Belki seninki de dert mi diyeceksiniz ama içimdeki üzüntüyü atamıyorum yıllardır?

Merhaba ben sinem. 28 yaşındayım. Sakin biriyim üniversite okudum 4 yıldır çalışıyorum. Ama çok büyük bir üzüntüm var. Hiçbir zaman hiçbir şekilde hiçbir erkek beni asla sevmedi beğenmedi. Hep ağladım üzüldüm ama asla değer görmedim. Oysa ki kaba kibirli şımarık biri de değilim. Ama bir gün bile sevilmedim. Benim maalesef ki hiç evlenme ihtimalim yok. Hiçbir zaman çocuğum falan da olmayacak bir sürü sağlık sorunum var bu şekilde kabul edilmeyeceğim negatif düşündüğümden değil kabul edilme şansım yok. Sadece tek üzüldüğüm bu zamana kadar bir kişinin bile beni sevmemesi canımı çok yaktı. Hep üzüldüm hep ağladım. Ama hiç sevilmedim. Birsürü kız arkadaşım var onlar bana hep şey diyorlar sinem sen sevilmezsin çünkü sen bizim gibi değilsin. Güçlüsün birsürü sağlık sorunuyla başa çıktın hep yalnızdın. Böyle güçlü bir insan sevilmez ki diyorlar. Ve erkeklerin kesinlikle yeşil gözlü kızları beğenmediğini de biliyorum tüm erkekler kahverengi göz seviyor maalesef ki

Belki seninki de dert mi diyeceksiniz ama içimdeki üzüntüyü atamıyorum yıllardır?