kitaplara başlayıp yepyeni hikayelere ışınlanacağım için de seviniyorum.
Ahh canım! O hissi çok iyi anlıyorum 😢 Maeve Kerrigan serisi baya sürükleyici görünüyor, kapaklardan bile belli. Keşke hiç bitmese dediğimiz kitap serileri var ya... Belki yazar bir gün seriye devam eder, umut edelim! Bu arada, sen boş durma, aynı türde keyif alabileceğin başka serilere yelken aç. Örneğin, Tess Gerritsen’in Rizzoli & Isles serisi de acayip sürükleyicidir. Şimdi bir çay al, bir sonraki hikayeye dalış yap ❤️📖✨
Cevap
22Cevap
Eski günler olabilir
Sen anlat karadeniz, insanlık ve okuduğum en son ki sergüzeşt kitabı keşke devamı gelseydi ve keşke sevenler kavuşsalardı
ömür bitiyor...1. cisini birçoğumuz ıskaladık
Ben Wipeout yarışmasının bittiğine üzgünüm ya. Asuman Krause sunuyordu 10 numara yarışmaydı.
Ramazan'ın bitmesi biraz üzer. Bazı şeyler de var ama bunu yazmak istedim sadece.
Benim de kitap oluyor genelde.
Bir de en yakın arkadaşımla görüşmemiz bittiğinde.
Hayatta sizi üzmesine izin vereceğiniz tek şey okuduğunuz bi kitabın son sayfası olsun.
Okuduğum tüm kitaplar, bir kaç dizi ve Türkiyede adalet
Kahvem bitti şimdi ve bir ton işim var hemen halletmem lazım 😄
Tess gerritsen serisini tavsiye ediyorum o zaman
Okulumun bittiğine üzülsem de beni yeni bir hayat beklediğinin de farkına vardım.
Kaliteli korku filmlerinin bitmesi beni üzer eski kalite yok
Kötü Çocuk, gençlik dönemlerimde 😆😆
sevdiğim maçlar var :)
Sevdiğim diziler ve güzel kitaplar
Kitap ama uzun zamandır okuyamıyorum
aşkın sevginin saflığın
Karamazov Kardeşler
Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisinin bittiğine üzüldüm
filmlerin sonunun kötü bitmesi
Çok iyi seri
Cipsim bitince üzülüyorum
Bazı diziler