Sevdiğim biriyle kavga etmiştim sırf inadına 6 gündür ne yazdım ne aradım aslında pek özlemiyor gibiyimde duygularımı anlamak zor oluyor neyse o günden beri hafif canım sıkkın özellikle de beynim başka bir şeyle meşgul olmadıkça...
İçimden hiç bişi yapmak gelmiyor niye böyle, siz can sıkıntınızı nasıl geçiriyorsunuz?
Genelde bende aynıyım. canım çok sıkılıyor yani daha doğrusu canım farklı bir şeyler yapmak istemiyorum gibi. yeni hobiler bulmayı deneyebilirsiniz. beli ki de o kişiye yazabilirsin eğer hatası büyükse yazma ama
4. gün iyi misin yazdım da o cevap vermedi bende arayıp sinir ettim arama diyince de işte bu yüzden senle konuşmuyorum dedim daha da ne aradım ne sordum 3. gün de o yazmıştı ben tersledim kötü davrandığı bi de üste çıkmaya çalıştığı için
Genelde uzun süre boş kaldığım ve hiçbir şey yapmadığım zamanda ben de aynı durum oluyor ama fizik tedaviye gittiğim zamanlar ya da kitap okuyarak bir şeylerle oyalandığım zaman böyle bir sıkıntı
barıştık zaten ben yazdım arkadaşım dedi ben sevdiğimi 3 ay önce trafik kazasında kaybettim sen yazabiliyorken yaz bende gittim aradım meğer sürekli ilaç içiyormuş hep kavga etmiş ailesiyle ardı ardına 5 tane ilaç içmiş mideni delcen diye kızdım arkadaşım öyle demese belkide yazmıcaktım başına bişi gelcekti
Unutursun gider’ama biraz zaman alır, insan oğlunun kaldıramayacağı ve unutamayacağı acı ve yük yoktur’ senden değerli insan yoktur bunuda unutma’ dünyaya bir kez geliyorsun hiçbir şeyi kafaya takmaya deymez yaşa gitsin hayatı